Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| eu as alege locul mai cald,ca-s rea de frig si chiar atat de mic nu poate fi,3 dormitoare,2 bai,terasa zic eu ca e suficient pentru voi,nu?asta daca nu gasiti ceva mai convenabil.
dar,dintre cele doua eu as alege apartamentul nou si cald,aproape de gradi ca sa nu fiu nevoita sa merg cu copiii prea mult prin ploaie sau vant (cand sunt fenomene de-astea),etc.. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| va multumesc mult pentru raspunsuri.am fost astazi de am mai vazut un apartament,dar nu mi-a placut deloc,asa ca asta nu ramane.incerc,mai caut pe internet,ne mai uitam si daca nu ...cred ca ramanem cu cel nou. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Si eu tot pe cel nou l-as alege. Din ce am vazut, cel nou are mult mai multe avantaje. Dezavantaj, doar spatiul mai mic, si aici era bine daca ne spuneai cati mp are unul si cat celalalt. Dar nu cred sa fie diferenta atat de mare. Bine si mai e un dezavantaj, pretul mai mare la cel nou, dar ziceai ca asta nu conteaza foarte mult. Ma gandesc ca impusti mai multi iepuri, Fluturas. E aproape de gradi, ceea ce te va avantaja ceva mai tarziu, are caldura, e mobilat, e super, din punctul meu de vedere. Succes sa gasiti ceea ce cautati si sa faceti alegerea cea mai buna pentru voi. Pupici si tie si la cei mici! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| cel nou fluturas!!! |
|
| Liz wrote:Si eu tot pe cel nou l-as alege.  Din ce am vazut, cel nou are mult mai multe avantaje. Dezavantaj, doar spatiul mai mic, si aici era bine daca ne spuneai cati mp are unul si cat celalalt. Dar nu cred sa fie diferenta atat de mare. Bine si mai e un dezavantaj, pretul mai mare la cel nou, dar ziceai ca asta nu conteaza foarte mult. Ma gandesc ca impusti mai multi iepuri, Fluturas. E aproape de gradi, ceea ce te va avantaja ceva mai tarziu, are caldura, e mobilat, e super, din punctul meu de vedere. Succes sa gasiti ceea ce cautati si sa faceti alegerea cea mai buna pentru voi.  Pupici si tie si la cei mici! la mp chiar nu stiu,poate sotul stie,dar eu nu am intrebat.nu pot spune ca e super mic,dar mi pare totul prea ingust,parca nici nu e loc la copii pentru joaca,dar totusi vom pune in calcul toate si vom hotari |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fluturas, poate ti se pare mai mic pentru simplul fapt ca e mobilat deja. Cel nemobilat automat pare mai mare, dar in momentul in care incepi sa aduci una alta ... Oricum, te pupacesc si mult succes! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Liz wrote:Fluturas, poate ti se pare mai mic pentru simplul fapt ca e mobilat deja.  Cel nemobilat automat pare mai mare, dar in momentul in care incepi sa aduci una alta ... Oricum, te pupacesc si mult succes!
Subscriu si eventual poate mai scoateti din mobila! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cel nou , mobilat, incalzit , aproape de camin - garantat ! Atat timp cat copii au fiecare camera lor , se pot juca acolo foarte bine ! Bucatarie americana inseamna open plan - deci si mai bine , iti da sigur impresia de spatiu. Terasa etc ..... super ! Eu asta as alege ! Succes la luat alegerea cea mai buna ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Fluturas,trebuie sa va ganditi bine ca mai avei un bebe care va veni.Deci clar ca aveti nevoie de spatiu Succes si sa faceti cea mai buna alegere! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Si eu tot pe cel nou l-as alege! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Incalzirea nu ar fi problema, cumperi doua radiatoare si gata.Nici noi n-avem incalzire centrala, avem niste calorifere dar sunt pe sistem vechi si consuma de te scoate la pensie asa ca nu le folosim.Am luat cate un radiator mic pentru fiecare camera si ne lafaim in caldura.As alege apartamentul mare, la 3 copii ai nevoie de spatiu altfel ajungi la balamuc |
|
| gata,s-a rezolvat problema.in primul rand va multumesc mult la fiecare in parte pentru raspunsurile voastre.aseara am fost de am mai vazut un apartament.nu e nou,dar e mare,are aer conditionat,are spatiu de joaca pentru copii,asa ca am ramas cu asta.acum ne mai ramane mutarea |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| butterfly, sa va fie de bine noua casuta! Sa petreceti timp cat mai placut in ea! Si BB3 sa vina sanatos si sa se joace si el acolo. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| butterfly wrote:gata,s-a rezolvat problema.in primul rand va multumesc mult la fiecare in parte pentru raspunsurile voastre.aseara am fost de am mai vazut un apartament.nu e nou,dar e mare,are aer conditionat,are spatiu de joaca pentru copii,asa ca am ramas cu asta.acum ne mai ramane mutarea mutare placuta...si sa va fie mult mai bine in noua casuta!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Dupa ce va mutati asteptam poze! |
|
|