Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
parerea mea:018: omul ca sa afle ceva despre el,nu trebuie sa fie golit de buzunare ci indrumat sa iasa la liman,.Niciodata nu am cerut bani,banii ii voi face cand imi voi publica cartile |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Ce carti iubita????? si eu vreau sa le citesc Ps Eu am mare incredere in tine si Shirel clarvazatoarelor .Eu vreau doar sa-mi preziceti daca vine baietelu meu muuuuuuuuuuuuult asteptat stiu ca o sa vina,adica sper |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
|
Inget7 poti sa imi prezici si mie ceva intr-o problema fosrte grava pe care o am? Scriu aici sau mai bine pe PM. Te implor. |
|

| cristinaflorina wrote:
Inget7 poti sa imi prezici si mie ceva intr-o problema fosrte grava pe care o am? Scriu aici sau mai bine pe PM. Te implor.
Daca vrei astrologic,la topicul Astrologie orara.Daca e ceva mai personal PM sau daca e ceva ce apartine de acest topic ,clarvedere,scrie aici poate Shirel isi da si ea o parere
Cand vor fi publicate,vei sti va fi o surpriza Doar ti-am zis ca vei avea baietel |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Quote:Rody,stii ce mi-a placut la tine cum ai postat Citez:"Stiu ca voi avea un baietel,adica sper" Iubita mea eu sunt sigura ca tu esti constienta ca vei avea un baietel dar  nu vrei sa crezi ca este adevarat . De ce te indoiesti, doar tu presimti ca il vei avea.Afla mami ca e pe drum , si el se gandeste la tine. Puneti-va la lucru si maninca multa carne de vita(dar vezi sa nu te prinda sotul lui incearca sa-i dai sa bea cafea neagra inainte de ....si nu uita ca nimic nu este imposibil.
Sti de ce rad,finca noi am hotarat sa nu mai mancam carne,decat peste si oua deci nu o sa iasa baietelu daca nu manc carne de vita Oricum il astept sa vina.asa de mult imi doresc ca as munta muntii din loc pt al avea |
|

| Apropo ,Rody ce sti mai nou despre Madeillene? |
|

| shirel wrote:Rody,stii ce mi-a placut la tine cum ai postat Citez:"Stiu ca voi avea un baietel,adica sper" Iubita mea eu sunt sigura ca tu esti constienta ca vei avea un baietel dar  nu vrei sa crezi ca este adevarat . De ce te indoiesti, doar tu presimti ca il vei avea.Afla mami ca e pe drum , si el se gandeste la tine. Puneti-va la lucru si maninca multa carne de vita(dar vezi sa nu te prinda sotul lui incearca sa-i dai sa bea cafea neagra inainte de ....si nu uita ca nimic nu este imposibil. Ingeras, ma bucur ca ai planuri cu scrisul cartilor.Eu una chiar nu vreau sa fac nimic cu ceea ce simpt ,folosesc de obicei numai la pers. foarte apropiate de mine si pe care le ajut tot timpul si pentru asta simpt ca traiesc si sunt pe deplin multumita. Cred ca niciodata nu as fi putut sa ffac din asta o meserie ma gandesc ca acesta este un dar si trebuie daruit si impartit la alti ,mai ales ca se poate chiar sa gresesc si eu cateodata nu toate prezicere sunt 100% .
In carti nu voi scrie decat date astrologice,aspecte astrale si visele in legatura cu numerologia.Partea previzionala nu se poate vinde,este un dar pe care-l dau mai departe. |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| shirel wrote:Apropo ,Rody ce sti mai nou despre Madeillene? Nu mai stiu nimic concret,dar nu pot sa-mi io scot din minte.Imi imaginez prin ce cosmaruri a trecut.Si tosusi parintii au ucis-o;pote nu voluntar si din greseala.in fine ,am incredere ca se va afla adevarul |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mei, deci asa n-am ce face cu banii ,ha? Eh, eu am luat-o ca pe o distractie ,entertainment nocturn Insa gata, m-au pierdut de clienta ca m-au zapacit de cap .Cu toate astea cred in continuare ca exista oameni care "te vad" dincolo de ce vede toata lumea dar nu am dat de nici unul pana acum |
|

| t-mihaela wrote:Mei, deci asa n-am ce face cu banii ,ha? Eh, eu am luat-o ca pe o distractie ,entertainment nocturn  Insa gata, m-au pierdut de clienta ca m-au zapacit de cap .Cu toate astea cred in continuare ca exista oameni care "te vad" dincolo de ce vede toata lumea dar nu am dat de nici unul pana acum
Te cred pe cuvant,mie imi spui? ,monotania asta a vietii de persoane casnice ne duce la risipa! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu stiam pe cineva cu magia dar nu sunt sigura daca se ocupa si cu ghicitul. Oricum poti incerca, http://ritualuri-magice.tk nu e... de etnie si unele chestii erau gratuite |
|

| ramona_92 wrote:Eu stiam pe cineva cu magia dar nu sunt sigura daca se ocupa si cu ghicitul. Oricum poti incerca, nu e... de etnie si unele chestii erau gratuite
Ramona reclama este interzisa ! |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Hai ca ma inscriu si eu pe aici... Rad eu rad dar nu e rasul meu....Ma intreb oare ce se intampla de merg absolut toate de-andoaselea anul asta si par ca nu se mai termina, dam dim una in alta....Aveti vreo "presimtire"?( Shirel? ) |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Praslica, anul asta Pluto e in Spatele lui Neptun ,Soarele se invartre si el pe acolo din lipsa de ocupatie.Luna nu se mai arata deloc e in greva.Ete de asta ...si mie anul asta mi se pare mai diferit .Poate ti-am descretit fruntea nitel, hai ca dupa nori vine soare |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Mihaela telefonul pe unde-l tii ascuns? Cam multe invarteli cu planetele pentru un singur an, nu??? Chiar ai reusit sa imi descretesti fruntea... |
|
|