Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Avem voie sa ne vopsim in timpul sarcinii? Voi v-ati vopsit? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu m-am vopsit in ambele sarcini fara nicio problema. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Sincer nu stiu daca nu este vreo superstitie de-a bunicii mele dar am zis ca mai bine nu risc si nu m-am vopsit in timpul sarcinii.Nu am intrebat vreun doctor daca chiar influenteaza fatul in vreun fel dar macar a mai" respirat" si parul meu |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu am intrebat un doctor ginecolog,mi-a spus ca nu sunt probleme si m-am vopsit in timpul sarciniii,sunt si vopsele fara amoniac si nu ammai folosit produsele ptr decolorat,doar vopsea. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/12/2014 Mesaje: 2
| Eu sunt de parere ca nu, categoric, doar daca folosesti o vopsea naturala. La fel si in cazul unghiilor, lacul de unghii face rau fatului. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| E clar ca orice punem pe corpul nostru , pielea absoarbe si duce direct in sange si poate face rau si puiului. Eu m-am vopsit in ambele sarcini dar cu vopsea fara amoniac ... |
|
Inregistrat: 1/9/2014 Mesaje: 587
| Nu m-am vopsit, nu mi-am facut unghiile si m-am ferit cat am putut si de machiaj. Urmeaza 3 nunti insa si eu sunt asa de alba in cao ca mi-e cam rusine, daca nu ma vopsesc pentru nunti o sa ma vopsesc cu cateva zile inainte sa nasc, pentru ca dupa sigur nu voi avea timp. Cu vopsea fara amoniac, desigur! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| nici eu nu m-am vopsit in sarcina,dar nici nu am fire de par alb numai bine a mai respirat si parul meu,in schimb a trebuit sa il tai mai mult de jumatate |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Fina mea...s-a vopsit de vreo 3-4 ori, insa cu vopsea fara amoniac! In niciun caz nu s-a vopsit in primul trimestru! A fost nevoita pt ca are destul par alb. Vopseaua nu tine ff mult, dar a salvat-o! |
|
Inregistrat: 1/9/2014 Mesaje: 587
| Eu am cam 30% par alb, restul negru, deci se vede diferenta ft usor. De la ce a salvat-o? |
|
|