Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Multa sanatate! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Delfinasa, imi pare asa de rau ! Speram sa fie totusi numai o indigestie, dar cum spuneam si in mesajele anterioare, dupa simptomele descrise parea a fi o enteroviroza sau enterocolita.
O sa va puneti pe picioare, dar grija mare cu hidratarea si regimul alimentar !
Multa sanatate va doresc ! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Multa sanatate, Mihaela!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de noi; chiar daca sunteti departe, suportul vostru conteaza enorm, mai ales in perioadele mai grele prin care trecem...a fost tare greu pentru toti pana am reusit sa ma ridic eu, apoi ieri s-a simtit bine si Dan...Karina n-a mai facut diaree deloc de alaltaieri, a trecut in partea opusa, e constipata, dar incet-incet vad ca-si revine, mai mananca cate ceva...azi i-am facut o supa de legume si sper sa isi revina si cu scaunele. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Ma bucur ca va insanatositi! Delfinasa, cum ai procedat, ai continuat alaptatul? |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| delfinasa,abea acum am citit ce ati patit.imediat ce am citit simptomele am vrut sa spun ca e virusul asta,si noi am trecut peste asta,toti,deci stiu cat e de aiurea.un dr din spania ne-a spus ca la persoanele intre varsta 26 si 40 de ani e mult mai rau,trec mult mai greu peste asta ca un copil.sanatate multa la toti trei |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Va multumesc mult pentru gandurile bune...Butterfly, eu am rezistat destul de bine, zic eu, am avut doar starea de greata si voma noaptea si dimineata am varsat, m-am simtit rau pana la amiaza, cand m-am fortat si m-am ridicat din pat, ca simteam ca mai rau trag la boala...si mi-am revenit complet...La Dan si-a facut tot tacamul (a vomat de multe ori, greata, diaree nasoala, a avut si temperatura) si a stat in pat pana ieri...Karina era putin refacuta si saraca ne-a simtit ca nu ne e bine si a stat cuminte, n-a mai tras de noi cand stateam in pat, nu ne-a mai bagat degtele in ochi, urechi, n-a tipat sa ne jucam cu ea...a stat jos langa noi si s-a uitat pe carticele, s-a mai jucat, a dormit si ea cu noi si toata ziua a fost o bomboana de copil, ca n-o recunosteam ca e ea . |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Delfinasa ma bucur tare ca va simtiti mai bine sa va dea Domnul multa sanatate |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Mihaela, ma bucur ca sunteti mai bine cu totii .. Multa sanatate va dorim |
|
| Na ca am patit-o si noi cu Mihaita. Ieri noapte a vomat de nu stiu cate ori, groaznic, in jeturi, nu putea nici apa sa bea ca o voma imediat. Temperatura si diaree nu a facut, noi nu avem nimic. L-am dus la doctor, i-a dat Debridat, picaturi Metoclopramid si un pansament gastric. Augumentin a zis sa-i dam doar daca starea se agraveaza si face temperatura, iar daca nu se hidrateaza, vomeaza si face diaree, dr a zis ca trebuie sa mergem la spital pt perfuzii... Eu sper sa nu ajungem acolo, dar nu prea vrea sa bea, ceaiul il refuza, apa vrea, dar a baut repede si apoi iar a vomat-o, trebuie sa ii dau in cantitati foarte mici, el urla... Ieri nu a mancat mai nimic, f putin iaurt (e bine sa ii dau?), f putina banana si titi. Tot ieri a facut si un kk (daca se poate zice asa, ca nu mai are nimic de eliminat in el) f apos, dar nemirositor. Ieri a dormit bine si e vesel, doar ca nu vrea sa manance si mai ales nu vrea sa bea, vrea doar titi. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/6/2006 Mesaje: 309
| Miru, in primul rand multa sanatate lui Mihaita! Medicul lui nu ti-a spus care ar putea fi motivul pentru care are simptomele alea? Ca ma gandesc ca daca el isi da cu presupusul, mai bine mai incearca si la un alt medic, care sa fie mai la obiect. Intr-adevar, tratamentul prescris de el e bun pentru combaterea deshidratarii, dar nu umbla la cauza problemei, zic eu. De mancat, incearca (daca poate) sa ii dai niste zeama de orez, neaparat trebuie sa bea lichide altfel nu ai alta solutie decat sa il duci la spital sa ii puna perfuzii. Inca odata, multa sanatate! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miru wrote:... doar ca nu vrea sa manance si mai ales nu vrea sa bea, vrea doar titi.
In gat s-a uitat doctorul? Sa nu aiba rosu in gat, ceva. Noi cand am facut rosu in gat am inceput cu varsaturi si refuzul mancarii, fie ea solida sau lichida. Multa sanatate lui Mihaita! Hidrateaza-l neaparat, ca sa nu ajungeti la spital, cu perfuzii! |
|
| Lia, Kiki multumesc. Daca se agraveaza ma duc cu el direct la Grigore Alexandrescu, nu ar fi prima oara. Banuiesc ca fara analize nu ii poate pune un diagnostic exact. Dr imi da trimitere imediat daca vreau, dar as prefera sa ocolesc spitalele, mai ales cu virozele astea. Nu are rosu in gat, deocamdata, s-a uitat dr. Il voi urmari atenta, sper sa fie bine. Sper sa bea mai bine azi...
|
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Miru, incearca neaparat sa il faci sa bea lichid de hidratare, e cel mai recomandat in astfel de situatii. Si despre ce e vorba pana la urma, e o enterocolita? Ti-a spus doctorul sa ii dai un anumit regim? Noi am trecut prin asa ceva de doua ori, si, sub amenintarea perfuziilor , ne-am chinuit cu lichidul de hidratare si am scapat. Multa sanatate! |
|
| Oana Nicole, multumesc. Te referi la hidrasec sau la lichide in general? Nu i-am luat hidrasec, sa incerc sa ii dau? Nu stiu cum as putea sa-l dau, ca si debridatul si picaturile e un chin sa i le dau, alerg dupa el in casa, strange buzele, imi da peste maini, urla... Regim anume nu avem, sa manace cate putin... eu il voi tine la regim oricum, cand o incepe sa manance... |
|
|