Nivel: Avansat
Intrat: 11/2/2009 Postari: 1847 Locatia: Romanica
| Fetelor,nush ce se intampla si cum sa scap odata de vomitatul din orice.De cand era mica, E tot vomita.Atunci doctorii ziceau ca are doar aerofagie,ca inghite aer si nu-l poate elimina.Acum oare ce mai are?Ca deja m-am saturat.Doar un pic daca ii curge nasul,face muci si vomita din orice si oricand. Orice mananca,orice bea, ori la ce ora,vomita. Am obosit de voma asta .. in rest e vioaie,nu are febra, doctorita a zis ultima data ca are rinita. Dar cu olynth si eurespal nu am scapat si de voma.Metoclopramidul de asemenea e apa de ploaie.. nu are efect absolut deloc..vomita si cu el.. |
|

Nivel: RUBIN
Intrat: 4/22/2009 Postari: 20813 Locatia: Pitesti
| Off!Alimami cred ca trebuie sa-i faci niste investigatii mai amnuntite ,analize etc. Ceva nu-i in ordine si trebuie sa existe un leac pentru asta. Multa sanatate Elizei! |
|

Intrat: 1/9/2011 Postari: 1590 Locatia: Iasi
| Baiatul meu,cand era mic vomita tot ce manca si era reflux gastro-esofagian,cu timpul s-a rezolvat de la sine problema,ma saturasem de atata voma.Multa sanatate! |
|
Intrat: 4/11/2010 Postari: 4221 Locatia: Belgique
| Varsaturile nu-s doar din cauze digestive, iar dupa cum spui tu: Doar un pic daca ii curge nasul,face muci si vomita din orice si oricand. Orice mananca,orice bea, ori la ce ora,vomita. , se pare ca e altceva. Va doresc multa sanatate. |
|

Nivel: SMARALD
Intrat: 8/10/2007 Postari: 13444 Locatia: ,....undeva,prin Univers....
| Bogdan a inceput de vreo 3 ore sa se simta rau.Mi-a spus ca inca de dimineata,de cand a intrat in examen avea stare de voma,dar apoi acasa,mai tarziu,dupa-amiaza a vomat.Nu i-am dat nimic momentan,de voma.....A luat un triferment acum 10 minute cu putina apa,ca-i bolcanea si burta si a vomat apa.....Ce ziceti?Sa-i dau emetiral sau metroclopramid? |
|

Intrat: 7/3/2010 Postari: 1948
| marivic wrote:Ce ziceti?Sa-i dau emetiral sau metroclopramid?
Da! Eu i-as da pentru ca ajuta. Sigur e din cauza emotiilor datorate examenelor. Sanatate multa! |
|

Nivel: SMARALD
Intrat: 8/10/2007 Postari: 13444 Locatia: ,....undeva,prin Univers....
| Daaa,i-am dat emetiral! |
|
 Nivel: Membru
Intrat: 10/4/2014 Postari: 1 Locatia: USA
| Incearca sa schimbi laptele, poti sa ceri de pe la prietene cate putin si sa vezi cum reactioneaza bb |
|
|