Nivel: Membru
Inregistrat: 9/3/2024 Mesaje: 2
| Buna, baietelul meu doar ce a împlinit 2 ani, dar de ceva vreme spune un ,,mmmmmmm,, când se joaca sau alearga ce a devenit foarte enervant. El ?tie multe cuvinte pe care le ?i folose?te în context, nu prea le leaga, dar daca nu ?tie sa spuna, arata. Nu cred ca are întârzieri în dezvoltare, doar aceasta mârâiala care enerveaza pe toata lumea. Ma poate ajuta cineva sa îmi spuna daca a mai trecut prin asta Eu ma îngrijorez destul de tare pentru vocalizarea asta a lui mmmmmmm (uneori devine un mârâit). |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 802
| Ralucamaria wrote:Buna, baietelul meu doar ce a împlinit 2 ani, dar de ceva vreme spune un ,,mmmmmmm,, când se joaca sau alearga ce a devenit foarte enervant. El ?tie multe cuvinte pe care le ?i folose?te în context, nu prea le leaga, dar daca nu ?tie sa spuna, arata. Nu cred ca are întârzieri în dezvoltare, doar aceasta mârâiala care enerveaza pe toata lumea. Ma poate ajuta cineva sa îmi spuna daca a mai trecut prin asta Eu ma îngrijorez destul de tare pentru vocalizarea asta a lui mmmmmmm (uneori devine un mârâit).
Bună, e ceva normal și trecător, la noi așa a fost. O perioada doar asta auzeam, aprox in jurul aceleași vârste, și da, la un moment dat a devenit stresant. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/3/2024 Mesaje: 2
| Mulțumesc mult pentru răspuns, mă ajută mult să știu că este o fază normala, sper să treaca repede 🙂.
|