Vreau o parere referitor la aceasta masian de cusut - Privileg
Subiectul anterior · Subiectul urmator
simi.art
Scris: Tuesday, December 17, 2013 11:55 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/17/2013
Vreau sa-mi cumpar de pe net o masina de cusut, pare in regula, dar vreau parerea cunoscatoarelor de prin zona.
Maiales vreau sa stiu daca coase pe materiale groase, precum blug, piele intoarsa subtire sau fetru.
Nu am avut pana acum o masina de cusut (faceamdoar la mana, gentute, portofele) dar acum cred ca m-am hotarat, vreau sa fac ceva profesionist. Hilar

aceasta e frumusetea, intrati aici: http://shopping.flu.ro/director/quelle/produs/100518/Masina+../

simi.art attached the following image(s):
masina de cusut.jpg

aurishta
Scris: Tuesday, December 17, 2013 1:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Eu am una asemanatoare, nu este exact acelasi model, dar foarte aproape. Este o masina buna pentru un nivel mediu de utilizare, adica pentru confectii usoare, chiar denim subtire sau elastic. Daca vei dori sa cosi ceva gros, nu are forta necesara pentru un tighel frumos pe fatza, de exemplu. Ar mai fi problema service-ului. Acum cativa ani, cand am luat-o eu, a fost imposibil sa gasesc un service alfirmei, a trebuit sa ma descurc pe cont propriu....Ce sa zic, poate ca intre timp s-au mai schimbat lucrurile.
Una peste alta, pentru mine este nesatisfacatoare. Cu toate ca am alta, mai performanta, o folosesc la chestii usoare, nepretentioase....la cusutul cu ata elastica,pentru a nu uza peste masura suveica celeilalte....cam asta ar fi, sper sa te ajutepupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.