Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| si eu am trecut prin asta cu darius cand avea aprox 1 an.cel mai important e sa nu se deshidrateze.cateva zile o tine asa,pe urma va accepta mancarea,iar in ziua cand accepta mancarea da-i orez,banane sau mancare ce constipa.mie mi s-a zis atunci sa NU il oblig sa manance daca nu vrea |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Sanatate multa Florian.
Yulyana, poate e din cauza caldurii. La Cristina la cresa au mai facut unii copii diearee de la caldura combinata cu laptele(nu stiu daca era formula sau nu). |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2007 Mesaje: 149
| Am trecut noaptea cu bine.Nu mai varsase de ieri de la 11.30. A baut ceai de menta , zeama de orez si doi covrigei asa sa nu zic eu ca deloc. Pe la 5 dimineata a inceput sa arate ca ii este foame ...l-am lasat cu ceai dar degeaba. Am vazut ca nu varsase deloc, si foamea era , pe la 7 i-am facut un lapte (Milumil 3)si s-a linistit. A dormit pana aproape de 10.Am continuat cu ceai si niste sticks,dar nu prea a papat. La 13.00 a varsat iar .Pe la 14.00 i-am dat putin Milupa NH 25 si vad ca doarme. Ii era foame. Sper sa nu il verse si nici nu stiu daca am facut bine. Dar credetima ca nu vrea sa pape la lingurita nimic .Va tin la curent. Problema era ca daca o tinem asa nu cred ca mai plec sambata la nunta- pe la Bistrita Nasaud. Nu vroiam sa il iau dar nici singur cu mama nu vreau sa il las asa sa ii fie rau. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Multa sanatate Florian si refacere rapida. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| yulyana82n wrote:Am trecut noaptea cu bine.Nu mai varsase de ieri de la 11.30. A baut ceai de menta , zeama de orez si doi covrigei asa sa nu zic eu ca deloc. Pe la 5 dimineata a inceput sa arate ca ii este foame ...l-am lasat cu ceai dar degeaba. Am vazut ca nu varsase deloc, si foamea era , pe la 7 i-am facut un lapte (Milumil 3)si s-a linistit. A dormit pana aproape de 10.Am continuat cu ceai si niste sticks,dar nu prea a papat. La 13.00 a varsat iar .Pe la 14.00 i-am dat putin Milupa NH 25 si vad ca doarme. Ii era foame. Sper sa nu il verse si nici nu stiu daca am facut bine. Dar credetima ca nu vrea sa pape la lingurita nimic .Va tin la curent. Problema era ca daca o tinem asa nu cred ca mai plec sambata la nunta- pe la Bistrita Nasaud. Nu vroiam sa il iau dar nici singur cu mama nu vreau sa il las asa sa ii fie rau.
In perioada de diaree e f important sa nu-i mai dai lapte, chiar si formula Milumil 3. E foarte bine bine ca-i administrezi formula HN25. O sa-si revina. Sanatate multa! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am avut si noi o perioada mai urat de diaree in care i-am dat sa manance numai zeama de orez(avea vreo 2-3 luni). Ca sa introducem iar laptele am inceput cu 3 parti zeama de orez si o parte lapte facut dupa instructiuni, apoi cresteam treptat cantitatea de lapte. Asa ne-a indicat doctorita, iar intro ducerea laptelui am afcut-o dupa vreo 2 zile in care i-am dat numai zeama de orez(mai precis dupa ce s-a reglat scaunul).
Zile mai usoare va dorim si fara evenimente neplacute. |
|

| Nu prea mai e diaree. Am ramas cu una doua varsaturi pe zi. Azi am fost la doctor sa ma masoare pe mine si i-am mai spus si ce mai face bb . Am inceputt sa ii mai dau sa pape cam ce a vrut el chiar si o supa cu mult morcov. Nu varsa ce mananca decat apa asa. Asta am intrebat si doctora ...are apa ceva? E plata. Cu jumatate de ora innainte sa verse a papat doua iaurturi danonino mici ( singur) si biscuiti, apa plata dupa. La jumatate de ora a dat afar doar apa...deci fara ce mancase. Nu stiu ce sa zic. Ieri dimineata si azi dimineata ...doar putin, dupa lapte a varsat dar apa nu lapte cum stiti ca se face in stomac si cum ar arata atunci cand da afar. Ciudat si nu stiu care e cauza. Copilul e vioi incontinuare , decat ca e uimit de ce da apa afara ....zice apa.... |
|

| Buna fetele 1!Am revenit cu vesti. Suntem bine acum , am inceput sa mancam si totul e ca innainte. Cu menta , hidrasect si Milupa NH 25 au trecut problemele . Sanatate la toti puii!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ma bucur ca totul a trecut si a revenit la normal |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ma bucur ca ne dai vesti bune! Sanatate multa! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Good to hear the good news ...take care! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Hai ca semnam si noi condica la enterocolita asta nenorocita. Maria a dus-o bine , pe picioare, sambata seara , duminica si luni, fara mancare ( doar lapte de vaca si paine prajita ) , banana. De Luni a luat-o tati. Am fost la medic astazi , e la pat , ia niste pliculete cu continut nutritiv, saruri , etc .... sa nu lesine ca nu mananca de luni nimik. Are si febra putin, stari de greata , lesin, ameteli , fara somn noaptea ..... etc ... etc .....
Asa ca .... asteptam sa treaca. Nu stiu totusi de unde a luat-o Maria, ca la gradi nu a avut nimeni ..... Eu nu am nimik ..... si sper nici sa fac .....
Sanatate multa ! tuturor ! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Maria & mami wrote: Hai ca semnam si noi condica la enterocolita asta nenorocita. Maria a dus-o bine , pe picioare, sambata seara , duminica si luni, fara mancare ( doar lapte de vaca si paine prajita ) , banana. De Luni a luat-o tati. Am fost la medic astazi , e la pat , ia niste pliculete cu continut nutritiv, saruri , etc .... sa nu lesine ca nu mananca de luni nimik. Are si febra putin, stari de greata , lesin, ameteli , fara somn noaptea ..... etc ... etc ..... Asa ca .... asteptam sa treaca. Nu stiu totusi de unde a luat-o Maria, ca la gradi nu a avut nimeni ..... Eu nu am nimik ..... si sper nici sa fac ..... Sanatate multa ! tuturor !
offf, Doamne, draguta de ea!
Oana, poate ca a mancat ceva contaminat sau poate ca a bagat ceva in gurita si de acolo sa fi luat vreun virus care sa ii dea boala.
multa sanatate si sa va treaca repede. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Laptele de vaca nu face bine!!! Humana si Millupa au formula HN25 speciala pentru diaree. Cea de la Humana stiu sigur ca are gust bun, de cea de la MIllupa nu stiu ce sa zic, dar fac minuni alaturi de medicatia corespunzatoare. Pt. Mariuca ar fi bine si niste branzica de vaci sau calcica. De altfel si tati poate servi branza de vaci. Multa sanatate va dorim! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Mariuca si tati, sanatate! |
|
|