Vouchere la stomatologie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
karm3lla
Scris: Thursday, October 13, 2011 10:48 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 12
buna, daca tot se vorbeste de reclama .. am si eu una :-) anti ce e drept, insa nu pot sa nu vorbesc despre asta, am avut curajul sa cumpar un voucher de proba la un anume Dr. Dan Valeanu din Militari, stomatolog, insa nu sunt sigura de certificarea dansului si cum experienta si profesionalismul lasa de dorit ma indoiesc de abilitatile dansului de medic stomatolog. In orice caz, problema mea este urmatoarea..aviz celor ce cumpara vouchere la Valeanu Dan, plomba de culoare foarte deschisa fata de culoarea dintelui meu, cred ca de proasta calitate din moment ce dupa 3 luni este pe punctul de a cadea. Care este metodologia D-rului Valeanu ? ei bine, cumperi voucher, ia niste bani - mai putini ce-i drept ( in ideea ca poate isi face clienti noi - cel putin asa era normal ) sau in ideea de a lua de 2 ori bani - o data de pe voucher si o data pretul normal dpa ce te duci cu ea ca nu a fost pusa bine sau nu a stat..ca dehh .. platesti pretul normal de plomba. Asta e metoda..iti iau putini bani prima oara, apoi dupa cateva luni - putine, evident, sa te intorci sa ti pui plomba din nou, la pret intreg ..asta doar daca esti tampit
CA DOAR DACA M-AM DUS O DATA SI AM FOST FOARTEEEE DEZAMAGITA .. CUM SA MA DUC DIN NOU? SA MAI DAU NISTE BANI SA MAI STAU 3 LUNI CU O PLOMBA DEFICITARA IN GURA? NO WAY MISTER!
Sunt atatea cabinete cu atatia doctori care chiar stiu ce fac si care nu isi bat joc de clienti.

Sunt foarte suparata de acest lucru. Sper ca si altii sa invete de intamplarea mea - greseala dansului, stimabilul Domn doctor Valeanu Dan cu cabinetul la Lujerului, Militari.

multumesc celor care mi au citit beleaua
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.