Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Bulinutza draga eu pot accesa linkul fara probleme ca asa am facut si pozicile cu tine doar ca eu mi-am facut cont , este gratis si nu dureaza . Hai ca daca mai ma lasa bubulina si nu se trezeste iti mai fac. Varianta cu parul lung vrei cu breon sau fara??? Defapt lasa ca fac sa vedem ce iasa.... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| dya, am "vartej" in frunte...bretonul mi se ridica , nu sta... ....deci FARA... multumeeeeesccc..si eu mi-am facut cont aseara, imi spune loged in succesfully si totusi nu merge multumesc!! |
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Iti trimit Pm cu adresa mea de mess daca doresti ca sati le dau personal si postezi tu daca vrei care iti place. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Hai ca m-am "gadilat" si eu:
Chiar as vrea sa ma tund asa, dar oare ii reuseste coafezei de cartier? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| adrianayo2003 wrote:Hai ca m-am "gadilat" si eu: Chiar as vrea sa ma tund asa, dar oare ii reuseste coafezei de cartier?
NU intotdeauna coafezele din saloanele selecte sunt cele mai grozave,s-ar putea sa-i reuseasca si coafezei de cartier daca lucreaza bine si-i place ce face. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Bulinutza, nu cred ca te-ar prinde permanentul, sorry. Prima poza a Dyei e super, |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Hai ca m-a "apucat" o schimbare de look,m-am saturat de par blond,l-as vopsi mai inchis,dar inca n-am curaj destul.Am intrat aici si am incercat alte culori,nu stiu de ce ies pozele cu atata alb. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| carla interesanta a doua
adrianayo2003 te-ai mai revolutionat? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Carla, un saten deschis , sau un blond mai inchis, ca sa fie trecerea treptata e cea mai buna idee. sa nu incerci o trecere brusca ! Oricum , nu roscat ! Imi place un blond aluna pentru tenul tau , un blond inchis sandre ....
Spor la revolutionat ! |
|
| Am mai incercat saten,blond mai inchis dar n-am reusit sa pun pozele |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Asa aratam eu la inceputul anului 2008
...dupa care in luna mai am avut pitici pe creieri si m-am tuns.
Acum m-am tuns din nou si de ceva timp am renuntat la brunet. Incet, incet vreau sa revin la un castaniu inchis... |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| adrianayo2003 wrote:
Chiar as vrea sa ma tund asa, dar oare ii reuseste coafezei de cartier?
Esti tunsa in scari. Nu vad de ce nu ar reusi sa te tunda. Insa, daca nu este coafat nu o sa se "cada" la fel ca in poza.
Eu ma duc tot la un coafor de cartier. Sunt multumita de fetele de acolo. |
|
| Doamne,Taki,cat esti de frumoasa! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Taki,iti sta bine cu toate 3 lungimile de par,totusi,preferata mea ramane varianta din mijloc
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Alina , imi placeee ! Sa iti fie de bine schimbarea ! |
|
|