Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Kiki, prima si ultima imi plac si mie
Carla, ultima imi place, si tot cum au spus fetele, un blond mai inchis
Bulinutza, te-ai mai revolutionat pana la urma?
Mariuta, cred ca poti scapa de "arici" daca mergi sa-ti tunzi putin varfurile, sa-i redea forma 
spor la revolutionat, fetelor
Eu momentan mi-l las sa creasca, nu stiu daca ma mai tund pana la vara, poate doar putin, sa-i dau o forma, ca acum are o forma.. nedefinita... insa problema mea mare e ca a inceput sa-mi cada foarte tare parul, nu stiu ce sa-i fac.. am un sampon bun si pare sa-mi priasca, parul e matasos, straluceste, se piaptana usor, nu am probleme, sunt multumita, deci nu cred ca e vina samponului sau a apei.. Poate fi de la apa de mare, sarata sau de la caldura si umiditate? Imi cade mult, mult, ma sperii uneori.. Carente nu stiu sa am , ultima data analizele erau perfecte mai putin cele hormonale, dar nu stiu daca asta e motivul ca nu am problemele astea de ieri... Iar de prin ianuarie nu m-am mai vopsit (si ar cam fi cazul, nu mai pot sta asa) si nu l-am mai uscat cu uscatorul decat foarte rar, asa ca nu stiu ce motive are sa cada.. Daca stiti vreo metoda buna si la indemana de a opri caderea parului si a-l ajuta sa se regenereze, va rog sa imi spuneti si mie.
Mi-as cumpara niste calciu si vitamina E, poate il mai ajut oleaca.. sa stea pe cap |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Kiki, imi plac toate , daca ma crezi, dar a doua tare mi-ar mai placea si mie. Nu prea am curaj deocamdata sa-l tund atat de scurt, dar imi place tunsoarea.
Buli si eu am avut probleme cu caderea parului, de asta il si tot tundeam una doua ca nu suportam firele alea lungi si peste tot prin casa. Acum vad ca e mai bine. Avand in vedere ca mananc si eu sanatos, ca nu mai fumez, ca iau si vitamine, probabil toate astea si-au spus cuvantul. Nu stiu o metoda sigura, din pacate. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Kiki mie imi place ultima! Dar tu decizi pana la urma. Buli inainte de a ramane insarcinata imi cadea si mie parul si am cumparat din farmacie un sampon si cu lotiune tonica :Alpecin se numeste (fara a face reclama). Daca se considera reclama imi cer scuze. Din momentul in care am inceput sa-l folosesc nu mi-au mai cazut decat vreo cateva fire , dar nimic ingrijorator. A trebuit insa sa stopez folosirea lui cand am ramas insarcinata, pentru ca nu stiam daca dauneaza sau nu sarcinii. Ir in perioada sarcinii nu mi-a cazut deloc parul , insa pe urma adunam o gramada de fire de par de peste tot din casa. Sucees la revolutionari!
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Multumesc pt pareri dragelor. Mie imi plac toate 4 de-asta le-am si pus. oscilam intre 1 si 2, dar cred ca in final a iesit castigatoare freza nr 2...Am o boala si nu suport sa imi stea parul peste urechi, mereu il dau dupa ureche...Asa ca incercam freza nr 2, speram sa iasa. Vineri sau sambata ma revolutionez, deci. |
|

Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Abia astept pozici sa te vad!!! Mult succes, Kiki! |
|
| Kiki, succes!! Abia astept pozici
Evita, multumesc, Alopecin tin minte ca a folosit tatal meu cand incepuse sa.. cheleasca, dar nu prea a avut efect. Uite ca nu m-am gandit sa folosesc din ala, nici nu stiam daca mai exista, dar daca a funtionat la tine, merita incercat. Numai ca aici nu gasesc, de asta as fi vrut ceva mai... naturist. Sfaturi, masti preparate in casa, ce ati folosit voi si a mers. Am sa vad ce gasesc in comert, si cu niste vitamina E poate rezolv problema.. inainte sa raman bec |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/18/2007 Mesaje: 34
| Eu tot ma chinui sa adopt alta coafura decat asta cu parul lung si breton, o tunsoare scurta ma gandesc |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Kiki,abia astept sa te vad! |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Kiki, asteptam revolutia...si poze! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Toate 4 sunt super. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Buli este vorba despre Alpecin; nu stiu daca exista si Alopecin, dar eu am folosit Alpecin, si ca remedii naturiste,:gaz, ulei de ricin,in parti egale si putin alcool.Eu mai adaugam si putina miere si putin miez de banana pisat . Sper sa-ti foloseasca. |
|
| evita wrote:Buli este vorba despre Alpecin; nu stiu daca exista si Alopecin, dar eu am folosit Alpecin, si ca remedii naturiste,:gaz, ulei de ricin,in parti egale si putin alcool.Eu mai adaugam si putina miere si putin miez de banana pisat .  Sper sa-ti foloseasca.
Am dat cautare pe net, si ai dreptate, sunt 2 produse diferite, eu daca am avut din ala in casa, mi s-a parut ca ai scris Alopecin. Multumesc |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Roxanel wrote:Toate 4 sunt super.
Imi plac si mie toate!
Kiki asteptam noutatile
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Kiki te-ai hotarit??? Daca nu sa sti ca si mie imi plac primele doua foarte mult si cred ca totusi cea de a doua te-ar prinde foarte bine. Abia astept sa vedem schimbarea.... |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Si eu vreau o shimbare de look, pentru ca parul meu a crescut foarte mult si nu se mai aseaza nicicum, mereu trebuie sa mi-l ridic.
Maine sunt programata la coafor, problema este insa ca nu stiu cum sa ma tund / coafez.
Am scos cateva modele care mie imi plac, si va rog mult sa imi spuneti si parerea voastra, cu care imi sta mai bine.
Asa arata acum: 
Acestea sunt variantele pentru maine 
1. 
2. 
3. 
4. 
5. 
6. 
7. 
8. 
9. 
10.