Profil: vladiana
Despre
Utilizator: vladiana
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, July 9, 2012
Ultima vizita: Thursday, March 21, 2013 12:00 PM
Numarul de postari: 40
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: un sfat va rog
Postat: Tuesday, March 12, 2013 7:35 AM
de ieri dupa masa ma doare in partea stanga de mor.este o durere ca de rinichi, imi radiaza in soldul stang si totodata si ovarul stang.de sangerat nu mai sangerez deloc.ce doamne poate fi?am luat un ketorol aseara si parca m-a mai lasat dar nu de tot.intreb si insist pentru ca de cand am menstruatie, adica de ani buni, nici nu am stiut ca sunt sau nu la ovulatie.de aceea ma intreb cum este posibil sa simti toate aceste manifestari ginecologice dintr-o data, asa brusc.adica sa ma doara spatele intr-un hal fara de hal, sa am mucus cervical cu firisoare de sange, deci simptome ale ovulatiei.poate si varsta isi spune cuvantul..
Postat: Monday, March 11, 2013 1:20 PM
multumesc
Postat: Monday, March 11, 2013 10:21 AM
buna.este posibil sa sangerezi la ovulatie?eu sunt acum la jumatatea ciclului si am observat un mucus gelatinos cu firisoare de sange.nu am mai patit asa ceva.ce ar putea fi?am avut relatii, insa sotul nu a lasat "in" si am montat sterilet.multumesc
Subiect: nu vine ciclul....help!!!
Postat: Friday, March 1, 2013 5:38 PM
newclap sa te duci undeva ..poate ne intalnim la acelasi dr..nu te baga daca te depasesc unele chestii...este un forum public unde pot scrie ce vreau, cand vreau si cat vreau.vezi-ti de ale tale si nu mai comenta dc nu poti ajuta, ok??
Postat: Friday, March 1, 2013 1:13 PM
oare este normal sa am ciclu asa de lung si abundent dupa chiuretaj?pe mine ma tinea cam 3-4 zile, dar acum nu se mai opreste.practic primele urme le-am avut in 21.02., acum mai bine de o saptamana.de curs, a curs bine incepand de duminica.dar nu se mai opreste.si e plin de cheaguri si ceva asa ca "ficateii".am luat ieri clorocalcin, s-a redus ceva ceva, dar tot mai curge.ma si tem sa mai iau clorocalcin..ma gandesc ca daca il opresc si de fapt trebuie sa iasa de acolo.abia marti merg la control.oare ce sa fac, sa mai iau calciu sau sa las sa curga cat o vrea el.oare asa trebuie, asa se curata uterul dupa chiuretaj?
Postat: Thursday, February 28, 2013 3:50 PM
fetelor...sunteti comice...ce sa facem, trebuia sa va intreb dc m-a rugat...nu fiti rele.s-a lamurit acum.
ati folosit careva dintre voi ETAMSILAT filoe?eu de o saptamana am menstruatie, si chiar si azi foart abundenta(numai cheaguri si bucati de ce stiu eu ce pe acolo).am vb la tel cu dr, si mi-a zis sa iau aceste fiole si clorocalcin pana marti si marti sa merg la un echo.mi-e frica sa iau etamsilat, am citit pe net despre el si fiind vorba de oprirea hemoragiilor, mi- e cam frica..ce stiti despre?
Postat: Wednesday, February 27, 2013 1:29 PM
buna fetelor.acum ca problema mea este rezolvata, revin cu o problema a unei prietene foarte bune.ea la menstruatie foloseste tampoane interne.imi zice azi dimineata ca nu-si mai aminteste daca l-a scos pe ultimul introdus sau nu.i-am zis sa stea linistita ca nu are cum sa fie inauntru si sa nu-l simta, ea zicandu-mi ca la dus l-a cautat in vagin dar ca nu simte nimic.inseamna ca l-a scos si este doar inchipuirea ei ca s-ar fi ratacit pe undeva.are unde sa se deplaseze si sa nu-l simta?nu este vorba ca s-ar fi rupt firele de siguranta, chestia este ca nu-si mai aminteste daca l-a scos sau nu.ob-urile, chiar dc raman inauntru pot fi simtite cu degetele nu?as vrea si parerea voastra ca s-o linistesc.daca ar merge la medic si i-ar face ecograf s-ar vedea dc este ceva ?multumim
Postat: Tuesday, February 26, 2013 10:47 AM
am fost saptamana trecuta la control si mi-a zis ca steriletul e bine acum.a verificat nu stiu eu ce pe acolo la echo si a zis ca e bine si nu s-a miscat pana acum.m-a chemat din nou dupa 1 luna, adica dupa urmatoarea menstra.inainte de a doua nastere am avut un sterilet timp de 3 ani, fara nici o problema..nici la control nu am fost in toata acea perioada, niciodata.dupa al doilea copil l-am pus pe cel mai scump, cu fir de aur(4 milioane am dat pe el) sa fie ok, pentru ca nu mai vrem copii si am patit ce nu credeam ca este posibil..sa raman insarcinata cu el.mi-a pus unul acum mai mare(a spus dr ca ei mai mare nu au)si cred ca este COOPER-T , asa mi s-a parut ca am vazut cand l-a scos din ambalaj.sper sa fie bine si sa nu mi se mai intample asa ceva.
Postat: Monday, February 25, 2013 6:43 PM
da, asa este am ramas insarcinata cu sterilet.si cand mi-a facut chiuretajul mi l-a scos si tot atunci mi-a pus altul, cica cel mai mare pe care il aveau.cand am intrebat cum s-a putut intampla asa ceva si-a zis ca am colul uterin foarte larg dupa a doua nastere si de aceea.acum eu nu stiu ...sa fie din aceasta cauza sau mi-a zis dr asa ca sa se scoata ca nu l-a pus el bine.sau asa a fost sa fie.deci, da, steriletul mi l-a pus odata cu chiuretajul.
Postat: Monday, February 25, 2013 9:55 AM
salut fetelor.revin si eu cu vesti de-ale mele.joi dupa masa am fost la medic sa vad ce se intampla de nu vine ciclul dupa 32 de zil de la chiuretaj.aveam simptome ca o sa vina si am vazut cand am fost la baie urme pe hartie.cu toate astea am mers.mi-a zis ca steriletul e ok, in pozitie buna, nu s-a mai deplasat si ca o sa-mi vina ciclul , ca poate sa vina pina la 6 saptamani de la chiuretaj.mi-a zis ca dc nu vine("dar eu zic ca o sa vina ca este endometru"-zise dr)sa merg la 6 saptamani sa-mi declanseze menstra.asta a fost joi seara.vineri a venit ff putin, aveam impresia ca se opreste, practic nu curgea ca altadata(eu aveam o menstruatie f abundenta) ci doar observam urme de sange rosu, rosu pe hartie.sambata la fel, ff putin.duminica , adica ieri a curs in mod obisnuit si cu mici cheaguri(eu aveam niste cheaguri de ma speriam).iar azi, parca nu mai vine, adia nu simt sa curga, dar dc imi introduc un ob il scot plin.imi faceam griji ca nu va veni, acum a venit si imi fac griji ca de ce e asa putin....doamne nici cum nu e bine.insa ma simt linistita ca a venit in intervalul normal de dupa chiuretaj si sper sa reintre si viata mea la normal acum.astept pareri de la voi.