Vocalizare mmmmm la baietel de 2 ani
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ralucamaria
Scris: Tuesday, September 3, 2024 8:49 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/3/2024
Buna, baietelul meu doar ce a împlinit 2 ani, dar de ceva vreme spune un ,,mmmmmmm,, când se joaca sau alearga ce a devenit foarte enervant.
El ?tie multe cuvinte pe care le ?i folose?te în context, nu prea le leaga, dar daca nu ?tie sa spuna, arata. Nu cred ca are întârzieri în dezvoltare, doar aceasta mârâiala care enerveaza pe toata lumea.
Ma poate ajuta cineva sa îmi spuna daca a mai trecut prin asta Eu ma îngrijorez destul de tare pentru vocalizarea asta a lui mmmmmmm (uneori devine un mârâit).
bereea
Scris: Saturday, September 7, 2024 8:03 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
EllaMaria
Scris: Friday, September 20, 2024 4:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Ralucamaria wrote:
Buna, baietelul meu doar ce a împlinit 2 ani, dar de ceva vreme spune un ,,mmmmmmm,, când se joaca sau alearga ce a devenit foarte enervant.
El ?tie multe cuvinte pe care le ?i folose?te în context, nu prea le leaga, dar daca nu ?tie sa spuna, arata. Nu cred ca are întârzieri în dezvoltare, doar aceasta mârâiala care enerveaza pe toata lumea.
Ma poate ajuta cineva sa îmi spuna daca a mai trecut prin asta Eu ma îngrijorez destul de tare pentru vocalizarea asta a lui mmmmmmm (uneori devine un mârâit).

Bună, e ceva normal și trecător, la noi așa a fost. O perioada doar asta auzeam, aprox in jurul aceleași vârste, și da, la un moment dat a devenit stresant.
Ralucamaria
Scris: Friday, September 20, 2024 11:26 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/3/2024
Mulțumesc mult pentru răspuns, mă ajută mult să știu că este o fază normala, sper să treaca repede 🙂.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.