Voi cum ati redus numarul de tigari zilnic si cum ati scapat definitiv de tutun?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danyell
Scris: Friday, June 9, 2017 2:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/9/2017
Voi cum ati redus numarul de tigari zilnic si cum ati scapat definitiv de tutun?
Alexandra1991
Scris: Monday, July 3, 2017 11:54 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu le-am lasat de ceva timp si pufai la tigara electronica. Sper sa ma las si de electronica si sa scap complet de nicotina!
dariusmentel
Scris: Wednesday, August 16, 2017 1:31 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Cel mai bine e sa ai vointa puternica daca vrei sa scapi de tutun. Fara vointa e chiar foarte greu, daca nu imposibil sa renunti definitiv la tigari.
Andia
Scris: Saturday, August 19, 2017 12:27 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/21/2014
Eu am renuntat pur si simplu dintr-o data, nu m-am lungit cu scaderea numarului de tigari fumate pe zi.... sau cu tigara elctronica. Nu stiu nici cat de sanatos este aburul ala din tigara electronica pt plamani.
bereea
Scris: Saturday, August 19, 2017 10:29 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Andia wrote:
Eu am renuntat pur si simplu dintr-o data, nu m-am lungit cu scaderea numarului de tigari fumate pe zi.... sau cu tigara elctronica. Nu stiu nici cat de sanatos este aburul ala din tigara electronica pt plamani.

Cred ca asta e cea mai buna solutie: te hotarasti si nu mai pui tigara in gura.
Andreea0196
Scris: Thursday, November 9, 2017 1:33 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
Eu fumam 2-3 pe zi cu vreo doua luni inainte sa raman insarcinata. Cand am aflat le-am si lasat. Desi cateodata cand sunt suparata rau imi tot vine sa fumez..ma gandesc la bebe si imi trece si mananc ceva. Daca nu era bebe sigur nu m-as fi lasat de ele, fumam un pachet pe zi.
Dana_
Scris: Thursday, November 9, 2017 8:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
Cand le-am lasat m-am apucat de tigara electronica ..si am pufait asa multi ani pana cand am ramas graviduta si m-am lasat . La mine electronica era pt ticul acela de a tine ceva in mana ..desi nu am folosit-o foarte des . In toti acesti ani pufaind nu m-am simtit rau , nu stiu cat de toxica este electronica dar incomparabila cu tigara normala
laura513
Scris: Thursday, November 9, 2017 10:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Eu n-am fumat niciodata, dar parintii mei erau amandoi fumatori de peste 25 de ani, ambii fumau cam un pachet pe zi si nu dadeau semne ca s-ar putea lasa, desi asa in sinea lor ar fi vrut.

Tata a trebuit sa stea internat in spital vreo 3 zile si nu a avut voie sa fumeze deloc, iar cand s-a externat a zis ca daca tot a facut pasul asta, de ce sa nu se lase de tot, din moment ce a trecut de partea cea mai nasoala... Si de atunci au trecut 10 ani si nu a mai pus gura pe tigara.

Mama a intrat intr-un program din asta de sprijin si a primit plasturi cu nicotina pe care i-a folosit vreo luna si a renuntat de tot dupa aia. In decembrie face 8 ani de cand nu mai fumeaza.

Sotul meu a fumat 10 ani la greu, avea un job stresant si depasea de cele mai multe ori 2 pachete pe zi. S-a lasat pur si simplu, a zis "de maine nu mai fumez" si asa a fost. 10 ani nu a mai pus gura pe tigara iar anul trecut se apucase iar, dar din fericire s-a lasat acum vreo luna-doua si bine a facut, pentru ca vine acusi bebe. gravida
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.