Chestionar intrebare: Cat de des v-ati vopsit parul in timpul sarcinii?
Alegere Voturi Statistici
de 5 ori 5 12%
de 3 ori 4 10%
de 2 ori 4 10%
o data 6 15%
niciodata 21 52%

Vopsirea parului in timpul sarcinii!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanalaurisa
Scris: Thursday, November 22, 2007 12:49 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007

Fetelor dragi, intr-adevar vopsirea in timpul sarcinii cica e daunatoare,in ideea in care de fapt expunerea la vaporii de amoniac intr-un mediu fara o buna aerisire ar afecta bebelusul,insa in rest voi ce ati mai auzit despre asta?

Astept parerile si experientele voastre!
Rody
Scris: Thursday, November 22, 2007 12:58 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Inainte sa raman insarcinata cu o luna ma vopsisem blondahohot si acum mia crescut ceva par la radacina dar nu ma pot vopsi ca sunt graviduta si nu vreau sa risc.Tot ce-mi ramane de facut este sa ma tund,putin cate puntin pan devin la culoarea mea naturala,pan in iunie 2008 cand voi naste mai e cale lunga ras
Kiki
Scris: Thursday, November 22, 2007 1:26 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
oanalaurisa wrote:

Fetelor dragi, intr-adevar vopsirea in timpul sarcinii cica e daunatoare,in ideea in care de fapt expunerea la vaporii de amoniac intr-un mediu fara o buna aerisire ar afecta bebelusul,insa in rest voi ce ati mai auzit despre asta?

Astept parerile si experientele voastre!

Asa stiu si eu. Nu e bine sa te vopsesti, mai ales ca pielea capului inevitabil intra in contact cu vopseaua.
Mai bine un sampon nuantator in cazul in care vrei neapart sau ai nevoie sa te vopsesti1 pupici
S.ELENA
Scris: Thursday, November 22, 2007 10:49 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Eu sunt blonda de la 14 ani.....Pe perioada ambelor sarcini m-am vopsit de cca 3 ori si acasa si la salon(ba chiar cu Denis m-am si decolorat) si multumesc lui D-zeu copiii sunt bine si nu au avut probleme!!!!!angel angel angel

Nu este bine sa te vopsesti din cauza transformarilor hormomnale din timpul sarcinii, deoarece s-ar putea ca vopseaua sa nu prinda asa cum trebuie(exact ca in perioada menstruatiei- cand este contraindicata vopsirea parului, epilarea cu ceara calda, etc.) SAU din cauza vaporilor de amoniac emanati de vopsea sa faci alergie(ca o spuzeala/eritem) la nivelul pielii de pe fata(eu am patit asa in timpul sarcinii cu Robert, dar NUMAI O SINGURA DATA si mi-a trecut pana seara, fara sa dau cu nimicnu nu nu).
Evident, inainte de a ma vopsi, am intrebat si medicul ginecolog si pediatrul, daca vopsitul parului are vre-o legatura cu sarcina/copilul si mi s-a raspuns clar(de catre ambii medici): NU!!!!!

Sper sa va fie de folos cele povestite mai sus!!!!!!
pupici pupici pupici
Alyna
Scris: Friday, November 23, 2007 9:30 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Cat am fost gravida m-am vopsit de vreo 3 ori.Am folosit vopsea fara amoniac(ma dernja mirosul)si totul a fost ok.Si medicul ginecolog mi-a zis ca nu e nici un pericol.
alinus_13
Scris: Friday, November 23, 2007 12:57 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/12/2007
Si eu m-am vopsit de 2 ori in perioada sarcinii dupa ce m-a asigurat ginecologul ca nu-i niciun pericol.
TatyKS
Scris: Friday, November 30, 2007 9:00 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Daca ai grija sa nu inhalezi mirosul e totul Ok ... eu m-am vopsit foarte des in perioada aia dar cu vopsea fara amoniac si nu am avut probeleme nici eu nici printi. Si mie mi-a spus Dr ca nu este nicio problema si m-am informat si pe net inaintepupici .
ira_tgr
Scris: Friday, November 30, 2007 9:08 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
eu am votat de 5 ori, desi cu siguranta m-am vopsit de mai multe ori...
nu am avut nici o prob. cu bebe, oricum in prealabil am vb. cu doctorul meu gineco care mia- zis k vopsitul nu dauneaza cu nimicangel
simona_grs
Scris: Friday, November 30, 2007 9:10 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
hm...ce pakt ca nu ma pot vopsi:(((((((...sunteti sigure ca nu e bine sa te vopsesti in timpul sarcinii??
oanalaurisa
Scris: Friday, November 30, 2007 11:21 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
simona_grs wrote:
hm...ce pakt ca nu ma pot vopsi:(((((((...sunteti sigure ca nu e bine sa te vopsesti in timpul sarcinii??

Asteapta pana treci de primele 3 luni.
ira_tgr
Scris: Friday, November 30, 2007 11:23 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
simona_grs wrote:

vb. cu doctorul tau gineco., cred k el este cel mai in masura sa-ti zica ce sa faci, k doar cunoaste istoricul si evolutia sarcinii, desi nu cred sa fie vre-o prob.

Lilly of the valley
Scris: Friday, November 30, 2007 11:30 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
medicul meu ginecolog nu mi-a spus ca ar fi o problema asta. eu nu m-am vopsit, tare-as fi vrut aratam ca o zebra, castaniu la radacina, roscat spre mijloc si spre blond la varfuri!!! nu am suportat nici un fel de miros, numai cand dadeam sa intru pe usa salonului mirosurile imi faceau rau, nuci deo nu am putut folosi decat no-scentuff
ANDREEA&BIANCA
Scris: Friday, November 30, 2007 4:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/11/2007
Si eu m-am vopsit,doar o singura data...Spre sfarsitul sarcinii
taki
Scris: Friday, November 30, 2007 7:29 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Nu mi-am vopsit deloc parul in timpul sarcinii.nono
geogeo
Scris: Sunday, March 9, 2008 2:17 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu m-am vopsit de doua ori in perioada primii sarcini! Bineinteles trebuie facut atentie la tipul de vopsea, trebuie sa fie cat mai natural posibil! Cei de la Garnier nu sunt rau deloc, dar am preferat sa cumpar ceva si mai de calitate, fara amoniac, de la l'Oreal! Corpum uman nu raspunde in acelasi mod la diferite produse! In orice caz, doctorul meu ginecolog nu mi-a interzis sa imi colorez parul, dar m-a sfatuit s-o fac mai rar ca de obicei, pentru ca in timpul sarcinii sunt alti factori care ajuta la caderea parului si nu e nevoie sa mai ajut si eu! Trebuie sa fim frumoase tot timpul, si mai ales, dupa ce nastem adesea uitam sa na mai ingrijim! Mi s-a intamplat, dar cu urmatorul nu voi mai face greseala sa ma privez!sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.