Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Eu m-am vopsit doar o singura data si at7nci ca a trebuit sa merg la o nunta !! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Eu m-am vopsit in timpul celor doua sarcini cu vopsea fara amoniac si nu am avut probleme |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Shirel abia astept sa te vad |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Nu mai tin minte daca m-am vpsit in prima sarcina, dar acum inainte de sarbatori mi-am tras o vopsea. Nu cred ca ma mai vopsesc pana nasc, sper sa rezist sa ma vad in oglinda cu parul in 3 culori, ca deja am si fire albe . |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 279
| Eu nu stiu cat de bine sunt facute testele privind afectarea fatului in cazul in care ne vopsim asa ca nu m-as vopsi nici daca mi-ar spune 10 medici ca e ok . Ca orice solutie care intra in contact cu pielea , vopseaua este absorbita de catre organism prin pielea scalpului pe o suprafata destul de mare si pentru singuranta bebelusului nu as risca . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Eu mi-am platinat parul cand eram in 2 luni. La platinare (suvitare cu folie de Al) vopseaua nu intra in contact cu pielea, se aplica cat mai aproape de radacina parului,fara a atinge pielea capului. Apoi n-am mai facut nimic pana dupa nastere. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si eu m-am vopsit in timpul celor 2 sarcini si nu numai ca a prins vopseaua dar totul a fost ok atat cu mine cat si cu ambii copii. La prima sarcina eram in 3 luni. trebuia sa fiu mireasa si nu puteam nevopsita chiar daca fost o nunta mica in familie de Revelion. Iar la a doua sarcina luam motul baiatului si la fel nu stateam nevopsita si eram gravida in 6 luni, iar peste 2 zile plecam la serviciu sa-mi pot lua al 2-lea concediu ingrijire copil. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ma bate gandul sa ma vopsesc ca nu-mi mai place asa cu parul curcubeu...am gasit niste retete de vopsele de par naturale pe care sa ti le faci acasa...a facut careva? mi-e ca ma apuca injuratul ca ard parul sau ca nu vopsesc si pierd timpul de pomana. http://hairrecipes.homestead.com/haircolorrecipes.html |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Vopseste-te linistita ca nu are nimic ! Cauta vopsea de par fara amoniac si garantat nu afecteaza in nici un fel sarcina !!!! Si sa te vedem si noi inainte si dupa ! Ca doar trebuie intampinat cavalerul ca la carte, nu ? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si eu m-am vopsit acuma inainte de a naste ,s-a prins mai bine vopseaua decat cand nu sunt gravida! |
|
|