Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu le-am lasat de ceva timp si pufai la tigara electronica. Sper sa ma las si de electronica si sa scap complet de nicotina! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Eu am renuntat pur si simplu dintr-o data, nu m-am lungit cu scaderea numarului de tigari fumate pe zi.... sau cu tigara elctronica. Nu stiu nici cat de sanatos este aburul ala din tigara electronica pt plamani. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Eu fumam 2-3 pe zi cu vreo doua luni inainte sa raman insarcinata. Cand am aflat le-am si lasat. Desi cateodata cand sunt suparata rau imi tot vine sa fumez..ma gandesc la bebe si imi trece si mananc ceva. Daca nu era bebe sigur nu m-as fi lasat de ele, fumam un pachet pe zi. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Eu n-am fumat niciodata, dar parintii mei erau amandoi fumatori de peste 25 de ani, ambii fumau cam un pachet pe zi si nu dadeau semne ca s-ar putea lasa, desi asa in sinea lor ar fi vrut.
Tata a trebuit sa stea internat in spital vreo 3 zile si nu a avut voie sa fumeze deloc, iar cand s-a externat a zis ca daca tot a facut pasul asta, de ce sa nu se lase de tot, din moment ce a trecut de partea cea mai nasoala... Si de atunci au trecut 10 ani si nu a mai pus gura pe tigara.
Mama a intrat intr-un program din asta de sprijin si a primit plasturi cu nicotina pe care i-a folosit vreo luna si a renuntat de tot dupa aia. In decembrie face 8 ani de cand nu mai fumeaza.
Sotul meu a fumat 10 ani la greu, avea un job stresant si depasea de cele mai multe ori 2 pachete pe zi. S-a lasat pur si simplu, a zis "de maine nu mai fumez" si asa a fost. 10 ani nu a mai pus gura pe tigara iar anul trecut se apucase iar, dar din fericire s-a lasat acum vreo luna-doua si bine a facut, pentru ca vine acusi bebe. |