Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Si eu stiu ca nu e bun laptele cand copilul are diaree. Inlocuieste-l cu laptele de care-ti spunea mariuta sau iaurt si branza. Multa sanatate Mariei si taticului. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Oana, sanatate multa Mariei si lui tati; sa-si revina cat mai repede!...virusul asta se ia , deci Maria l-a luat de la gradi de la vreun copil, din parc, din vreun magazin, iar tati al vostru de la ea sau tot asa din aer (daca face si febra, consultati doctorul de familie!)...Noua asa ne-a spus doctora noastra ca s-ar raspandi (atunci cand am facut toti 3)...in perioada asta nu trebuie fortati sa manance, trebuie hidratati -apa, apa de orez, ceaiuri si saruri de rehidratare- (pentru Maria, ii poti da apa de orez in loc de lapte, indulcita putin sau daca gasesti lapte de care ti-au zis fetele), in rest uscaturi-covrigei, paine prajita, sticksuri-, banana, mar copt cu orez, paste, deci pana trece de tot regim de diaree...multa sanatate la toti 3! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mamici , multumim mult ! La Maria a trecut , de ieri a intrat cu mesele , scaunele in normal. Tati e la pat. Am fost si la GP , acelasi diagnostic. Asteptam sa treaca si ..... nu dorim la nimeni ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Oana, multa sanatate bolnaviorilor! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Off se putea sa nu "marcam" si noi enterocolita? Am facut acum 2 seri febra 38.8, care a scazut doar cu impachetare, am vomat, apoi am avut 2 scaune diareice; ieri am fost la doctor, ne-a dat tratament. Andra oricum bea de obicei multa apa, asa ca nu mi-am facut probleme cu hidratarea, a baut fara probleme si saruri de hidratare. Aseara n-am mai facut temperatura (de asta ma tem cel mai mult, ca nu prea ii scade cu nurofen sau paracetamol, ci mai mult cu impachetari), avem scaun normal acum, doar ca nu prea mancam, nu-i place nimic din ce-i recomandat la acest regim, noroc cu formula de la Humana, doar asta mananca acum. In rest e vioaie, vorbareata, sper sa fim pe drumul cel bun. Doar ce iesisem saptamana trecuta din spital.... |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| multa sanatate Andrei. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| andra,un sa iti treaca |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Andra, multa sanatate! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multa sanatate,Andrutza! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Sanatate multa Andra |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Andra,sanatate multa
Marmita,cum mai e fata? |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| mda suntem supi...aseara a vomat Eve din ora in ora si abea la 6 ne am culcat..am fost la medic..si cand ne am intors acasa a facut kk moale.I am dat smecta si parca si a revenit..a papat supa paine prajita si a si dormit pana acum..Astept sa vad daca mai face ceva...
|
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| doamne dumnezeule! ce e asta epidemie? sanatate multa Eve. aveti grija de voi si de minutele care isi tot cauta de treaba prin gurita |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Eve,multa sanatate! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Felor, am avut si eu cu Arti problema asta sapt trecuta.A inceput cu voma puternica o noapte intreaga si o diaree de-ti muta nasul.Cand am vazut exact la Delfinasa mi-a zburat gandul si am studiat topicul di scoarta-n scoarta.am fost la dr., am facut coprocultura si nimic,rezultat negativ.Dr zice sa continui cu hidratare puternica si sa-i reintroduc laptele ca-i prea mic sa faca pauze mari de lapte.Bun dar Arti tot intr-i kkrica o tinea si a slabit mult.Nu mediamente , nu nimic ,ce sa fac.kaze suna la sora-sa in Iran sa ne dea ceva leacuri babesti si numai ce-mi vine el acasa cu o minune de ceva ca nu stiu ce-i, un fel de acadele cu zafaron ,cred ca sofranul nostru.A papat Arti pe rupte ,daria la fel.A doua zi , minunea Arti face kk normal si Daria se constipa Nici acum nu stiu ce a fost ,cumnata-mea doftoroaia zice ca a fost de la dinti si parca as crede si eu dar asa sa tina 5 zile in sir diareea ... Sanatate la pitici. |
|
|