Vraji si vrajitorii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Sunday, April 15, 2007 9:36 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Alina, am fost si eu in pozitia ta , din cu totul alte motive. Raspunsurile le-am aflat la un parinte cu har din zona Moldovei. Mie personal mi-a prins tare bine. De atunci cred cu mult mai multa ardoare ca Dumnezeu e acolo sus si ne vegheaza. A fost o perioada de criza dar toate s-au rezolvat ! Sa de-a Domnul sa gasesti raspunsurile pe care ti le doresti ! si sa iti arate calea cea dreapta !
taki
Scris: Sunday, April 15, 2007 9:41 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Maria & mami wrote:
Alina, am fost si eu in pozitia ta , din cu totul alte motive. Raspunsurile le-am aflat la un parinte cu har din zona Moldovei. Mie personal mi-a prins tare bine. De atunci cred cu mult mai multa ardoare ca Dumnezeu e acolo sus si ne vegheaza. A fost o perioada de criza dar toate s-au rezolvat ! Sa de-a Domnul sa gasesti raspunsurile pe care ti le doresti ! si sa iti arate calea cea dreapta !

pupici
misha
Scris: Sunday, April 15, 2007 12:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
taki wrote:

Misha, credeam ca ma cunosti cat de cat.cry

L-am deschis pentru ca sunt interesata sa aflu despre aceste vraji, cat mai multe. Am avut o discutie cu Ira despre "argintul viu" sau " cununii legate" si nu prea stiu ce inseamna si care sunt consecintele acestor vraji. Se spune in familia mea ca mama a avut dat " argintul viu " care a provocat aparitia cancerului. Nimeni nu vrea sa-mi dea detalii, de aceea incerc sa le gasesc ...prin intermediul vostru.

Sper ca te-am linistit si sa nu-ti mai treaca prin cap ca ma ocup sau as vrea sa ma ocup cu asa ceva.nono nono nono nono

Taki, iarta-ma caci n-am vrut sa te supar sau sa te inteleg gresit, dar ai fost putin ambigua cu intrebarile. Acum m-am lamurit si nu pot decat sa ma bucur. Cat despre mama ta, am auzit si eu destule cazuri cu argintul viu dat sau cununii legate si Doamne fereste-ne pe toti de asa ceva. Eu zic sa te duci la un preot bun, asa cum intentionezi, sa te sfatuiesti cu el si ce mai poti face acum pentru mama ta este sa te rogi pentru sufletul ei ca sa fie cat mai aproape de Dumnezeu. Nu-ti faci un rau daca rascolesti trecutul oare? Crezi ca-ti va folosi la ceva sa afli adevarul sau mai poti schimba ceva? Cred ca e dureros pentru tine si numai cine trece prin asa ceva te poate intelege, dar mama ta e acolo sus acum si va vegheaza pe tine si pe Sasha. Mi-a placut tare mult fotografia postata de tine acum ceva timp, parea o femeie tare blanda si buna.pupici flowers
taki
Scris: Sunday, April 15, 2007 12:28 PM
Nivel

pupici Nu m-am suparat, ci doar am fost luat prin surprindere ca si tine de altfel. Adevarul este ca, am intrat direct "in paine", fara a exemplifica si de ce.

Nu rascolesc trecutul, nici nu as vrea sa cred aceste lucruri, dar...curiozitatea este mare.uff
Rody
Scris: Sunday, April 15, 2007 1:44 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Da,ele sunt adevarte si exita cu adevarat.Exista omeni care chiar se pot juca cu viata ta de la distanta.Daca vor sa-ti faca rau poate.E adevarat,ca sunt mai multi escroci care chipurile stiu sa fac vraji,descantece e.t.c,insa sunt catva omeni care intradevar pot face si bine si rau daca vor.Singura arma contra vrajilor si blestemelor este DUMNEZEU!
FOARTE IMPORTANT...daca nu le dati crezare,nu se lipeste de voi.
Fluturas
Scris: Sunday, April 15, 2007 5:06 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Rody wrote:

perfect de acord rody,chiar sapt trecuta vb cu cineva daca exista sau nu vraji.eu una zic,daca nu crezi in asa ceva,atunci nu se lipeste de tine,nu are putere asupra ta,oricat de "mare" ar fi acea vrajitoare.pt dezlegare,nu cred ca e nevoie de preoti,ci important e sa te indrepti catre Dumnezeu si lui sa ii ceri ajutor.DOAR El te poate ajuta
Rody
Scris: Sunday, April 15, 2007 8:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
butterfly wrote:
Rody wrote:

perfect de acord rody,chiar sapt trecuta vb cu cineva daca exista sau nu vraji.eu una zic,daca nu crezi in asa ceva,atunci nu se lipeste de tine,nu are putere asupra ta,oricat de "mare" ar fi acea vrajitoare.pt dezlegare,nu cred ca e nevoie de preoti,ci important e sa te indrepti catre Dumnezeu si lui sa ii ceri ajutor.DOAR El te poate ajuta

Ai pus punctul pe "I"...mai bine de atat nici ca se putea da un raspunspupici pupici pupici
crista
Scris: Monday, April 16, 2007 1:24 AM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
delfinasa wrote:
Taki, daca nu ma inseala intuitia, tu crezi sau incepi sa crezi in asa ceva?...Viata de om nu este deloc usoara, este plina de incercari, Dumnezeu ne lasa posibilitatea sa alegem calea pe care sa mergem, dar oare noi alegem calea cea buna?...Raspunsurile la intrebarile tale o sa le aflii intr-o biserica, unde sa-ti deschizi sufletul Domnului si sa-i spui ce ai pe inima si poti citi acasa Biblia.
Ce-ti pot spune este ca practicarea, participarea si incurajarea acestor ritualuri nu este compatibila cu credinta in Dumnezeu. De altfel, este foarte bine stiut ca este un pacat foarte mare, cel care apeleaza la acestea face un pacat mai mare, deoarece s-a dus stiind ca nu este bine ceea ce va face.

thumright thumright thumright thumright thumright thumright cred ca ai spus tot ce as fi vrut sa spun si eu pupici
mari_paun
Scris: Tuesday, April 17, 2007 2:39 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/17/2006
nu trebuie sa crezi in vraji...insa fara sa vrei iti faci cruce, zici Doamne fereste...etc

si eu sunt speriata pt ca ...inainte sa ma despart de sotul meu...verighetele (le tineam intr-o cutiuta, pt ca eu ma ingrasasem mult si nu mai intra pe deget, iar el nu o purta din cauza meserie( sau nu)) de aur adevarat erau...NEGRE, cand am arata unei prietene ca verighetele erau langa o cruciulita de aur dar numai ele negre...s-a speriat.

apoi o serie de evenimente neplacute: moartea mamei, apoi a tatalui meu, diagnosticul Emei...singurate..
toate astea ma pun pe genduri...

uff scratch
Kiki
Scris: Tuesday, April 17, 2007 2:42 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu nu cred in asa ceva.

Cine crede si se ocupa cu asa ceva, n-are decat. E viata lui/ei, destinul lui/ei. Dumnezeu e sus si vede! angel angel
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, April 17, 2007 3:01 PM
Nivel

Taki, moartea celor dragi tot timpul ne va bulversa si ne va face sa ne gandim la 1000 de motive. Imi permit sa-ti raspund pentru ca si eu mi-am pierdut mama si au fost foarte multe speculatii pe tema vrajitoriei. Mama mea era a doua sotie a tatalui meu, prima murise de cancer osos asa ca imbolnavirea mamei a fost privita ca o continuarea a unui nu stiu ce blestem. Personal nu cred ca a fost vorba de nici o vrajitorie ci pur si simplu asa a fost scris, amandoua sa se imbolnaveasca si sa moara. Cand mama era in coma ne-au tot trimis matusile pe la preoti sa-i facem dezlegare, bla, bla, si am mers la Manastirea Ciolpani de langa Buhusi unde vorbind cu o maica mi-a spus sa nu fac nici un ritual special ci pur si simplu sa-i scriu numele pe un acatist de 40 de zile ca Dumnezeu stie cum sa o ajute pe mama. A doua zi mama a murit zambind si mi-am dat seama ca a ajutata-o sa se elibereze de chinul ce-l purta.
Eu cred ca mereu uitam cat suntem de fragili ca oameni si de aceea nu putem accepta ideea ca pur si simplu ne putem imbolnavi si muri. faptul ca ne gandim si la vraji mai rau ne imbolnaveste si ne chinuie si atunci chiar devin ca un magnet pentru energiile negative.
Apoi si cei decedati sufera tare mult cand noi, cei in viata cautam cauze supranaturale. Sufletele lor trebuiesc odihnite prin rugaciune si cinstire.

Cancerul a fost tot timpul o boala tare greu de acceptat mai ales ca apare fara nici un semnal de alarma. Este ca la ruleta ruseasca, te nimereste si greu mai ai scapare. Atunci este usor sa banui ca ti-a facut cineva ceva dar partea proasta este ca pierzi multa energie pozitiva.
Tot ce pot sa-ti spun este ca cu cat iti vei consuma energia gandindu-te la posibile vraji cu atat ai sa suferi mai mult. In final nu poti face nimic sa intorci timpul inapoi.

taki
Scris: Tuesday, April 17, 2007 6:44 PM
Nivel

Multumesc, Nicoleta pentru sfat. M-a ajutat foarte mult. Ai MARE dreptate in tot ce ai scris. pupici flowers
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, April 18, 2007 12:41 PM
Nivel

taki wrote:
Multumesc, Nicoleta pentru sfat. M-a ajutat foarte mult. Ai MARE dreptate in tot ce ai scris. pupici flowers

Cu multa placere Alina.pupici Nu stiu cati ani au trecut de cand mama ta nu mai este cu tine dar mi-au trebut 4 ani sa reusesc sa scriu si sa simt cele spuse mai sus. In primul an am cautat peste tot vinovati, ajunsesem in pragul nebuniei si la ce mi-a folosit? Acum sunt impacata si cu ea si cu mine si cu Dumnezeu si parca imi este mult mai bine. Multa liniste si tie si familiei tale.flowers
taki
Scris: Thursday, April 19, 2007 10:29 AM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:

Nu stiu cati ani au trecut de cand mama ta nu mai este cu tine dar mi-au trebut 4 ani sa reusesc sa scriu si sa simt cele spuse mai sus.

Pe 23 aprilie se fac 10 ani de cand s-a dus.plans plans plans plans
Lilly of the valley
Scris: Friday, April 20, 2007 7:05 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE!
MULTA SANATATE SI LINISTE TIE SI FAMILIEI TALE!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.