Olla tuturor viitoarelor mamici....vai imi era dor sa citesc despre perioada sarcinii...ma mai apuca nostalgia din cand in cand...va doresc o nastere cat mai usoara la toate si puiuti perfect sanatosi...eu is mamica de una bucata fetita de 10 luni..
|
Irinuca wrote:Gagici acum ca am citit putin in urma imi dau seama ca mi.a cam fost dor de voi Ionica mea e constipata si cautand solutii,m.am gandit sa vad si cum sunteti voi. Minunatii/minunatele voastre cat de des mardaresc pampersii? Eu doar o alaptez, face aproape numai cu supozitor la 2 zile, desi ieri si alaltaieri a facut sg.. dar e un chin pt mine... idei? Sfaturi?
Buna in primul rand daca papa numai titi nu o mi chinui cu supozitor sau termometru...am trecut si eu prin asta,laptele matern se digera f bine si am observat ca trebuie lasat bebeul sa faca singurl ca dupa aia se obisnuieste cu stimularea si o sa ai de furca mai tarziu.Las-o cateva zile fara sa o ajuti sa vezi cum este,daca o doare daca nu inseamna ca nu are ce asa faca si digera tot.Eu decand am trecut-o pe formula ca numai am san imi face zilnic.Decai copilul meu digera tot si de aia nu facea.Sper sa te ajute sfatul meu.
|
Ce ziceti fetele de pisicuta mea?Astazi e prima zi in rochita...
|
Fetelor....am tras chiulul grav de tot....am sa va povestesc o tona...da hai sa o luam cu inceputul..De nu am timp nici sa manac ma alearga fimea toata ziua...mai nou sunt stresata ca nu imi papa cat trebuie si ma gandesc serios sa o trec pe lapte praf...e agitata mereu...sta toata ziua cu suzeta in gura,plange ,de azi am vazut ca nu vrea sa mai pape titi decat din stangul pe dreptul a inceput sa il refuze...cred ca nu se mai satura din san...azi la 12a papat ambii sani si i-am mai dat inca 30 de ml de la san muls de dimineata,plus inca 40 ml de formula.. mi se pare cam mult pe langa titi...avem aproape 2 luni,pe 6 face 2 luni si am iesit din spital cu 3620 gr si 53 de cm si avem azi la cantar acasa 4700 gr si 57-58 cm... e bine?? Oare trece prin puseul de la 7-8 sapt? de nu se mai satura?am inceput si noi de 3-4 sapt sa numai facem cacut decat cu supozitor sau termomentru...la 2 zile...sunt cu nervii la maxim ca nu stiu ce sa ii fac ca sa faca cacut..beau tone de ceai pt lactatie,,,iau galafor....deja am crescut doza iau cate 2 pastile de 3 ori pe zi...cred ca in curand ajung la balamuc....acu spre exemplu a papat titi mai hai hai...am noroc ca doarme noaptea...cam 6-7 ore...am ajuns si la dermatolog ca avem bubite pe fata,pe gat pe maini..parca e spuze ala...cica e dermatita seboreica infantila...dai chin cu creme...nu ii place...plange se enerveaza...am un copil argintul viu..imi manaca urechile...
|
Multumesc fetele pt laude....sunt asa mandra de fata mea....Da am si eu nevoie de un sfat.....am luat un pliculet de Smecta in seara asta....m-am stricat la stomac rau de tot....scuzati limbajul dar am facut apa,apa azi....de ce naiba...voi ati patit asa dupa nastere? Sper sa nu faca si fata.....Pe langa faptul ca au trecut 2 sapt si vad ca nu pica firele,acu landa o cusatura am si un cos mare care se tot face,chiar daca il ucid....imi vine sa imi dau palme...maine doctor scrie pe mine...
|
ce ziceti fetelor de pisicuta mea....e de revista poza asta.....
|
Fetele.. help...ce pot lua pt dureri?Ma dor cusaturile de lesin....Plus ca am si un hemoroid rebel....Ca nu stiu ce trece prin lapte...Va pup.
|
Fetelor sunteti de vis, Dana sa stii ca suport de cadita aveam si eu dar nu stiam faza cu infasatul,i-am pus un finet pe ea si am udat-o cate un pic.Astazi nu a mai plans.. Si am reusit sa facem baita cum trebuie.In schimb am renuntat la leocoplastul de matase la buricut ca era fata plina de lipici dala pe burtica.Astazi i-am pus o fasa elastica pe buricut,maine iau leocoplast de hartie poate de la ala nu se mai irita.Voua va dat pediatra sirop de calciu natural? Si daca da cat le dati 2,5 ml sau 5 ml? Pup noapte buna...
|
Hello fetele....dragutele mele mamici voi ati avut probleme cu bebeii la baita? A mea urla pana se invineteste la baie,la schimbat pampers acu vad ca sta la masaj...si la pampers uneori...astazi am avut prima baita adevarata....i-am pus banut la buricut ca i l-au lasat mare si tre sa se mai traga asa ca punem banut de argint cu leocoplast de matase.Astazi avem 11 zile.Am venit acasa cu 3620 gr si 53 de cm( avea o zi jumate de viata.Si astazi avem 54 cm si 4100 gr.Si papam numai titi....Apropo aseara a adormit intre noi si a dormit de la 3 dim pana la 9 juma azi dim.Da era satula ca mancase din 15 in 15 min titi.Crestem mari....Aseara mi le-a secat de tot....aveam 2 sosete in loc de 2 pepeni V-am pupat si multumesc de ajutor....
|
hallo fetele....am o pauza,pisucuta mea a facut noaptea alba pana la 5 azi dim.Aseara am i ceput sa iu dau infacol pt burtica si azi s-a dus al meu si mi-a luat un saculet pt colici.Am senzatia ca nu se satura doar din titi va acu papam si intr-o ora sau juma de ora plangem iar dupa titi...Beau ceai pt lactatie,ceai de anason cu chimeon,azi am luat si ceai de fenicul si iau si Galafor forte 2 pe zi.Sa nu pierd lapticul,ca am avut 2 zile cand am fost trista,nu suport sa o vad ca plange asa rau.Ka schimbat pampers plange,la baita plange( nu fac baita in caduta ca inca nu sa vindecat buricutul)o clatesc putin deasupra la cadita si o enerveaza.ne place la masaj,dar si acolo nu mereu.Nu stiu ce sa ma mai fac.Nici nu am ajutor.Doar eu si sotu.
|