Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Sa nu radeti ca va vad ,am un ochi in ceafa. Da, caut ghicitoare ,la distanta ,stiu ca se poate ,sunt persoane cu nu stiu ce energii si te simt de la distanta.Daca stiti pe cineva dati-mi de veste ,caut urgent pe cineva sa-mi spuna ce-i cu viata mea ...mi-a ajuns cutitul la os. Totusi sa nu fie mama Omida sau clanul |
|
| Am gasit...de la 20$ pe minut la 0.50 $ pe minut, pe alese.Va tin la curent cu noile mele preocupari :018: |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Ai mai Mihaela lasa vrajile ;mai bine spune o rugaciune ,te retragi intr-o camera singura si asa sigur te linistesti.Ai 3 copii frumosi ,ai un sot sunteti toti sanatosi si frumosi ,ce poate fi atat de grav? . Sanatatea este este cea mai importanta,restul lucrurilor isi revin pe parcurs. |
|
| Da,asa e, insa nu de vraji e vorba ci de preziceri.Sun saptamana asta la pshico online sa vedem ce-mi rezerva viitorul Am inebunit de tot... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| t-mihaela wrote: Sa nu radeti ca va vad ,am un ochi in ceafa.  Da, caut ghicitoare ,la distanta ,stiu ca se poate ,sunt persoane cu nu stiu ce energii si te simt de la distanta.Daca stiti pe cineva dati-mi de veste ,caut urgent pe cineva sa-mi spuna ce-i cu viata mea ...mi-a ajuns cutitul la os.  Totusi sa nu fie mama Omida sau clanul
Ce vrei sa-ti spuna muma, fata mea? Ca trebuie sa ai multa rabdare si-ti cam lipseste, prea astepti sa-ti vina totul foarte repede si in gandul tau doar stii adevarul ca la tine lucrurile nu vin asa usor, trebuie sa treci tot timpul prin multe, multe pina sa ajungi la ceea ce-ti doresti. Nu prea faci nimic pentru tine in ultima vreme, ar fi cazul sa incepi sa inveti, un curs ceva ti-ar schimba viata si stii ceva poate chiar sa inveti ceva mistic, astrologie ...pe cuvint ca ai talent.
Si inca ceva, daca vrei ca cineva sa-ti vada viitorul intai incearca tu sa uiti trecutul, tu cam traiesti cu gandul la cea fost odata, uita de asta si gandeste-te ce v-a fi maine, fa-ti ganduri pentru viitor si nu trai in trecut. |
|
| waw, shirel, pai sa-ti dau tie tariful maxim de 20$ pe minut ca il meriti Hmmm, da de unde stii tebile astea? Sapt viitoare am intalnire de gradul I cu ghicitorul in stele si luna. |
|

| t-mihaela wrote:waw, shirel, pai sa-ti dau tie tariful maxim de 20$ pe minut ca il meriti  Hmmm, da de unde stii tebile astea?  Sapt viitoare am intalnire de gradul I cu ghicitorul in stele si luna.
Incerc sa ma uit la poza si citesc omul din privire adica il simt in general ce se intampla cu el, ce fel de om este si ce este cu el. Succes la intalnire sper sa fie cu rezultat bun si mai ales de folos. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ca mi-am adus aminte... Carmen Hara, romancuta nostra din TRio EXpress spune ca prezice cate si mai cate la telefon si sta in SUA. Cauta informatii pe net, Mihaela! Eu ma tin de cuvant azi sau maine! |
|
| Mersi mult Cute Fetelor, eu nu stiu ce sa zic,nenea asta cere 1 mil. pe sedinta adica zice el vreo 45 de minute...eu i-as da dar sa stiu ca e pe bune.Pe toate siturile de profil intri si primele 3 minute sunt gratuite sa vezi cu cine ai de-aface .I-am zis lui nenea ca vreau cateva minute gratis si cica nu-mi da minute ci-mi da trei lucruri despre mine .Zic bun hai trei lucruri si cica sunt zodie de pamant, am probleme in familie si o sa am o mare bucurie.Acum stau si ma gandesc ca eu nu sunt zodie de pamant, nici probleme in familie nu am ce am eu e altceva nicidecum " probleme",si bucurie poate avea oricine deci cam neconvingator.Eu am cautat vorbitor de romana ca sa inteleg perfect orice cuvant cu subantelesuri cu tot dar daca ceea ce numeste el ca am eu sunt "probleme"atunci e cam pe langa.Cred ca m-am razgandit cu nenea clarvazatorul si o sa intru diseara online pe site specializat macar stiu ca acolo nu iei teapa.Va tin la curent |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mihaela interesant nene Ai mare grija sa nu te jupoaie de banuti si sa te umple de minciuni. Am auzit si eu de Carmen Hara. |
|
| Da, asa e, interesant si foarte misterios |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Si eu m-as duce la asa ceva dar mi-e frica ca sunt numai minciuni si dau banii degeaba. |
|

| Carmen Hara foarte buna!Mami incearca totusi la astia care nu i-au bani multi ,ce tampenie mami cu banii aia m-as duce si mi-as trage ceva misto si sa vezi cum m-as simti !! Incearca Carmen Hara daca ai cum,vorbeste romaneste si este si un om deosebit,tu chiar nu ai nevoie de aiureli sau minciuni. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| am lasat si eu odata o fata sa-mi ghiceasca in carti.e cam dusa cu pluta,vorbeste singura pe strada,daca i se pare ca se uita cineva ciudat la ea merge si se cearta cu omul respectiv...nu vorbisem in viata mea cu ea pana atunci,o vazusem prin oras,nu avea de unde sa stie unele lucruri si totusi mi-a vorbit exact depre relatia mea de atunci,despre parintii mei mi-a zis lucruri ce le-am aflat la putin timp dupa,ceva incredibil e la fata asta,chiar mi-a spus unele lucruri legate de viitorul apropiat care s-au si adeverit.
am mai vazut-o apoi dar nu am mai vrut sa-mi citeasca in carti,nu stiu de ce,poate mi-a fost frica de ce as putea afla... |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Mihaela, i-ai facut astrograma Dianei? |
|
|