Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Am rezolvat cu diareea acum suntem cu aerosoli pt o tuse ingrozitoare !Lasa ca ne facem noi mari ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Of!! Scapati de una dati in cealalta... Sanatate pui si tie mami multa rabdare! |
|
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Oana daca tot ai inceput diversificarea, pentru diaree te-as sfatui sa ii faci mucilagiu de orez, morcovi,suc de morcovi si poti incerca si cu putina banana... Si fetita mea a avut diaree acum cateva luni din cauza ca tata-su ia dat lapte rece si i-am tratat diareea cu aceste alimente. Eu sunt impotriva medicamentelor acolo unde se pot evita. Multa sanatate micutilor! |
|
| Petronella Stefi a avut diaree nu Giuli!Pupici ! Da Adina o tinem langa ,dar bine ca nu -i nimic grav ci obisnuita tuse cu muci! |
|
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Imi cer scuze Oana, se pare ca nu am fost eu atenta si am crezut ca este vorba de Giuli. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oana multa sanatate lui Stefi scump,las aca treceti voi si de asta!
si pe noi saptamana trecuta ne-a vizitat nenea virus,primul Riccardo,dupa care Emi,eu si tata,Giulia si Flavio au scapat,sper sa plece cu totul ca urat a mai fost,stari urate de tot,dar ne-am tratat cu Enterolactis,foarte bun. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Sanatate multa, Oana si refacere rapida ! Ai grija sa nu ia si Giuli ceva din zbor !
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multa sanatate puiului,Oanamaria
Multa sanatate copilasilor si tie,Ana! |
|
| Va multumim!Si voua multa sanatate ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Sanatate, puiutilor! Oana, pentru diaree e bine sa ii dai si ceva probiotice, pe langa ceaiuri, regim sau medicamente(daca e diaree bacteriana e posibil sa fie nevoie si de antibiotice). Sunt foarte multe preparate in farmacii: picaturi, pliculete. Copiilor mici le merge mai bine cu picaturi, ca nu trebuie sa bea cantitati mari. Lui Ioan i-am dat ultima data Protectis. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 92
| saptamana asta si piticii mei au luat un microbel; au avut diaree si i-a durut burtica; dna doctor Crisan ( Medsana) mi-a dat ercefuryl si hydrasec, in plus, regim alimentar ( morcov fiert, orez, ceai de menta; dupa doua zile si-au revenit.. dar acum il avem noi - eu si sotul meu.. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Sanatate multa puiutilor si aveti grija, ca bantuie tot felul de virusi acum... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| magduta wrote:saptamana asta si piticii mei au luat un microbel; au avut diaree si i-a durut burtica; dna doctor Crisan ( Medsana) mi-a dat ercefuryl si hydrasec, in plus, regim alimentar ( morcov fiert, orez, ceai de menta; dupa doua zile si-au revenit.. dar acum il avem noi - eu si sotul meu..
Sanatate multa! SI noi am patit-o,noroc ca avem 2 bai am avut norovirus (in engleza) nu stiu cum ii zice in romaneste, insa e tot un virus din asta uracios, care da diaree si voma si dureri de burtica. |
|
|