Vreau la cinema!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Sunday, September 26, 2010 3:22 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
danab wrote:

Nici Miruna nu e fan 3d, din cauza ochealarilor - prea mari si o cam deranjeaza dupa vreo ora. La Shrek a stat cu ei 3/4 din film, i-a tinut cu mana, i-am mai tinut eu, dar s-a enervat si i-a dat jos si s-a uitat fara. La inceput era incantata ca erau unele imagini aproape de ea ras
Noi mergem doar fetele, ca momente speciale mama-fiica, si e mai incantata de senzatia asta, decat de film.hearts

Exact! Ochelarii sunt mari si pentru mine... asa e si la noi. Alexiei ii place mai mult atmosfera si faptul ca primeste pop-corn si suc interzis, insa actiunea de multe ori o pierde din cauza logoreei.
Frumos ca aveti momente in doua, numai pentru voi!coeur Noi nu mai reusim, decat in activitati marunte si mai ales atunci cand e bolnava...
Maria & Mario
Scris: Friday, June 10, 2011 8:03 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Si Rio , Rapunzel 3D..... ii place foarte mult ....
kali
Scris: Friday, June 10, 2011 9:29 AM
Nivel

Maria & Mario wrote:
Si Rio , Rapunzel 3D..... ii place foarte mult ....

Bifat si noi!firstprize
shirel
Scris: Friday, June 10, 2011 11:22 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Si noi!!topai topai Mergem aproape in fiecare sambata la film mai nou merge si Oshry care incepe sa capete interes si el .Eden este innebunita dupa ochelari ,si-i pune cu placere ,mai rau de mine ca sunt cu doua perechi si noroc ca este intuneric fiindca speriam lumea din jur.hohot
Filme bune Yogi Bear care si mie mi-aq placut mult,The Dolphin Story of a Dreamer,Hop.
Totusi nu pot sa nu va recomand cel mai misto film care pe mine m-a uimit si mi-a placut enorm poate este mai mult pentru baietei dar vreau sa spun ca ai mei au fost super incantati plus ca atunci cand ma mai supara le spun ca poate cineva ma va rapi si pe mine si atunci sa-i vad ce vor face.sic ras
Filmul este tot 3D si se numeste Mars Needs Moms ,se merita vazut! cool
kali
Scris: Friday, June 10, 2011 11:24 AM
Nivel

shirel wrote:
Filmul este tot 3D si se numeste Mars Needs Moms ,se merita vazut! cool

L-am vazut si noi, insa nu 3d.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.