Chestionar intrebare: ce ati alege?
Alegere Voturi Statistici
apartamentul cel nou 19 82%
cel seminou 4 17%

voi ce ati alege??
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mela
Scris: Thursday, January 29, 2009 12:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
eu as alege locul mai cald,ca-s rea de frig ras si chiar atat de mic nu poate fi,3 dormitoare,2 bai,terasa zic eu ca e suficient pentru voi,nu?asta daca nu gasiti ceva mai convenabil.

dar,dintre cele doua eu as alege apartamentul nou si cald,aproape de gradi ca sa nu fiu nevoita sa merg cu copiii prea mult prin ploaie sau vant (cand sunt fenomene de-astea),etc..
Fluturas
Scris: Thursday, January 29, 2009 1:25 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
va multumesc mult pentru raspunsuri.am fost astazi de am mai vazut un apartament,dar nu mi-a placut deloc,asa ca asta nu ramane.incerc,mai caut pe internet,ne mai uitam si daca nu ...cred ca ramanem cu cel nou.
Anelise
Scris: Thursday, January 29, 2009 1:36 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Si eu tot pe cel nou l-as alege. angel Din ce am vazut, cel nou are mult mai multe avantaje. Dezavantaj, doar spatiul mai mic, si aici era bine daca ne spuneai cati mp are unul si cat celalalt. Dar nu cred sa fie diferenta atat de mare. Bine si mai e un dezavantaj, pretul mai mare la cel nou, dar ziceai ca asta nu conteaza foarte mult. Ma gandesc ca impusti mai multi iepuri, Fluturas. E aproape de gradi, ceea ce te va avantaja ceva mai tarziu, are caldura, e mobilat, e super, din punctul meu de vedere.
Succes sa gasiti ceea ce cautati si sa faceti alegerea cea mai buna pentru voi. thumright Pupici si tie si la cei mici! pupici pupici pupici
Ana
Scris: Thursday, January 29, 2009 1:44 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
cel nou fluturas!!!thumright thumright
Fluturas
Scris: Thursday, January 29, 2009 1:51 PM

Liz wrote:
Si eu tot pe cel nou l-as alege. angel Din ce am vazut, cel nou are mult mai multe avantaje. Dezavantaj, doar spatiul mai mic, si aici era bine daca ne spuneai cati mp are unul si cat celalalt. Dar nu cred sa fie diferenta atat de mare. Bine si mai e un dezavantaj, pretul mai mare la cel nou, dar ziceai ca asta nu conteaza foarte mult. Ma gandesc ca impusti mai multi iepuri, Fluturas. E aproape de gradi, ceea ce te va avantaja ceva mai tarziu, are caldura, e mobilat, e super, din punctul meu de vedere.
Succes sa gasiti ceea ce cautati si sa faceti alegerea cea mai buna pentru voi. thumright Pupici si tie si la cei mici! pupici pupici pupici

la mp chiar nu stiu,poate sotul stie,dar eu nu am intrebat.nu pot spune ca e super mic,dar mi pare totul prea ingust,parca nici nu e loc la copii pentru joaca,dar totusi vom pune in calcul toate si vom hotari
Anelise
Scris: Thursday, January 29, 2009 1:58 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Fluturas, poate ti se pare mai mic pentru simplul fapt ca e mobilat deja. angel Cel nemobilat automat pare mai mare, dar in momentul in care incepi sa aduci una alta ... Oricum, te pupacesc si mult succes! pupici pupici
shirel
Scris: Thursday, January 29, 2009 2:08 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Liz wrote:
Fluturas, poate ti se pare mai mic pentru simplul fapt ca e mobilat deja. angel Cel nemobilat automat pare mai mare, dar in momentul in care incepi sa aduci una alta ... Oricum, te pupacesc si mult succes! pupici pupici

Subscriu si eventual poate mai scoateti din mobila!pupici pupici
Maria & Mario
Scris: Thursday, January 29, 2009 7:41 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Cel nou , mobilat, incalzit , aproape de camin - garantat ! Atat timp cat copii au fiecare camera lor , se pot juca acolo foarte bine ! Bucatarie americana inseamna open plan - deci si mai bine , iti da sigur impresia de spatiu. Terasa etc ..... super !
Eu asta as alege ! Succes la luat alegerea cea mai buna ! thumleft
Rody
Scris: Thursday, January 29, 2009 7:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Fluturas,trebuie sa va ganditi bine ca mai avei un bebe care va veni.Deci clar ca aveti nevoie de spatiupupici pupici Succes si sa faceti cea mai buna alegere!
raly
Scris: Thursday, January 29, 2009 8:00 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Si eu tot pe cel nou l-as alege!
t-mihaela
Scris: Thursday, January 29, 2009 11:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Incalzirea nu ar fi problema, cumperi doua radiatoare si gata.Nici noi n-avem incalzire centrala, avem niste calorifere dar sunt pe sistem vechi si consuma de te scoate la pensie asa ca nu le folosim.Am luat cate un radiator mic pentru fiecare camera si ne lafaim in caldura.As alege apartamentul mare, la 3 copii ai nevoie de spatiu altfel ajungi la balamuc thumleft
Fluturas
Scris: Friday, January 30, 2009 8:10 AM

gata,s-a rezolvat problema.in primul rand va multumesc mult la fiecare in parte pentru raspunsurile voastre.aseara am fost de am mai vazut un apartament.nu e nou,dar e mare,are aer conditionat,are spatiu de joaca pentru copii,asa ca am ramas cu asta.acum ne mai ramane mutarea
Laura
Scris: Friday, January 30, 2009 8:33 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
butterfly, sa va fie de bine noua casuta! Sa petreceti timp cat mai placut in ea! Si BB3 sa vina sanatos si sa se joace si el acolo. angel coeur hearts floare3
Ana
Scris: Friday, January 30, 2009 4:25 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
butterfly wrote:
gata,s-a rezolvat problema.in primul rand va multumesc mult la fiecare in parte pentru raspunsurile voastre.aseara am fost de am mai vazut un apartament.nu e nou,dar e mare,are aer conditionat,are spatiu de joaca pentru copii,asa ca am ramas cu asta.acum ne mai ramane mutarea
mutare placuta...si sa va fie mult mai bine in noua casuta!!pupici pupici pupici
ninetem
Scris: Friday, January 30, 2009 4:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/19/2007
Dupa ce va mutati asteptam poze!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.