Voma puternica urmata de diaree cu miros ingrozitor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marius-maria
Scris: Monday, July 2, 2012 5:40 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/28/2012
multumesc tuturor pt informatii sunt foarte utile. mulata copiilor din toata lumea
Ange blanc
Scris: Monday, July 2, 2012 8:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/11/2010
marius-maria wrote:
multumesc tuturor pt informatii sunt foarte utile. mulata copiilor din toata lumea

Aici n-a scris nimeni de doi ani. Pe cine, ce ai intrebat?
Asta inafara faptului ca ti-ai pus reclama la semnatura.
Daca ai acceptul administratorului, imi cer scuze, desi .... m-as mira. sorry
oanamaria
Scris: Sunday, December 23, 2012 9:13 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Si Stefi e a treia zi de diaree care vad ca nu trece cu nimic din ce i-am dat si inainte ii trecea din prima zi de administare .
El nu ia Smecta -nu o suporta si o vomita asa ca i-am inlocuit-o cu Loperamid sirop ,Debridat ,Hidrasec si nicio schimbare .
Bineinteles ca are si regim alimentar -covrigei.,banana ,stiksuri,morcov fiert,carne fiarta si orez fiert .Ma cam ingrijoreaza ca dureaza cam de mult timp.
Ceaiul de menta foarte greu mi-a baut o cescuta .In rest bea multa apa .
Mai aveti ceva idei ?De ce nu reusesc sa-l incheg la burtica de atata timp?!
marivic
Scris: Sunday, December 23, 2012 9:28 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eu i-am dat lui Vic 1/2 de pastila de saprosan de adulti si s-a mai oprit,apoi l-a luat din nou, si i-am dat Imodium,....Nu stiu daca merge la copil mai micuff
oanamaria
Scris: Sunday, December 23, 2012 9:40 AM
Nivel

Imodium are aceeasi subst .activa ca si Loperamid si exista sirop Loperamid pt copilasi ,dar n0a avut niciu efect de 2zile .Asta-i a treia zi de diaree.
marivic
Scris: Sunday, December 23, 2012 9:49 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Uffff,am inteles,.....sanatate multa,Oana!Si eu am tras-o cu Vic dar la noi a fost generala,...aproape toti ne-am deranjat,....uff
oanamaria
Scris: Sunday, December 23, 2012 10:02 AM
Nivel

Multumesc Mari!
Pana acum nu mi s-a mai intamplat si din cauza asta sunt putin panicata !Bine ca nu vomita .
Adina
Scris: Sunday, December 23, 2012 10:17 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Zeama de orez? Daca ai putea sa o ascunzi in alta mancare ca e groaznica, nici eu nu o pot suporta. Sanatate multa pitic!
oanamaria
Scris: Sunday, December 23, 2012 10:18 AM
Nivel

Nu cred ca o bea ,i-am facut orez fiert sper sa manance cateva lingurite si cu morcov fiert.
O scoatem noi la capat.Multumim Adina!Timeea cum mai este ?
Adina
Scris: Sunday, December 23, 2012 5:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Off... 2 zile a fost mai bine... azi iarasi febra... am fost la doctor, e de la dinti ca alte simptome de raceala nu are... sper maine sa fie mai bine... sanatate la toti piticii
gabyta
Scris: Sunday, December 23, 2012 6:16 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
oanamaria wrote:
Multumesc Mari!
Pana acum nu mi s-a mai intamplat si din cauza asta sunt putin panicata !Bine ca nu vomita .

Oana draga eu l-am avut pe ALEX foarte bolnav cu diaree de 2 ori in nici 1 luna,,si acum odata cu varicela a inceput din nou,,si am mers la farmacie sa luam medicamentele date de doctorita,,stii ca ti-am zis ca avem niste prieteni cu farmacie,,cand le-am explicat prin cate a trecut Alex a zis ca sa ai dam LACTOFLORA (pe baza de aloe vera),,,SI A AVUT DREPTATE ,,sunt 5 sticlute in cutie si ieri i-am dato pe prima si deja seara era mai binisor ,azi la amiaz i-am mai dat una (se ia una pe zi) si azi nu a mai facut pana la ora asta deloc,,,numi vine sa cred,, uitate daca este si in Rom.
Pun poze sas vezi cum arata ,,asta e ptr copii incepand de la 6 luni.
Daca nicicum nu trece eu pot sa iti trimit dar abia duminica viitoare,,de stiam azi iti trimiteam dar nu citisem.
Multa sanatate puiut !.Iulia nu afacut si ea?pupici computerlove

gabyta attached the following image(s):
dscn7738.jpgdscn7739.jpgdscn7740.jpg

oanamaria
Scris: Sunday, December 23, 2012 7:37 PM
Nivel

Gabyta stiam ca si tu ai avut probleme cu Alex .Off!
Stefi azi a tinut regim si i-am dat medicamentele ce le aveam si de diminetaa de la 8pana acum adica 12 ore nu a mai facut nimic sper ca s-a rezolvat .
Giuli -imi vine sa si rad este constipata ca am inceput diversificarea si cred ca de supita de morcov.
Iti multumesc din suflet ca esti mereu pe faza ,dar acum ma descurc cu ce am prin tara ca sunt fel de fel de medicamente si aici si ii dau eu cumva de cap diareei astea .
Multa sanatate lui Alexutu am vazut ce forma agresiva de varsat a facut.Offf!
diana-andreea
Scris: Sunday, December 23, 2012 9:07 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
oanamaria wrote:
Si Stefi e a treia zi de diaree care vad ca nu trece cu nimic din ce i-am dat si inainte ii trecea din prima zi de administare .
El nu ia Smecta -nu o suporta si o vomita asa ca i-am inlocuit-o cu Loperamid sirop ,Debridat ,Hidrasec si nicio schimbare .
Bineinteles ca are si regim alimentar -covrigei.,banana ,stiksuri,morcov fiert,carne fiarta si orez fiert .Ma cam ingrijoreaza ca dureaza cam de mult timp.
Ceaiul de menta foarte greu mi-a baut o cescuta .In rest bea multa apa .
Mai aveti ceva idei ?De ce nu reusesc sa-l incheg la burtica de atata timp?!

inseamna ca ti-a facut gastroenterita...si asta dureaza de la 3 la 5 zile cu diaree puternica.Da-i cat de multa apa,daca nu vrea sa manance nu-i bai important e sa bea apa.Cu sarah am trecut si rastrecut prin sprezece episoade de astea si inafara de multa apa si fermenti lactici nu i-am dat nimic alceva.La gastroenterita nu se dau antidiareice pt ca mai rau faci
oanamaria
Scris: Monday, December 24, 2012 9:36 AM
Nivel

Mersi Diana-Andreea !
Abia azi a mai facut si-i dau in continuare Hydrasec pa e ok .
serarg
Scris: Monday, December 24, 2012 8:30 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
Oana,colostrum cu probiotice face minuni!
sanatate multa
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.