|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Hai sa postez din nou ca m-am potolit cu "psychicele"...am sunat pe unde se oferea ceva free...asa ca am sunat pe prima, mi-a spus ceva foarte vag...cum ca ar trebui sa schimb directia...ok, nu m-a lamurit prea trae asa ca am sunat alta...aia mi-a spus ce mi-ai spus si tu Mihaela si ma rog si inca ceva dar nu stiu de ce am avut asa un feeling ca vorbeste in dodii...Anyway, m-am potolit...pentru moment...pana ne mai "loveste" ceva si atunci iar ma apuca |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mihaela, esti buna de consultanta stelara , le imbarligi bine . Praslea, daca vrei ghiceli din astea, vino aici, nu te mai duce in alta parte, ca uite ce bine prezic fetele pe aici si free pe deasupra . |

| Delfinasa dada...pai de ce crezi ca am incercat ce era free? Ca sa ma lamuresc... Sau poate asta era politica sa ma bage in ceatza sa stau mai mult sa imi ia banutii |

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Ce m-ati distrat, fetelor. Mihaela, daca mai pui pe deasupra si faptul ca suntem intr-o centura fotonica si pamantul se invarte din ce in ce mai incet,putem spune ca ceata este deasa!
Fara a glumi, insa eu sunt convinsa ca ceea ce ni se intampla in viata este consecinta faptelor noastre. Energiile pe care le emanam si le primin ne influenteaza foarte mult. De aceea cred ca cel mai bine este sa ne facem timp macar cinci minutele pe zi in care sa ne relaxam, sa nu vorbim cu nimeni, sa ne bucuram de ceea ce ne inconjoara si sa ajungem la un sentiment bun care sa ne umple sufletul. Stii, sa ajungi sa zabesti, sa fii impacat cu tine si cu cei din jur. Va pup fetelor! |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
|
De acord |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| t-mihaela wrote:Praslica, anul asta Pluto e in Spatele lui Neptun ,Soarele se invartre si el pe acolo din lipsa de ocupatie.Luna nu se mai arata deloc e in greva.Ete de asta ...si mie anul asta mi se pare mai diferit .Poate ti-am descretit fruntea nitel, hai ca dupa nori vine soare
si saturn sta cu bata la colt de strada
Praslea,cam asa este!"Sau poate asta era politica sa ma bage in ceatza sa stau mai mult sa imi ia banutii"
zaza,adevar graiesti |

| Fetele...daca ar fi asa de simplu tare bine ar fi...pot sa ma relaxez eu si 10 minute pe zi si sa fiu impacata cu mine, ca tot nu pot schimba nimik...:018: Oricum, nu pot decat sa accept si sa incerc sa schimb cumva si sa mergem mai depare... Dar tare amuzanta a fost experienta... Va pup cu drag! Milhaela,Ingerash, Zaza |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| cute_babies_of_mine wrote:Ca mi-am adus aminte... Carmen Hara, romancuta nostra din TRio EXpress spune ca prezice cate si mai cate la telefon si sta in SUA. Cauta informatii pe net, Mihaela! Eu ma tin de cuvant azi sau maine!
Hai ca ma bag si eu!! O caut eu pe Harra, da'n ce stat sta? Si care-i adresa? Ca v-o gasesc imediat Da' i-as face si eu o vizita,asa de curtoazie, nu de alta!! Eu am fost la una buna in Romania, dadea in cafea, si ce mi-a zis si cum mi-a zis a fost incredibil. Adevarat totul de la inceput pana la sfarsit. Eram in facultate si-mi zicea si notele la examene, daca iau sau pic. Apoi s-a mutat si i-am pierdut urma. Acum ascult Urania pe net, da' nu-i decat astrologie si chiar daca e buna, nu-i personalizata ca si vrajitoria/magia. Odata, o tiganca in Ro, m-a oprit in parc si eu proasta am zic ca vreau sa-mi ghiceasca, si mi-a zis numai minciuni si apoi nu am vrut sa-i dau cat mi-a cerut pe tampeniile ei si dintr-o data s-a intins la parul meu si mi-a smuls cateva fire si m-a blestemat si spurcat si-n romaneste si-n tiganeste de nu stiam pe unde sa fug si sa ma ascund. SI acum, dupa aproape 15 ani, imi aduc aminte ce mi-a zis, "c-o sa ma faca sa umblu cu dodoasca in mana" toata viata pe toate drumurile. Si ala mi-a fost sfarsitul cu ghicitul la tigani. |
|
|