Profil: vma 2012
Despre
Utilizator: vma 2012
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, October 31, 2012
Ultima vizita: Thursday, February 21, 2013 12:12 PM
Numarul de postari: 7
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Jachete tricotate
Postat: Tuesday, November 13, 2012 12:30 PM
AdrianaC wrote:
Am stat aseara pe net si am mai gasit o multime de modele frumoase de tricotaje pentru copii.

Aici o sa postez cateva modele de jachete tricotate. Sursa: site ce gazduieste poze (photo.163.com)

Poate sa ma invete si pe mine cineva sa tricotez gluga la un hanorac, sau poate o caciulita. Multumesc anticipat.
Subiect: Jachete tricotate
Postat: Tuesday, November 13, 2012 12:29 PM
Superbe pozele postate. Poate sa ma invete si pe mine cineva sa tricotez gluga sau caciulita????? Va roooog!!! Astept cu nerabdare. Va multumesc anticipat!
Subiect: Am nevoie de un sfat. Va rog!
Postat: Sunday, November 11, 2012 8:04 PM
Multumesc din duflet pentru poze si sfat. Totusi, precizez ca eu sunt chiar incepatoare si as primi bucuroasa sfaturi de la tine despre cum se face caciulita. Am inteles ideea, dar nu am facut niciodata o caciulita, desi imi dorescsa stiu. Multumesc frumos.
Subiect: Am nevoie de un sfat. Va rog!
Postat: Thursday, November 8, 2012 10:12 AM
Trebuie sa tricotez o gluga si zau daca imi dau seama cum. Am facut un pulover pentru baietelul meu, si vreau neaparat sa ii fac gluga, dar nu stiu cum se lucreaza. Poate sa imi explice si mie cineva? Va rog.
Stiu ca majoritatea de aici sunteti experimentate in ale tricotajului, dar vreau sa va spun ca imi doresc sa pot si eu sa tricotez diverse lucrusoare pentru copilasii mei, si va rog pe voi sa ma ajutati. Am observat ca sunteti ca o familie aici, sper sa am si eu loc in familia voastra. va multumesc.Andrele
Subiect: maneca tricotata
Postat: Wednesday, November 7, 2012 7:56 PM
Multumesc frumos flavy!newclap
Subiect: maneca tricotata
Postat: Monday, November 5, 2012 11:36 AM
Buna ziua!

Sunt destul de noua pe aici, si as dori sa va cer ajutorul. De curand m-am apucat sa tricotez un pulover pentru baietelul meu. As dori sa ma invatati si pe mine cum se face maneca. unui pulover. Multumesc frumos.
Subiect: Set fular + caciulita
Postat: Wednesday, October 31, 2012 11:24 AM
Buna dimineata! Acum 5 minute m-am inscris si eu aici, pe forum. Am inceput de foaret putin timp sa tricotez. Si m-am lovit de o problema. Asvrea daca se poate sa imi explicati si mie cum se face o gluga, pentru un hanorac pentru un baietel.

Caciulita si fularul sunt superbe, dar poti sa imi spui si mie cum se face caciulita. Mi-ar placea foarte mult sa incerc sa i-o tricotez, baietelului meu.