Chestionar intrebare: Cat de des v-ati vopsit parul in timpul sarcinii?
Alegere Voturi Statistici
de 5 ori 5 12%
de 3 ori 4 10%
de 2 ori 4 10%
o data 6 15%
niciodata 21 52%

Vopsirea parului in timpul sarcinii!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mamica23
Scris: Sunday, March 9, 2008 2:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2008
Si eu mi-am vopsit parul in ultimul trimestru de sarcina,desigur mi-am intrebat ginecologul.Nu am vrut sa ma vopsesc dar mi-au crescut radacinile ingrozitor,aratam oribil.
Eu m-am vopsit cu l'oreal(cel fara amoniac).
shirel
Scris: Sunday, March 9, 2008 2:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu in timpul sarcinei cu Eden m-am vopsit cred ca de vreo 4-5 ori fiind
pe atunci blonda nu am avut incotro,dar in schimb am redus la procentul de amoniac ,in loc de 9% am folosit 6% care si ustura mai putin dar si nu
dauneaza asa de tare la firul de par si nu a daunat cu nimic la sarcina
(doar oboseala si vreo 3 ore la coaforras ras
Chiar si acum ma gindesc sa merg sa ma vopsesc fiindca a crescut si se vad
radacinele nevopsite.Pe la noi drept sa spun nu am auzit ca nu este bine
sa te vopsesti cind esti gravida cit despre vopsirea care nu prinde in
perioada de ciclu chiar mi se pare ciudat.Eu ma-m vopsit si pe ciclu si
vopsea a prins foarte bine.
raluk
Scris: Monday, June 8, 2009 10:50 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna...sunt o proaspata viitoare mamica ( sunt in saptaman 7)gravida si sunt natural saten inchis dar ma vopsesc blonda de circa 7 ani....medicul mi-a interzis sa ma vopsesc pana in saptamana 24 dar cum va inchipuiti deja arat ca un monstru cu radacinile crescute banghead ...as vrea sa ma nuantez intr-o culoare apropiata de culoarea mea naturala (m-am gandit la un Casting de la L'Oreal) dar as vrea sa va intreb cam in cat timp incepe sa se duca nunata inchisa si daca voi putea reveni la nuanta de blond avuta inainte..adica daca nu vor fi repercusiuni din cauza nuantarii..astept sfaturile voastre thankyou
vanina
Scris: Monday, June 8, 2009 11:39 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Mi-am vopsit si eu parul blond(pt ca aratam groaznic) cu loreal casting o nuanta de saten si a iesit aproape negru, dar nu s-a dus deloc culoarea. Eu ma asteptam ca dupa cateva luni sa se decoloreze parul, dar a tinut mai bine decat o vopsea permanenta... destul de ciudat. Eu nu m-am vopsit in timpul sarcinii pt ca nu aveam nevoie ras Felicitari pt burtica pupici
raluk
Scris: Monday, June 8, 2009 5:57 PM

ms...sunt tare mandra de burtica (chiar daca inca nu se vede) topai
m-a pus pe ganduri raspunsul tau pt ca si eu mi-am luat tot nuanta de saten...oare si nu stiu ce sa fac...oricum trebuie vopsit pentru ca trebuie sa merg la niste nunti la care nu vreau sa sperii invitatii....clown ...totusi cam in cat timp ai putut reveni la nuanta de blond de dinainte? am vreo sansa pana in octombrie ( atunci voi fi nasa mare sarbatoare si trebuie sa fiu prezentabila)
vanina
Scris: Monday, June 8, 2009 8:06 PM
Nivel

Inregistrat: 12/19/2008
Eu nu am mai revenit la blond, pt ca a fost un esec si am ramas satena. In doi ani m-am vopsit de 2 ori cu loreal casting. Nu stiu ce sfat sa iti dausorry Pupici pupici
raluk
Scris: Monday, June 8, 2009 8:49 PM

am inteles acum...sic o sa-mi fac curaj si o sa ma nuantez ..poate o sa-mi stea bine cool oricum trebuie sa fac ceva cu el ca sperii oamenii (cred ca in primul rand pe mine ) dar pentru bebe orice..newclap ..ms mult pentru sfaturi floare2
S.ELENA
Scris: Tuesday, June 9, 2009 12:52 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Draga mea, nu stiu exact motivul pentru care ti-a interzis medicul sa te vopsesti pana in saptamana 24, dar eu sunt tot blonda (de vreo 16 ani) si la ambele sarcini m-am vopsit in mod normal (cum incepeau sa se vada urat radacinile, pac, operatiunea "vopsit"). Nu am folosit vopsea extrem de scumpa, ci Loncolor. Prima oara cand m-am vopsit, aveam aproximativ 14 saptamani.
Mi-a fost un pic rau de la miros, dar atata tot.
Copiii s-au nascut fara probleme si am avut niste nasteri usoare, de nici mie nu mi-a venit sa cred!!!!pupici pupici

Decizia iti apartine, dar eu nu cred ca are ce sa-i afecteze fatului (si vorbesc din proprie experienta sic ) faptul ca tu te vopsesti.
Eu una nu am fost in stare sa renunt la blond si bine am facut!!!pupici
raluk
Scris: Tuesday, June 9, 2009 1:45 PM

stiu...uff nici eu nu vad nici un motiv intemeiat sa nu ma vopsesc dar doctorul e doctor (sotul era si el de fata cand mi-a spus asa ca ..scapare nu am pana in sapt 24)banghead ma mai gandesc totusi in privinta nuantatorului de la L'oreal care ,din cate am inteles, e mai mult vopsea si nu se duce asa repede pe cat as vrea eu...am sa incerc de la Palette si o nuanta nu foarte inchisa poate nu prinde asa bine si nu tine mult macar cat sa-l mai uniformizez un pic..oare sper sa fie bine si ms de sfaturi floare2
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, June 9, 2009 1:52 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Sampoanele colorante de la Palette se duc la 3-4 spalari! Asa ca poti incerca linistita o uniformizare, numai ca tot va iesi usor diferit, pentru ca pe blond nuanta va fi mai deschisa decat la radacini!
Cel mai bine e sa mergi la un salon!
Si, ca sa nu fiu off-topic, eu nu m-am vopsit pe perioada sarcinii, pentru ca si coafeza mi-a zis sa stau cuminte. In plus, parul e uniform la culoare. E nuanta mea naturala, asa ca fac o pauza de vopsit! Dupa ce nasc, ma intorc la saten inchis!
evita
Scris: Tuesday, June 9, 2009 3:02 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Eu am fost blonda timp de vreo 8 ani, iar cand am ramas insarcinata, pentru ca nu mai suportam sa ma oxigenez si apoi sa ma vopsesc (nu imi ceda culoarea naturala a parului numai din vopsea) m-am hotarat sa ma fac o nuanta apropiata de cea naturala a parului meu, adica un saten foarte inchis. Se intampla prin saptamana a 7, adica pe la inceputul lui februarie, iar pe parcursul sarcinii m-am mai vopsit undeva prin luna iunie si apoi in septembrie , cand trebuia sa nasc si nu ma puteam prezenta nearanjata la intalnirea cu bebelusii sic . Nu am avut nici o reactie care sa ma ingrijoreze, iar copiii sunt sanatosi, multumesc lui DD.
Faci cum crezi tu ca e mai bine, dar culoarea nuantatorului iese foarte repede incat s-ar putea sa nu iti placa cum iti sta, iar nuanta mai inchisa poate iesi cu cu decolorare (ma refer la perioada de dupa ce nasti), ca sa poti avea o nuanta uniforma apoi, in nuanta dorita de tine.
Sarcina usoara in continuare, burtico!pupici
raluk
Scris: Wednesday, June 10, 2009 7:31 AM

multumesc mult pentru pareri thankyou ...cred ca pana la urma o sa stau cumintica pana in sapt 24, o sa-l port prins si cum vine vara cat mai multe palarii si-asa sunt la moda sic iar pana la mijlocul lui iulie cand trebuie sa merg la prima nunta gasesc eu o solutie (poate adopt o tinuta retro cu o bentita pe cap care sa mascheze radacinile)..
Roxanel
Scris: Wednesday, June 10, 2009 7:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Si eu m-am vopsit fara probleme.
Ely
Scris: Wednesday, June 10, 2009 11:21 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Eu deocamdata stau cuminte cu toate ca am foarte multe fire de par alb ,chiar planuisem sa ma vopsesc saptamana aceasta ,dar acum renunt cu toate ca nu-mi place deloc ce vad ,dar asta este.Poate prin trimestrul 2 sa-mi fac suvite ca am inteles ca nu este toxic.
La prima sarcina nu m-am vopsit.
shirel
Scris: Sunday, June 20, 2010 2:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu marti am programare la coafor ,vreau sa schimb tot de la tunsoare pana la culoare ,am observat ca am par alb asa ca vreau sa-mi fac multe suvitze albe ,blonde nu cred sa-mi dauneze sarcinei,pai si asa la sarcina asta am avut de toate ,am luat la pastile la greu macar sa fiu si frumoasa ca m-am saturat chiar de tot!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.