Chestionar intrebare: ce ati alege?
Alegere Voturi Statistici
apartamentul cel nou 19 82%
cel seminou 4 17%

voi ce ati alege??
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Wednesday, January 28, 2009 11:32 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
fetelor,am nevoie de un sfat.trebuie sa ne mutam,ne mutam in chirie.am vazut astazi doua apartamente si nu stim pe care sa il alegem,dar sa explic mai exact
unul este nou nout,am fi primii locatari,este cu etaj,terasa destul de mare,incalzire prin tavan in toata casa,3 camere,2 bai.problema este ca are bucataria americana si ca este un apartament destul de micut,pare destul de stramt.aaa,si este complet mobilat
al doilea are 6 ani,deci a fost locuit.nu este mobilat,este mare,nu are decat un balcon mic,nu are nimic de incalzit,tot 3 camere si 2 bai.nu ar fi problema cu mobilatul,dar ne gandim ca nu are incalzire nimic

ce ati alege?apartamentul cel mic,dar nou si cu incalzire,sau apartamentul cel mare dar fara incalzire

astept sfaturile voastre.trebuie sa dam un raspuns cat mai repede,sa nu ramanem cumva fara
ingerash
Scris: Thursday, January 29, 2009 12:38 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Cred ca cel noupupici Succes cu mutatul si multe bucurii!iloveyou
shirel
Scris: Thursday, January 29, 2009 12:39 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
eu una am ales seminou si iti spun si de ce in primul rand ca este mai mare ,eu personal am ceva nevoie de spatiu si cred ca voi la fel.Cu caldura chiar nu este o problema deoarece pot sa aleg singura prin ce fel vreau sa-mi incalzesc casa si eu una as prefera aer conditionar in fiecare camera si nu central,sau depinde ce vreti voi semineu sau soba cu gaze nu stiu ce posibilitati se gasesc la voi.
fiindca stiu ca cineva a locuit inaintea mea imi dau seama ca locuinta este locuibila ,poti sa ajugi intr-un apartament nou si sa ai multe probleme cu instalatia cu craparea peretilor (stiu ca de obicei se intampla la constructiile noi)deci astfel poate puteti evita ceva probleme.
Daca trebuia sa-l cumparati voi era cu totul altceva ca atuncea analizati asta cu deamanuntul dar in caz de chirie propietarul poate sa spuna ca el nu are ce face .
Mult succes,mami gandeste-te la avantaje si dezavantaje fa o lista
si vedeti rezultatul.pupici pupici
Fluturas
Scris: Thursday, January 29, 2009 8:17 AM

multumesc mult pentru raspunsuri.
shirel,si eu tind mai mult spre cel seminou.problema este ca acum nu are nimic de incalzit iar aici inca mai e nevoie de incalzire,deci singura posibilate ne-ar ramane pentru calorifere pe curent.tocmai pentru spatiu este dezavantajul la cel nou ca in schimb nu ar fi problema.cu doi copii,mici,energici avem nevoie de spatiu.cel nou este incalzit tot cu aer conditionat,dar cu conducte prin tavan,deci nu se vede nimic.in plus,cel nou este mai aproape de gradinita,cel semi e destul de departe
pfiu nervi nervi ,greu e.....cred ca mai merg in dimineata asta sa mai vad ceva apartamente
Laura
Scris: Thursday, January 29, 2009 8:34 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
butterfly, eu l-as alege pe cel nou pentru ca are incalzire si pentru ca este mobilat (chiar si pentru faptul ca e aproape de gradi thumleft ). Daca are 3 camere, nu cred ca e asa de mic. Cam ce spatiu are? Noi avem 50 mp, 3 persoane. Ne este suficient. Important e ca in spatiu in care locuiesti sa te simti sufleteste si psihic bine, restul problemelor se rezolva in timp. Pentru mine primordiala este linistea, spatiul nu conteaza. Sa am locusorul meu linistit in care sa ma retrag atunci cand vreau sa evadez, sa pot citi o carte in liniste, sa vad un film, sa ma relaxez. In functie de aceste lucruri as alege eu! Succes in luarea unei decizii! coeur angel
cristinaflorina
Scris: Thursday, January 29, 2009 9:03 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
Si eu tot pe cel seminou l-as alege, noi chiar suntem in situatia asta de tre sa ne mutam cu chirie in curind (stiti voi). Eu as alege orice acum dar sa fie mai ieftin mai ales ca nu munceste decit sotul momentan. Si si eu am o problema cu spatiul sa fie cit mai mare.
Fluturas
Scris: Thursday, January 29, 2009 9:45 AM

Laura wrote:
butterfly, eu l-as alege pe cel nou pentru ca are incalzire si pentru ca este mobilat (chiar si pentru faptul ca e aproape de gradi thumleft ). Daca are 3 camere, nu cred ca e asa de mic. Cam ce spatiu are? Noi avem 50 mp, 3 persoane. Ne este suficient. Important e ca in spatiu in care locuiesti sa te simti sufleteste si psihic bine, restul problemelor se rezolva in timp. Pentru mine primordiala este linistea, spatiul nu conteaza. Sa am locusorul meu linistit in care sa ma retrag atunci cand vreau sa evadez, sa pot citi o carte in liniste, sa vad un film, sa ma relaxez. In functie de aceste lucruri as alege eu! Succes in luarea unei decizii! coeur angel

si sotul meu zice la fel,incalzirea conteaza cel mai mult.nu stiu ce spatiu are,chiar am uitat sa-l intreb pe sot si sa aproximez chiar nu stiu.faptul ca e aproape de gradi e avantaj pentru mine,mai ales ca de acum creste si burta,m-ar ajuta mult
pupici pupici
Fluturas
Scris: Thursday, January 29, 2009 9:46 AM

cristinaflorina wrote:
Si eu tot pe cel seminou l-as alege, noi chiar suntem in situatia asta de tre sa ne mutam cu chirie in curind (stiti voi). Eu as alege orice acum dar sa fie mai ieftin mai ales ca nu munceste decit sotul momentan. Si si eu am o problema cu spatiul sa fie cit mai mare.

mai ieftin e cel seminou,normal,dar asta nu conteaza acum pentru ca statul ajuta tinerele familii cu 200 euro,asa ca sa platesc 200 sau 300 euro chiar nu ma intereseaza
cristinaflorina
Scris: Thursday, January 29, 2009 10:00 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
butterfly wrote:

mai ieftin e cel seminou,normal,dar asta nu conteaza acum pentru ca statul ajuta tinerele familii cu 200 euro,asa ca sa platesc 200 sau 300 euro chiar nu ma intereseaza

La voi ajuta statul cu 200 euro sau cum. Daca ar fi si la noi asa. Pe luna sau cum ajuta?
ninetem
Scris: Thursday, January 29, 2009 10:04 AM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Eu pe cel nou, tot din cauza incalzirii si a apropierii de gradinita. dar cred ca poti sa mai vezi cateva apartamente. Eu zic ca atunci cand o sa gasesti ce e potrivit pentru voi o sa stii din prima, ti se lipeste de suflet!
Fluturas
Scris: Thursday, January 29, 2009 10:05 AM

cristinaflorina wrote:

La voi ajuta statul cu 200 euro sau cum. Daca ar fi si la noi asa. Pe luna sau cum ajuta?

da,timp de un an,200 euro pe luna.normal,sunt muuuultre conditii,dar sa speram ca le vom indeplini
Fluturas
Scris: Thursday, January 29, 2009 10:06 AM

ninetem wrote:
Eu pe cel nou, tot din cauza incalzirii si a apropierii de gradinita. dar cred ca poti sa mai vezi cateva apartamente. Eu zic ca atunci cand o sa gasesti ce e potrivit pentru voi o sa stii din prima, ti se lipeste de suflet!

sa vede,imediat merg sa ma vad unul.sa speram sa il alegem pe cel mai bun
shirel
Scris: Thursday, January 29, 2009 10:46 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Chiar vroiam sa-ti spun sa incerci sa mai vezi apartamente ,nu stii
cum este in ultima clipa se iveste exact ceea ce cauti.
N-am stiut ca apartamentul nou este aproape de gradinita acesta este un avantaj,ti-am zis Fluturas fa listutza ras lucruri faborabile la noul apartament si nefavorabile,exact acelasi lucru incearca si cu cel semi nou.Pe urma ganditi-va si la cerintele voastre pe care le aveti si nu puteti renunta cum ar fi apropierea de gradi,caldura,mobila etc.Doar asa ve-ti face alegerea cea mai potrivita.Si iubito,nu uita sa faci si fotografii!ras
danamaria
Scris: Thursday, January 29, 2009 12:01 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
fara discutie, cel nou, ar fi alegerea mea
marmita
Scris: Thursday, January 29, 2009 12:40 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2007
si eu tot pe cel nou l-as alege pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.