Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Doamne,de pe ce planeta vii?!Suntem in postul Craciunului sau inainte de Craciun...cum vrei tu sa o iei.Cand lumea devine mai buna,cand lumea iarta,cand lumea se indreapta cu fata catre Dumnezeu.Teoretic asa ar trebui dar incep sa constat ca multa lume e din ce in ce mai rea.Sfatul meu sincer si curat e sa mergi la biserica si sa te rogi Lui Dumnezeu sa ti lumineze mintea si sa faca El dreptate in cazul tau care pare asa dramatic |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| soft.loom wrote:Stiu ca voi fi tinta polemicilor si ironiilor, dar nu-i doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu acum.O sa zic totul direct, cine stie sa ma ajute, ma va ajuta, cine nu, este liber sa comenteze orice, pentru ca oricum nu voi lua in seama.Am nevoie sa primesc indicatii despre cum sa blestem pe cineva si blestemul sa se prinda cat mai repede, daca se poate, un ritual pe care sa il pot face eu acasa, ca sa pot folosi cuvintele mele.Am incercat si la o vrajitoare, dar mi-am irosit doar banii.Sincer, orice informatie m-ar ajuta, ceva ce pot sa fac eu singura, sau, poate stiti voi vreo vrajitoare care chiar are har dar sa nu ceara foarte multi bani, sau vreun preot care accepta acatiste de blestem.Poate vreuna dintre voi a facut asa un ritual singura, si a avut efect.Cine stie astfel de lucruri stiu ca este discret si stiu ca toate astea se spun in taina.Va las adresa mea de yahoo messenger, pentru cei care stiu cu adevarat despre ce este vorba.Va multumesc!!!YM soft.loom u Mare e Gradina lui Dumnezeu...dar scumpa mea,tu ai cam sarit gardul! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Fetelor nu va grabiti sa aruncati cu pietre, eu cred ca femeia asta este atat de lovita si ranita sufleteste de ceva sau cineva, incat sufletul ei este plin de ura.Chiar ea ne zice Quote:Stiu ca voi fi tinta polemicilor si ironiilor, dar nu-i doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu acum , deci nu este o persoana fara discernamant sau vreo flusturateca, pur si simplu este o persoana ranita enorm,astfel incat a ajuns sa recurga la astfel de lucruri.Acum ca asta nu e cea mai buna reactie din partea ei, e alta poveste, care depinde mult de caracterul, educatia si starea psihica si emotionala a fiecaruia. Draga mea, scriu aici nu pentru ca te-as putea ajuta cu altceva , decat cu un sfat,pentru ca in lucrurile despre care tu vorbesti, eu nu cred,sau nu vreau sa am legatura cu asa ceva. Deci, puterea de-a depasi aceasta situatie, caut-o tot in interiorul tau. Stiu ca razbunarea, uneori te motiveaza in viata, dar nu iti alina durerea, asa ca...aduna-te,ridica-te, incearca sa pui la spate loviturile pe care le-ai primit si sa mergi increzatoare inainte,fara sa privesti inapoi. |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Multi sunt in gradina Ta Doamne si multi sar gardul cand poarta este deschisa!Nu vreau sa fiu permisiva cu astfel de oameni,INDIFERENT cat am fi de raniti sufleteste sau trupeste,NU putem recurge la astfel de practici deoarece mai devreme sau mai tarziu acestea se vor intoarce insutit impotriva noastra sub o forma sau alta si atunci ne vom intreba ce am facut de ni se intampla noua toate nenorocirile din lume,este un fel de pact cu diavolul,sincer nu cred ca ti-ai dori asa ceva. Eu te-as sfatui sa te indrepti cu fata spre D-zeu,El stie ce sa faca si cum sa aseze lucrurile astfel incat sa fie bine.Poate acuma iti doresti doar razbunarea,dar sti cum se spune in popor,razbunarea este arma prostului,sunt convinsa ca nu faci parte din aceasta categorie de oameni ci esti doar ranita. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Soft.loom, cu adrese din astea se pare ca nu te putem ajuta, dar poate cu un sfat...Pe aici sunt multe fete inimoase care au trecut prin tot soiul de probleme, de drame personale, le-au traversat si acum s-au echilibrat. Ar fi mai bine sa te gandesti la alta solutie, ca asta pe care o cauti acum este o sabie cu doua taisuri. Este de mii de ori preferabil sa vorbesti cu Dumnezeu si sa cauti o solutie decat cu cel rau. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| eu stiu. deci ... nu mananci 3 zile nimic (poate prinzi si vinerea mare in astea 3 zile ca e super sa tii post negru chiar atunci), nu te mai uiti la telenovele (incl. serialele alea indiene), te rogi mult mult in zilele astea la Dumnezeu, si cu putin noroc iti da de sarbatori mai multa minte. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Irinuca wrote:eu stiu. deci ... nu mananci 3 zile nimic (poate prinzi si vinerea mare in astea 3 zile ca e super sa tii post negru chiar atunci), nu te mai uiti la telenovele (incl. serialele alea indiene), te rogi mult mult in zilele astea la Dumnezeu, si cu putin noroc iti da de sarbatori mai multa minte.
amin
Razbunarea nu este o solutie, iertarea si dragostea da.Ce s-ar fi intamplat daca Isus ar fi blestemat pe cei care l-au rastignit? Dar El a ales sa-i iubeasca... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/4/2012 Mesaje: 23
| soft.loom, chiar daca ai sau nu copii, nu-i condamna pentru ca suferi tu, facand asa ceva. Caile Domnului sunt intortocheate, crede-ma. Pupici si ma rog la Dumnezeu sa iti dea putere sa iti alungi ura din suflet. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2015 Mesaje: 144
| koko2008 wrote:Stiu eu o vraja: "Abracadabra hocus pocus....." Cum sa blestemi pe cineva ....
Multa vreme a trecut de la ultima discutie,dar stiu si eu o vraja de blestem:"ce tie nu iti place,altuia nu ii face." Spor la...blestemat. |
|
|