Vraji, farmece...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Preotu*
Scris: Tuesday, March 3, 2009 5:29 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna seara all, as dori sa stiu daca cineva a avut de aface cu asa ceva.
As vrea sa stiu unde pot sa merg sa m-i se spuna in fata adevarul, adica daca s-au facut farmece pe seama mea, si de catre cine, sau in ce fel,
Cineva mi-a spus sa merg la tanti cu globurile, (magia alba) , altii la manastire, deci eu nu vreau sa povestesc acelei pesoane ce m-i s-a intamplat ce am vazut, etc, ci sa-mi spuna verde-n fata, ce caut acolo si raspunsul, Va multumesc
P.S. daca am fost in neclaritate, revin cu detalii,
Apropos, m-ar interesa ceva in apropiere de petrosani judetul Hd, adica undeva la 100 km distanta , nu conteaza in ce perte :)
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, March 3, 2009 6:22 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
sorry! sorry nu ma pot abtine, cu riscul de a primi un pepene si ceva rosii
socru-miu, un alcoolic notoriu da vina pe vraji si farmece hainoroc alcool alcool alcool nicidecum nu recunoaste boala, nu vrea la psiholog, nu vrea la preot, doar la carciumaalcool alcool alcool
shirel
Scris: Tuesday, March 3, 2009 6:34 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Preotu* wrote:
Buna seara all, as dori sa stiu daca cineva a avut de aface cu asa ceva.
As vrea sa stiu unde pot sa merg sa m-i se spuna in fata adevarul, adica daca s-au facut farmece pe seama mea, si de catre cine, sau in ce fel,
Cineva mi-a spus sa merg la tanti cu globurile, (magia alba) , altii la manastire, deci eu nu vreau sa povestesc acelei pesoane ce m-i s-a intamplat ce am vazut, etc, ci sa-mi spuna verde-n fata, ce caut acolo si raspunsul, Va multumesc
P.S. daca am fost in neclaritate, revin cu detalii,
Apropos, m-ar interesa ceva in apropiere de petrosani judetul Hd, adica undeva la 100 km distanta , nu conteaza in ce perte :)

poti sa ne povestesti mai multe ?
Preotu*
Scris: Tuesday, March 3, 2009 8:32 PM

Nu vreau sa intru in prea multe detalii, doar ca fosta prietena, a fost la cineva care nu vedea, si i-a spus niste lucruri fenomenale ce s-au petrecut, si nu avea de unde sa stie, si ca cineva a facut farmece pe seama mea si a ei, cineva f apropiat mie, si din intamplare am auzit la tel.. deci nu am intrat sa fac povestire ci sa`mi ziceti daca cumva stiti pe cineva care poate sa-mi spuna daca este adevarat si ce fel, deci nu vrajitoare, etc, eu nu vreau razbunare ci doar sa stiu, ms
Preotu*
Scris: Tuesday, March 3, 2009 8:50 PM

mariuta wrote:
sorry! sorry nu ma pot abtine, cu riscul de a primi un pepene si ceva rosii
socru-miu, un alcoolic notoriu da vina pe vraji si farmece hainoroc alcool alcool alcool nicidecum nu recunoaste boala, nu vrea la psiholog, nu vrea la preot, doar la carciumaalcool alcool alcool

postul tau nu`si are farmecul, ...sorry
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, March 3, 2009 8:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Preotu* wrote:

postul tau nu`si are farmecul, ...sorry

am spus "cu riscul de a primi pepenele si rosiile".
dar persoana de care spuneam nu isi asuma responsabilitatea esecului ci se agata de forte vazute sau nevazute.

chiar nu am intentia sa intru in polemica cu tine
dar cred ca cel mai indicat e sa mergi la un preot (fara nicio analogie cu nick-ul tau), sa tii post (ca tot suntem in Postul Mare) si ceva rugaciuni.
O gandire pozitiva iti va fi de mai mare ajutor. cu cat ai tendinta sa crezi in rau, cu atat raul te va urma.
gandeste pozitiv!thumright
Preotu*
Scris: Tuesday, March 3, 2009 9:19 PM

mariuta wrote:

am spus "cu riscul de a primi pepenele si rosiile".
dar persoana de care spuneam nu isi asuma responsabilitatea esecului ci se agata de forte vazute sau nevazute.

chiar nu am intentia sa intru in polemica cu tine
dar cred ca cel mai indicat e sa mergi la un preot (fara nicio analogie cu nick-ul tau), sa tii post (ca tot suntem in Postul Mare) si ceva rugaciuni.
O gandire pozitiva iti va fi de mai mare ajutor. cu cat ai tendinta sa crezi in rau, cu atat raul te va urma.
gandeste pozitiv!thumright

ceva mai bine, ms mult de incurajari, dar de asta tre sa ma conving, nu imi este teama, nu ma sperii insa nu`mi place sa mi se faca felul,
shirel
Scris: Tuesday, March 3, 2009 9:50 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Preotu* wrote:

ceva mai bine, ms mult de incurajari, dar de asta tre sa ma conving, nu imi este teama, nu ma sperii insa nu`mi place sa mi se faca felul,

Sa-ti spun ceva vrajile nu au nici un efect daca tu esti tare si nu crezi in ele.Dumnezeu ne da noua oamenilor mult mai multe puterii decat celor care se ocupa cu vraji,plus de asta sunt astazi multi sarlatani care nu le este greu sa spuna da ti s-a facut vraji numai ca sa-ti ia bani tai.In primul rand tu ai aflat adevarul deci il stii nu trebuie sa te mai convingi,si te rog nu fii chiar asa de slab de fire,am si eu puterile mele sic si vad asta .voi nu v-ati certat din cauza vrajilor,dar este adevarat ca ai ceva probleme in familie cu mama ta sau o sora.iti doresc succes!
katy_lumika
Scris: Tuesday, March 3, 2009 9:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Daca ai scrie si corect poate te vei lumina. Wake up, there is no magic stuff...decat daca le "vezi" si "gasesti" sau iti cauti scuze pentru o intorsatura urata a lucrurilor.
ingerash
Scris: Tuesday, March 3, 2009 10:31 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Magia este o iluzie...daca ai avut o divergenta cu partenera inseamna ca ai invatat {sau nu} o lectie.
acerbus_umbra1907
Scris: Friday, April 8, 2011 11:33 AM

Este nevoie de mai multe detalii pentru a putea sti, cum ar fi: daca ai gasit obiecte ciudate in casa sau in apropiere, daca te simti slabit, obosit, ametit etc. Daca ai nevoie de ajutor in domeniul acesta ma poti contacta la acerbus_umbra1907@yahoo.com
Ayumi
Scris: Monday, June 27, 2011 8:53 AM

Într-adevar ca unele vrajitoare sunt doar niste impostoare dar sunt unele ce chiar fac minuni!Parerea mea ar fi ca tu sa mai discuti cu anumite persoane unde sa te duci caci unele vrajitoare de genul asta vor sa-ti ia numai banii.Asa ca fi precaut la cine mergi!Spre ca te-am ajutat!majoreta
soft.loom
Scris: Tuesday, November 29, 2011 10:27 PM

Stiu ca voi fi tinta polemicilor si ironiilor, dar nu-i doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu acum.O sa zic totul direct, cine stie sa ma ajute, ma va ajuta, cine nu, este liber sa comenteze orice, pentru ca oricum nu voi lua in seama.Am nevoie sa primesc indicatii despre cum sa blestem pe cineva si blestemul sa se prinda cat mai repede, daca se poate, un ritual pe care sa il pot face eu acasa, ca sa pot folosi cuvintele mele.Am incercat si la o vrajitoare, dar mi-am irosit doar banii.Sincer, orice informatie m-ar ajuta, ceva ce pot sa fac eu singura, sau, poate stiti voi vreo vrajitoare care chiar are har dar sa nu ceara foarte multi bani, sau vreun preot care accepta acatiste de blestem.Poate vreuna dintre voi a facut asa un ritual singura, si a avut efect.Cine stie astfel de lucruri stiu ca este discret si stiu ca toate astea se spun in taina.Va las adresa mea de yahoo messenger, pentru cei care stiu cu adevarat despre ce este vorba.Va multumesc!!!YM soft.loom
u
koko2008
Scris: Wednesday, November 30, 2011 7:38 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Stiu eu o vraja:
"Abracadabra hocus pocus....." hohot hohot hohot

Cum sa blestemi pe cineva ....banghead
aurishta
Scris: Wednesday, November 30, 2011 7:50 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
soft.loom wrote:
,... sau vreun preot care accepta acatiste de blestem.!!

Daca face asa ceva, tot vrajitor se cheama...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.