Voma puternica urmata de diaree cu miros ingrozitor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
miorita02
Scris: Saturday, March 6, 2010 7:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/12/2009
byli
Scris: Saturday, March 6, 2010 8:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/3/2009
acum am vb cu nasa si zice ca scrie pe biletul de la analiza
streptococ alfa hemolitic si nu gasesc nimik despre el!
miorita02
Scris: Saturday, March 6, 2010 9:11 PM
Nivel

byli
Scris: Saturday, March 6, 2010 9:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/3/2009
multumesc,miorita!
dar este grav?
miorita02
Scris: Saturday, March 6, 2010 10:09 PM
Nivel

nu stiu doar am cautat pe google dar nu am citit.imi pare rau.primul pare sa fie ceva in gat gen rosu in gat.
Ana
Scris: Sunday, March 7, 2010 12:01 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Multa sanatate puilor!coeur
Fluturas
Scris: Saturday, March 13, 2010 3:02 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
karina de cateva zile se tot plange de durere de burta ca astazi de dimineata sa inceapa cu o voma destul de urata si bineinteles,diaree.e a doua oara anul asta cand trece prin asta si stiu ca daca merg la dr cu ea,imi da doar pentru hidratare si nimic altceva,ca doar e un virus.vad ca multe ati mai trecut prin asta,si as avea nevoie de un sfat...totusi,de unde vine asta??nu se poate face nimic?ceva analize?am zis ca merg cu ea la dr si cer sa ii faca analize,dar ce?merita?mentionez ca aici la cerere nu poti sa ii faci analize la sange pana la 4 ani decat daca are copilul vreo boala.ce sa fac?
AdrianaC
Scris: Saturday, March 13, 2010 7:51 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Voma plus diaree - posibil enteroviroza. Face si febra ?

Pentru diaree eu le dadeam copiilor Biotics Baby, 1 plic dizolvat in lapte.
Fluturas
Scris: Saturday, March 13, 2010 11:42 PM

AdrianaC wrote:
Voma plus diaree - posibil enteroviroza. Face si febra ?

Pentru diaree eu le dadeam copiilor Biotics Baby, 1 plic dizolvat in lapte.

nu,febra nu face si ce mi se pare diferit de data trecuta.atunci nu avea pofta de mancare,dar acum are pofta si chiar mananca,si dupa maxim jumatate de ora da afara tot.
AdrianaC
Scris: Sunday, March 14, 2010 8:07 AM

Tot e posibil sa fie un virus sau vreo toxiinfectie alimentara. Incearca sa o tii putin la regim si vezi ce se intampla. Fara lapte, fara dulciuri, fara fructe (doar banana poti sa ii dai), da-i painica prajita, orez sau pilaf, supa, incearca sa eviti lucrurile mai grele si poti sa ii dai si Biotics Baby, 1 plic / zi, pentru reglarea tranzitului intestinal.

Daca dupa 2 zile nu vezi nicio imbunatatire, mergi neaparat la medic.

Aaa, si sa nu uit, trebuie sa se hidrateze foarte bine daca vomita si mai are si diaree.

Astazi cum mai este?
Fluturas
Scris: Sunday, March 14, 2010 3:31 PM

adriana,multumesc pentru sfaturi.astazi este ceva mai bine,dar tot a vomat si inca se plange de burtica.lichide bea,chiar multa apa,deci nu e problema.acum doarme,dar voi incerca cu paine prajita cand se trezeste si banana chiar mi-a cerut,dar a adormit si nu a mai apucat sa manance
am cerut si ora la medic,maine merg cu ea,sigur imi va spune ca e virus,dar totusi incec sa vedem daca nu se poate sa ii fac ceva analize sa nu aibe totusi ceva la burtica
AdrianaC
Scris: Sunday, March 14, 2010 3:43 PM

E cel mai bine asa, sa mergi la medic, dar sigur e o viroza.

Sa ne tii la curent ! pupici
Fluturas
Scris: Monday, March 15, 2010 2:35 PM

gata,am fost la doctor si se pare ca e ceva infectie la urina.totusi,eu cred ca a afost o amestecatura de virus si infectie,plus muci.zic asta pentru ca azi dimineata m-am trezit si eu cu o durere de burta si am si vomat si asta pentru ca am luat de la ea.
i-a facut ceva analize la urina pe loc,si i-a iesit leucocitele mari ceea ce mi-a zis ca e o infectie si de asta si durerea de burta.pe maine dimineata trebuie sa ii duc iarasi urina sa ii faca mai multe analize,si pana luam rezultatul(o saptamana) avem antibiotic
ieri mi-a facut si putina febra...37,7,nu e mare,stiu,dar e ceva.important e ca astazi s-a simtit mult mai bine si a reusit sa manance chiar binisor
monique
Scris: Monday, March 15, 2010 4:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Fluturas, sanatate multa si putere sa treceti mai repede peste asta! Aveti grija de voi! coeur coeur coeur
Roxie
Scris: Tuesday, April 6, 2010 2:00 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Si noi trecem acum prin problema asta cu Denisa. De sambata o tine intr-o diaree, ziua de sambata a vomitat de mai multe ori, a facut de vreo 4-5 ori scaun apa, duminica dimineata am fost la spital la Gomoiu, si ne-a trimis de acolo la Babes, unde iar a consultat-o si ne-a spus sa incercam sa o rehidratam acasa. Nu a mai vomitat, dar diareea nu a trecut nici acum, desi face doar de doua trei ori pe zi, e apa. Nu a avut febra. Ii dau smecta, debridat, hidrasec si glucoza ne-a recomandat doctorita. Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine e ca smecta, care isi facea efectul de la prima administrare, acum nu a facut nimic. Ce altceva as putea sa ii dau sa opreasca diareea? Bea apa multa, dar mananca doar paine prajita, sticksuri si supa de legume. Nu putem sa tinem nici un regim, deoarece ea nu mananca de felul ei nici morcov fiert, nici orez, nici branzica de vaci, nimic din ce ar putea-o ajuta. I-am dat mucilagiu de orez, a mancat vreo 20-30 ml cu seringa, altfel nu s-ar fi atins de el. Si ceai de menta.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.