Eu i-am introdus laptele de vaca de la 11 luni. Mi-a refuzat cu stoicism completarea cu lapte praf. Asa ca, pe langa ce mai papa san ii dau lapte zuzu albastru. Napolact nu vrea.
Supa si ciorba nu o vrea, asa ca ii pasez legume diferite cu ou sau carnita si papam. Ii mai dau su bucatele sa pape singura dar papa ce papa si se apuca sa le arunce pe jos
|
Cred ca sunt singura mamica care a nascut in luna august pe 7 o fetita, Bianca cu o greutate de 2350 cu Dana Oprescu la Polizu.
|
fetele azi cat stateam la coada la gradi am cunoscut o mamica care e inebunitadupa crosetat... asa ca m-a corupt sa ma apuc... mi-am luat o croseta de 2 1,75 si un ghem de bumbac bleo... problema este ca nu stiu nimic sa fac... acum abia invat cum se tine in mana croseta... ma poate ajuta si pe mine cineva? am reusit sa fac primul ochi dar la urmatorul ptr lantisor parca am degetele legate
|
sa va faceti bine repede... kiki... pe noi tre sa ne interneze dar nu erau locuri asa am stat acasa toata saptamana, maine merg la munci si duminica gata cu vacanta
|
neata fetele... ieri nu am dat de topicul acesta dar l-am zarit azi. Vladutu se joaca cu masinuta si se uita la desene, se mai pisiceste pe langa mine, eu imi beaua cafeaua sa prind energie ca am o groaza de vase de spalat O zi placuta restul fetelor si care sunteti la munca
|
Vladutu si el nascut in 2006 dar cu o luna mai devreme si jumatate in loc de august a vrut in iulie bine v-a regasit vladutu
|
Buna fetele... cel mai rau cu antibioticul si eu de luni ii dau lui vladutu antibiotic ca a facut un rosu in gat si o faringobronsita de ne tine tusea asta cred inca o saptamana
Aseara ma suna mamasoacra si mi-a zis ca de un alt caz dat cica la tv cand niste parinti a dat popcorn ffloricele copilului sau mic de numai 1 an si jumatate cu care s-a inecat si pana la spital a murit prin asfixiere
Kiki cum se mai simte david? e mai bine? multa sanatate puiului
|
vai ce grozavii am citit... noi la mare era sa ne incuie in camera noroc ca l-am vazut la timp fiind camera mica... la baie nu avem incuietoate la balcon sunt foarte sus... dar in schimb a invatat sa deschida frigiderul si tre sa stau cu ochii pe el sa nu-i vina ideea lui mami cand era mica s-a incuiat intr-un frigider de nu mai reusea sa iasa de acolo noroc ca a venit bunica sa o scoata
|
malinka sunt minunate... dar cum ai facut botoseii? mi se apr complicati
|
vladut e inebunit dupa thomas si pingu
|