Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| ASta-i noua cerinta a Alexandrei si sincer m-a prins cu gura cascata ca mai ieri ii schimbam pampersul si o feream de toate colturile de prin casa. A auzit de la colegele de gardi ca si copii merg la cinema, ea stia ca merge mami cu tati dar ca-i un loc plictisitor pentru copii si nu se merita sa-si piarda vremea pe acolo. I-am explicat ca nu-i asa distractiv cum crede ea, ca se sta numai pe scaun, ca-i sonorul dat foarte tare, imaginea este uriasa pentru un copilas de nici 5 ani si aici am pierdut-o. Jignirea adusa a fost mult prea mare! Cum cred eu ca daca icsuleasca din grupa a mers si i-a placut si ea nu-i inca pregatita? Ati mers la film cu picii? |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Eu nu l-am dus inca pe Mihaita... m-am gandit ca restul spectatorilor chiar ar vrea sa vada ceva din film... Si nici el nu a cerut, i-ajunge televizorul. |
|

| Miru wrote:Eu nu l-am dus inca pe Mihaita... m-am gandit ca restul spectatorilor chiar ar vrea sa vada ceva din film...  Si nici el nu a cerut, i-ajunge televizorul.
MIrunica , ne-a fost dor de voi.
Am uitat de ceilalti spectatori , poate ne-ar prinde bine ca sa mai exersam bunele maniere. Oricum tacutul pentru Alexandra ar fi o grea corvoada, masinutza de cusut nu tace niciodata |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Cu Ionut as merge linistita,Madalina nu stiu cum ar reactiona.Am fost la spectacole si mai mereu Madalina dormea nu stiu cum reusea cu atata muzica,aplauze. |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| g_nicoleta2000 wrote:MIrunica  , ne-a fost dor de voi. Si noi ti-am dus dorul multa vreme... dar asta face regasirea mai frumoasa! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Alessandra merge la cinema de la 3 ani.Merge cu gradinita o data pe luna pentru a vedea un desen animat.Cu noi a fost doar o data sa vada Ice Age III.Daca la inceput nu a fost foarte incantata, acum abia asteapta. |
|

| Miru wrote:Si noi ti-am dus dorul multa vreme... dar asta face regasirea mai frumoasa!
Ingerash, Madalina a mai crescut, acum nu stiu daca ar mai dormi asa de linistita. La Alexandra cel putin dupa 3 ani cand a inceput ea sa fie foarte constienta de tot ce este in jurul ei nu ne-a mai lasat in pace.
Alessandra, waw, nu m-am asteptat sa ai o viata sociala atata de activa, felicitari
Noi, aseara am discutat foarte mult despre cinema. I-am tot explicat ca este un sunet foarte puternic, i-am si dat trailerele de la Alice in tara minunilor si Cum sa-ti dresezi dragonul cu sonorul la maxim ca sa inteleaga cam cum ar suna. S-a indragostit pe loc de reclama de la Alice si acolo a vrut se mergem neaparat. Asa ca am intrat pe net si am facut rezervare pentru duminica la prima ora. Nu exagerez dar numai asta a vorbit intruna de sambata dupa amiaza pana ce am ajuns in mall. I-am spus de sute de ori cum va fi sala, cat de mare este ecranul, cum se sta pe fotolii. La 10 30 eram la mall, filmul incepea la ora 11 si cu uimire vedem ca inca nu au deschis. Am mers la baie, absolut obligatoriu si la intoarcere deschisese doar la bilete dar nu si intrarea la bufet. Am mai stat vreo 5 minute, in sfarsit deschide, cumparam destul de greu otravuri pentru mami si tati si cand ajungem in sala intram ca hotii pe furis pentru ca reclamele incepusera deja. Alex s-a speriat un pic de intuneric, se sonorul care o luase complet pe nepregatite. Nu inteleg de ce nu era casa deschisa un pic mai devreme ca sa avem timp si de bufet si de intrat in sala omeneste in conditiile in care eram maxim 20 de persoane, in fine. Nu s-a putut impaca cu ochelarii pe ochi, sunt uriasi pentru capusorul ei asa ca mai mult s-a uitat fara ochelari. Cam jumatate de film a fost foarte cuminte, a papat biscuiti adusi de acasa, actimel, apa, sirop de tuse dupa care inspre final s-a plictisit cu totul. NOroc ca ne-am luat locuri pe ultimul rand, ceilalti din sala erau de la jumatate in jos si s-a putut misca in voia, sarea pe langa noi, alerga printre randuri.Dar nu eram singurii cu circul, mai erau inca doua familii cu copii ceva mai mari decat a mea, cred ca inspre 6-7 ani care tot asa se comportau si de aceea nu m-am stresat prea tare ca daca eu sunt intelegatoare cu ai lor sper ca si ei suntla fel cu ai mei. Nici unul dintre copii nu au iesit din sala in timpul filmului, au asteptat pana la final, am laudat-o ca s-a facut mare si ea era in al noulea cer.

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Nico, nu la Alice in format 3D trebuia sa mergeti cu ea, ci la un desen animat normal, cum ar fi Printesa si broscoiul ca tot va fi in curand premiera (e greu si pt un adult sa stea cu ochelarii aia tot timpul pe ochi). Noi am fost la Ice age III cu Miruna si a fost incantata. Noi vom mergem iar la Printesa ..., ca i-am promis si asteptam de la Craciun. Ne place la Cinema City, la mall, sala e mai mica, iar la orele la care ne permitem sa mergem cu ea sunt mai putini spectatori, asa ca nu am deranja multa lume. La desene animate vin oricum mai mult parinti cu copii si nu suntem singurii vorbareti. Noi am fost si la balet cu ea si a avut rabdare cam 1,3 ore, ca ultimele 15 -20 de minute sa tot foit si era deja obosita. In rest, muzica tare, intunericul, multa lume nu a deranjat-o defel.
|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Noi i-am dus la film pana acum.
Am mers la AFI Cotroceni si am vazut cu ei prima data "In lumea adancurilor", la Imax.
Acum, de curand, am mers la

Sunt cuminti si abia asteapta sa mearga iar la film...
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| La Shreak 3 am fost si noi.L-am vazut 3d si ne-am distrat destl d ebine.Abia asteptam urmatorul film pentru copii |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Si noi am fost la Toy Story 3 in varianta dublata in limba romana si 3D. Urmatorul pe lista e Rapunzel! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si Mariuca a fost foarte incantata la cinema ! A vazut Shrek 3 - 3D si Toystory 3 ! E foarte incantata ! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| si Kari a fost cu o pereche de prieteni de aici ,au luat-o cu ei sa vada Toy Story 3D ca noi cu Erik nu am avut cum.Acum urmeaza clopotica ,il las pe tati cu bebe si merg eu cu fetita. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Alexia nu e fan 3d. Cu desenele animate merge ce mege, dar filmele nu o impresioneaza deloc. Ba a si adormit la unul. Cu Eric e alta poveste, traieste din plin. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| kali wrote:Alexia nu e fan 3d. Cu desenele animate merge ce mege, dar filmele nu o impresioneaza deloc. Ba a si adormit la unul. Cu Eric e alta poveste, traieste din plin. Nici Miruna nu e fan 3d, din cauza ochealarilor - prea mari si o cam deranjeaza dupa vreo ora. La Shrek a stat cu ei 3/4 din film, i-a tinut cu mana, i-am mai tinut eu, dar s-a enervat si i-a dat jos si s-a uitat fara. La inceput era incantata ca erau unele imagini aproape de ea Noi mergem doar fetele, ca momente speciale mama-fiica, si e mai incantata de senzatia asta, decat de film. |
|
|