Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| danab wrote:Nici Miruna nu e fan 3d, din cauza ochealarilor - prea mari si o cam deranjeaza dupa vreo ora. La Shrek a stat cu ei 3/4 din film, i-a tinut cu mana, i-am mai tinut eu, dar s-a enervat si i-a dat jos si s-a uitat fara. La inceput era incantata ca erau unele imagini aproape de ea Noi mergem doar fetele, ca momente speciale mama-fiica, si e mai incantata de senzatia asta, decat de film.
Exact! Ochelarii sunt mari si pentru mine... asa e si la noi. Alexiei ii place mai mult atmosfera si faptul ca primeste pop-corn si suc interzis, insa actiunea de multe ori o pierde din cauza logoreei. Frumos ca aveti momente in doua, numai pentru voi! Noi nu mai reusim, decat in activitati marunte si mai ales atunci cand e bolnava... |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si Rio , Rapunzel 3D..... ii place foarte mult .... |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si noi!! Mergem aproape in fiecare sambata la film mai nou merge si Oshry care incepe sa capete interes si el .Eden este innebunita dupa ochelari ,si-i pune cu placere ,mai rau de mine ca sunt cu doua perechi si noroc ca este intuneric fiindca speriam lumea din jur. Filme bune Yogi Bear care si mie mi-aq placut mult,The Dolphin Story of a Dreamer,Hop. Totusi nu pot sa nu va recomand cel mai misto film care pe mine m-a uimit si mi-a placut enorm poate este mai mult pentru baietei dar vreau sa spun ca ai mei au fost super incantati plus ca atunci cand ma mai supara le spun ca poate cineva ma va rapi si pe mine si atunci sa-i vad ce vor face. Filmul este tot 3D si se numeste Mars Needs Moms ,se merita vazut! |