Nivel: Membru
Inregistrat: 12/17/2013 Mesaje: 2
| Vreau sa-mi cumpar de pe net o masina de cusut, pare in regula, dar vreau parerea cunoscatoarelor de prin zona. Maiales vreau sa stiu daca coase pe materiale groase, precum blug, piele intoarsa subtire sau fetru. Nu am avut pana acum o masina de cusut (faceamdoar la mana, gentute, portofele) dar acum cred ca m-am hotarat, vreau sa fac ceva profesionist.
aceasta e frumusetea, intrati aici: http://shopping.flu.ro/director/quelle/produs/100518/Masina+../
simi.art attached the following image(s):

|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu am una asemanatoare, nu este exact acelasi model, dar foarte aproape. Este o masina buna pentru un nivel mediu de utilizare, adica pentru confectii usoare, chiar denim subtire sau elastic. Daca vei dori sa cosi ceva gros, nu are forta necesara pentru un tighel frumos pe fatza, de exemplu. Ar mai fi problema service-ului. Acum cativa ani, cand am luat-o eu, a fost imposibil sa gasesc un service alfirmei, a trebuit sa ma descurc pe cont propriu....Ce sa zic, poate ca intre timp s-au mai schimbat lucrurile. Una peste alta, pentru mine este nesatisfacatoare. Cu toate ca am alta, mai performanta, o folosesc la chestii usoare, nepretentioase....la cusutul cu ata elastica,pentru a nu uza peste masura suveica celeilalte....cam asta ar fi, sper sa te ajute |