Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ei, nici chiar asa! Dar pentru ca asta este cadoul cumnatei mele din partea sotului ei, si cum ea singura nu ar fi mers... Parca mai conteaza motivul???? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| sami wrote:Cute,se pare ca sotul tau stie ca o mamica multumita si relaxata=un copil fericit .. si un sot in al noualea cer |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Cute, frumos cadou. Abia astept sa ne povestesti cum a fost. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| pe mine nu ma lasas intru,imi zice ca nu e bine bagata parola,dar e parola buna si nu pot s vad cam ce tunsoare mi se potriveste |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Dragelor....am si eu nevoie de o schimbare si nu prea stiu ce sa fac... Am vrut permanent si a sarit toata lumea ca-mi stric parul... Nu stiu ce sa fac...Nu vreau sa tai foarte mult din lungime fiindca imi creste foarte foarte greu... Suvitele se mai poarta???? Alte idei??? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Baga si tu o poza sa vedem cam ce sfaturi reusim sa-ti dam |
|

| Acum incarc una... e cea mai recenta, de acum cateva saptamani...
 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Bulinutza uite cam asa imi place mie ....Prima imi place cel mai mult si inca ceva daca nu este OK le sterg.
 |
|

Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Cred ca si un capucino cu suvite blonde ti-ar sta bine si tunsa ca una din pozele puse de DYA. Dar nu permanent in nici un caz |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Alina esti asa de dulceeee!!!!
Mie imi place cel mai mult prima poza postata de Dya!!!! |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Alina si mie imi place tot prima poza postata de Dya, si cred ca ar merge si suvite. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Si mie tot prima!Esti o frumoasa! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Bulinuta mie imi place asa cum esti acum .Eu sunt pentru parul lung acum depinde de tine si eu sunt incantata pe moment sa ma tund apoi sunt sigura ca as regreta ,creste greu .Daca vrei cu adevarat sa schimbi ceva incearca o alta culoare si fileaza-l un pic. . |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Bulinutza draguta,esti foarte dulcica,sunt de acord cu Ely,cu parul lung iti sta foarte bine |
|

| oooooooooo....multumesc mult dya. Am incercat si eu sa intru la linkul de pe prima pagina dar nu merge... Prima poza imi place si mie, doar ca ma chinui de 3 ani sa cresc parul si creste foarte greu, asa ca nu l-as tunde chiar asa scurt. Ultima poza e oarecum "freza" pe care am avut-o pana acum, dar parul mai scurt un pic...
Hmmmm....Dya, ce zici de o tunsoare drepata sau bob, in varianta de par lung...te rog mult, imi spui cum pot incerca variante???
Multumesc din suflet fetelor... |
|
|