Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Vocea inimii de Petronela Untu
Inima mea îmi vorbeste mereu, de fapt îmi sopteste fara încetare. E discreta si neobosita.
Daca fac liniste în mine, o aud, calda si blînda si egala.
Nu rosteste cuvinte, ci cînta. În ultima vreme am descoperit ca de fapt cîntecul ei are doar doua tonalitati: una înalta, luminoasa, care spune: „Da, esti pe drumul cel bun!”. Cealalta, de avertizare: „Ai grija, te îndepartezi de inima ta!”
Alegerile de pe parcursul vietii noastre trebuie facute întotdeauna ascultîndu-ne inima. Totul devine simplu, în DA si NU.
Inima stie, pentru ca esenta ei este binele universal, adevarul divin, iubirea pe care o numim Dumnezeu.
Singurul lucru de facut în fata unei rascruci este sa ascultam cîntecul inimii. Inima noastra stie întotdeauna cum e cel mai bine.
Si pentru asta e nevoie de liniste.
Este nevoie de a ne retrage putin din lumea exterioara, pentru ca zgomotele sa se estompeze.
Desi pare cel mai simplu lucru din lume, facem atît de rar aceasta retragere în noi însine!
Cred ca e un lucru care merita cu prisosinta învatat: a face liniste în noi.
Niciodata nu e prea tîrziu sa începem a învata linistea. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| E asa de frumos!Si asa de adevarat!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Supeeeeeeeeeer misto si adevarat. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Adevarat a grait cand a zis ca "Singurul lucru de facut în fata unei rascruci este sa ascultam cîntecul inimii. Inima noastra stie întotdeauna cum e cel mai bine."
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Am reciti postarea lui Kiki...Ma simt mai bine, acum! |
|

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Kiki wrote:Vocea inimii de Petronela Untu
Cred ca e un lucru care merita cu prisosinta învatat: a face liniste în noi.
Niciodata nu e prea tîrziu sa începem a învata linistea. Am descoperit cu placere acest topic uitat de mult printre atatea altele!Cat adevar contin aceste ultime doua propozitii! |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Haideti si impartasiti cum ati ajuns la aceasta liniste !Atita lume e tot timpul stresata , nelinistita , nefericita Poate ajutam cu sfaturi utile Ce ziceti ? |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| |
|

| Si un nene pe care il iubesc. Vorbeste foaaaarte frumos!
|
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Zaza frumos , poate mai vin si alte fete . |
|

| "Starea naturala a mintii este de a fi tacuta, goala, deschisa ... de a exista fara intentie. Daca te gandesti ca ai nevoie sa practici tacerea, sa gasesti tacerea, sa pastrezi tacerea, atunci ai înteles gresit. Toate acestea ... Universul... se întâmpla în Tacere... Nu este vorba despre o cautare pentru a gasi linistea sau tacerea. Este faptul de a recunoaste Tacerea ce nu poate fi deranjata de nimic oriunde ai fi, in orice împrejurare te afli, oricat de puternica, zgomotoasa sau de orice natura ar fi reactia... Nu este un fel de a fi, sau o constrangere. Tu si Tacerea sunteti la fel. "~ Mooji |
|
|