Vrajighicitoarea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Saturday, January 10, 2009 12:52 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
shirel wrote:

S-au daca nu baga o frica in tine si te face sa-l cauti mereu.hohot hohot
Vai cum fac unii oameni bani,ce usor !Ei ,vedeti ce am ratat ajungeam si eu milionara!hohot hohot hohot
Ingeras,nu incerci si tu mai gasim cateva ca Mihaela care cred ca nu are ce face cu banipupici pupici si chiar ca ne imbogatim!Ei,iertati-ma aveam si eu o clarviziune.ras

hohot hohot hohot hohot parerea mea:018: omul ca sa afle ceva despre el,nu trebuie sa fie golit de buzunare ci indrumat sa iasa la liman,.Niciodata nu am cerut bani,banii ii voi face cand imi voi publica cartilethumleft
Rody
Scris: Saturday, January 10, 2009 12:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
inger7 wrote:

hohot hohot hohot hohot parerea mea:018: omul ca sa afle ceva despre el,nu trebuie sa fie golit de buzunare ci indrumat sa iasa la liman,.Niciodata nu am cerut bani,banii ii voi face cand imi voi publica cartilethumleft

Ce carti iubita????? si eu vreau sa le citesctopai topai topai
Ps Eu am mare incredere in tine si Shirelcoeur coeur coeur clarvazatoarelorangel .Eu vreau doar sa-mi preziceti daca vine baietelu meu muuuuuuuuuuuuult asteptattopai topai topai stiu ca o sa vina,adica spertopai
cristinaflorina
Scris: Saturday, January 10, 2009 1:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
inger7 wrote:

Inget7 poti sa imi prezici si mie ceva intr-o problema fosrte grava pe care o am? Scriu aici sau mai bine pe PM. Te implor.
ingerash
Scris: Saturday, January 10, 2009 1:52 PM
Nivel

cristinaflorina wrote:

Inget7 poti sa imi prezici si mie ceva intr-o problema fosrte grava pe care o am? Scriu aici sau mai bine pe PM. Te implor.

Daca vrei astrologic,la topicul Astrologie orara.Daca e ceva mai personal PMpupicisau daca e ceva ce apartine de acest topic ,clarvedere,scrie aici poate Shirel isi da si ea o parereras pupici pupici pupici

Rody wrote:
Ce carti iubita????? si eu vreau sa le citesctopai topai topai
Ps Eu am mare incredere in tine si Shirelcoeur coeur coeur clarvazatoarelorangel .Eu vreau doar sa-mi preziceti daca vine baietelu meu muuuuuuuuuuuuult asteptattopai topai topai stiu ca o sa vina,adica spertopai

Cand vor fi publicate,vei stipupici va fi o surprizahearts Doar ti-am zis ca vei avea baietelpupici
shirel
Scris: Saturday, January 10, 2009 5:47 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Quote:
Rody,stii ce mi-a placut la tine cum ai postat
Citez:"Stiu ca voi avea un baietel,adica sper"
Iubita mea eu sunt sigura ca tu esti constienta ca vei avea un baietel dar hohot hohot hohot nu vrei sa crezi ca este adevarat .
De ce te indoiesti, doar tu presimti ca il vei avea.Afla mami ca e pe drum , si el se gandeste la tine.
Puneti-va la lucru si maninca multa carne de vita(dar vezi sa nu te prinda sotul lui incearca sa-i dai sa bea cafea neagra inainte
de ....si nu uita ca nimic nu este imposibil.
iloveyou iloveyou computerlove computerlove

hohot hohot hohot Sti de ce rad,finca noi am hotarat sa nu mai mancam carne,decat peste si ouahohot hohot deci nu o sa iasa baietelu daca nu manc carne de vitaras Oricum il astept sa vina.asa de mult imi doresc ca as munta muntii din loc pt al aveaalcool
shirel
Scris: Saturday, January 10, 2009 5:49 PM
Nivel

Apropo ,Rody ce sti mai nou despre Madeillene?
ingerash
Scris: Saturday, January 10, 2009 6:01 PM
Nivel

shirel wrote:
Rody,stii ce mi-a placut la tine cum ai postat
Citez:"Stiu ca voi avea un baietel,adica sper"
Iubita mea eu sunt sigura ca tu esti constienta ca vei avea un baietel dar hohot hohot hohot nu vrei sa crezi ca este adevarat .
De ce te indoiesti, doar tu presimti ca il vei avea.Afla mami ca e pe drum , si el se gandeste la tine.
Puneti-va la lucru si maninca multa carne de vita(dar vezi sa nu te prinda sotul lui incearca sa-i dai sa bea cafea neagra inainte
de ....si nu uita ca nimic nu este imposibil.
iloveyou iloveyou computerlove computerlove

Ingeras, ma bucur ca ai planuri cu scrisul cartilor.Eu una chiar nu vreau sa fac nimic cu ceea ce simpt ,folosesc de obicei numai la pers. foarte apropiate de mine si pe care le ajut tot timpul si
pentru asta simpt ca traiesc si sunt pe deplin multumita.
Cred ca niciodata nu as fi putut sa ffac din asta o meserie ma gandesc ca acesta este un dar si trebuie daruit si impartit la alti ,mai ales ca se poate chiar sa gresesc si eu cateodata nu toate prezicere sunt 100% .

In carti nu voi scrie decat date astrologice,aspecte astrale si visele in legatura cu numerologia.Partea previzionala nu se poate vinde,este un dar pe care-l dau mai departe.hearts
Rody
Scris: Saturday, January 10, 2009 7:20 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
shirel wrote:
Apropo ,Rody ce sti mai nou despre Madeillene?

Nu mai stiu nimic concret,dar nu pot sa-mi io scot din minte.Imi imaginez prin ce cosmaruri a trecut.Si tosusi parintii au ucis-o;pote nu voluntar si din greseala.in fine ,am incredere ca se va afla adevarulalcool
t-mihaela
Scris: Saturday, January 10, 2009 10:55 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Mei, deci asa n-am ce face cu banii ,ha? Eh, eu am luat-o ca pe o distractie ,entertainment nocturn hohot Insa gata, m-au pierdut de clienta ca m-au zapacit de cap .Cu toate astea cred in continuare ca exista oameni care "te vad" dincolo de ce vede toata lumea dar nu am dat de nici unul pana acum maseluta
shirel
Scris: Saturday, January 10, 2009 11:11 PM
Nivel

t-mihaela wrote:
Mei, deci asa n-am ce face cu banii ,ha? Eh, eu am luat-o ca pe o distractie ,entertainment nocturn hohot Insa gata, m-au pierdut de clienta ca m-au zapacit de cap .Cu toate astea cred in continuare ca exista oameni care "te vad" dincolo de ce vede toata lumea dar nu am dat de nici unul pana acum maseluta

Te cred pe cuvant,mie imi spui? ,monotania asta a vietii de persoane casnice ne duce la risipa!hohot hohot hohot
ramona_92
Scris: Tuesday, July 27, 2010 3:09 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu stiam pe cineva cu magia dar nu sunt sigura daca se ocupa si cu ghicitul. Oricum poti incerca, http://ritualuri-magice.tk nu e... de etnie si unele chestii erau gratuite ras
shirel
Scris: Tuesday, July 27, 2010 6:20 AM
Nivel

ramona_92 wrote:
Eu stiam pe cineva cu magia dar nu sunt sigura daca se ocupa si cu ghicitul. Oricum poti incerca, nu e... de etnie si unele chestii erau gratuite ras

Ramona reclama este interzisa !
praslea_cel_voinic
Scris: Friday, September 24, 2010 6:30 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Hai ca ma inscriu si eu pe aici...hohot hohot hohot Rad eu rad dar nu e rasul meu....Ma intreb oare ce se intampla de merg absolut toate de-andoaselea anul asta si par ca nu se mai termina, dam dim una in alta....Aveti vreo "presimtire"?( Shirel?computerlove )
t-mihaela
Scris: Friday, September 24, 2010 9:03 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Praslica, anul asta Pluto e in Spatele lui Neptun ,Soarele se invartre si el pe acolo din lipsa de ocupatie.Luna nu se mai arata deloc e in greva.Ete de asta ...si mie anul asta mi se pare mai diferit .Poate ti-am descretit fruntea nitel, hai ca dupa nori vine soare sunny
praslea_cel_voinic
Scris: Friday, September 24, 2010 9:16 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Mihaela computerlove telefonul pe unde-l tii ascuns? ras Cam multe invarteli cu planetele pentru un singur an, nu??? Chiar ai reusit sa imi descretesti fruntea...computerlove iloveyou pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.