Profil: vivy
Despre
Utilizator: vivy
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Saturday, August 5, 2006
Ultima vizita: Wednesday, January 11, 2012 5:00 PM
Numarul de postari: 141
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Forma pt prajituri
Postat: Thursday, October 27, 2011 4:51 PM
buna, eu am rezolvat problema formelor de faguri si nuci, am cumparat una electrica, astazi mi s-a facut dor de faguri si vreau sa incerc o alta reteta.sunt multumita de ea. dar parca tot "mai bine merge treaba" cu una de fonta pe ochiul aragazului, in lipsa ei ma descurc si cu asta foarte bine.
Subiect: Diversificarea hranei - Bebelusi alimentati artificial - partea a doua
Postat: Sunday, April 6, 2008 6:22 PM
dya wrote:

Multumesc , chiar nu stiam asta. Cezara mea papa picaturile de lamiie asa nediluate ras cind o apuca sughitul nu-i trece decit cu citeva picaturi de lamiie. Bine daca sughite de mai multe ori pe zi nu-i dau de fiecare data ci doar atunci cind o deranjeaza.

Si a mea sughite dar nu-i dau nimik o mangai putin pe spate, ii schimb pozitia si o acopar cu o paturica, dar nu functioneaza de fiecare data.De obicei sughite cand ii e putin frig.Dar in ultimul timp nu am mai obs sa sughite, o fi oare ca i dau cateva picaturi in lapteoare Dr. mi-a spus sa nu prea ii dau suc de lamaie, nu stiu dece, probabil se referea sa nu-i dau ca si oricare suc...
Postat: Sunday, April 6, 2008 6:06 PM
dya wrote:
Vivy de ce ii prepari laptele formula asa si cite lunitze are bebitza ta?
Daca procedezi corect poate sa-ti spuna pediatrul pentru ca el stie mai bine bebita ta.Pofta buna in continuare.pupici

Sucul de lamaie ajuta la digestie 1-2 picaturi.A citit undeva ca scaunul verde este pt ca laptele nu e destul de acid.
Si eu am crescut cu lapte de vaca diluat cu ceai de musetel in loc de apa. O mai calmeaza la burtica , si atunci cand trebuie sa manance nu mai urla asa tare si nici nu mai este constipata.Am intrebat si pe alte mamici si au spus ca nu e o regula sa pui doar apa la prepararea laptelui. Eu incerc sa-i scot ceaiul dar treptat.
Postat: Sunday, April 6, 2008 5:46 PM
Nici eu nu prea ma pricep ce sa-i dau de mancare bebitei, am inceput cu suculete, de mar(desi i place f mult) dar nu-i mai dau pt ca are colici, de portocale si de morcov accepta foarte bine. Si acum supa de legume(cartof si morcov) la inceput doar zeama si acum 2 lingurite de cartof si morcov pasat. Intr-o zi ii dau :
6:00 lapte formula (cu 2 picaturi de suc de lamaie si 50 ml ceai de musetel si restul apa fiarta)
9,30: 3 lingurite suc portocala sau morcov
10:00 lapte formula (la fel)
14:00 supa de legume(zilnic) 60 ml cu 2 lingurite legume pasate si crestem cantitatea si restul lapte formula
17,30: suc de morcov sau portocala, depinde ce iam dat dimineta
18:00 lapte formula
22-23-24(depinde cum se trezeste): lapte formula
si noaptea daca se trezeste lapte formula, iar peste zi ceai de chimion, ca acele ceaiuri anticolici am renuntat ca ii faceau scaunul verde.Si Bonnisan cate 10 picaturi de 1 sau 2 ori pe zi.
Nu stiu daca procedez corect, dar vad ca ia bine in greutate are 7,6 kg(la nastere 3850). Peste 1-2 saptamani am sa incerc sa-i introduc mere rase dar fara biscuit.
Subiect: Diversificarea hranei - Bebelusi alimentati artificial
Postat: Thursday, March 6, 2008 9:44 PM
[quote=dya]
Pediatrul ce zice???

Medicul de familie mi-a spus sa-i dau Biotics baby, i-am dat doar 2 zile pt ca mereu plangea, cred ca-i producea colici. Acum am schimbat laptele pe Lactovit si e liniste si papam mai mult, 150 ml, asteptam sa vedem scaunul cum e. Cred ca verde e de la colici, pt ca ieri a plans foarte tare ca o durea burtica si scaunul era verde inchis.Sper ca, daca ii introduc sucurile se va modifica si culoarea si consistenta scaunului.
Subiect: Diversificarea hranei - Bebelusi alimentati artificial
Postat: Thursday, March 6, 2008 8:50 PM
mamica23 wrote:

Ii dadeam sa manance,dupa ce manca adormea,se trezea iar dupa 2 ore plangand si doar daca ii dadeam portia cu mancarica se linistea si adormea la loc.Am incercat sa-i maresc portia de n-ori dar nu vroia sa manance mai mult de 90 ml.Ce era sa fac?????oare oare oare

Si noi tot asa suntem, avem 3 luni, tot Nan papam cam 70-80 ml, sa fie oare din cauza laptelui, i-am fost schimbat cu Lactovit si nu mai plangea, manca si mai mult, dar in schimb avea scaun verde si la inceput constipat apoi mai pastos, dar in fiecare zi. Acum am trecut inapoi la Nan, scaunul e ok, dar plange dupa 1,5-2 ore. Oare sa-i produca colici laptele sau ii este foame?Nu stiu ce sa fac sa trec inapoi pe Lactovit? si sa incep sa-i dau sucuri si poate se regleaza tranzitul intestinal si nu va mai fi verde si constipata.banghead plans
Subiect: Croitorie
Postat: Wednesday, March 28, 2007 9:14 PM
turturica wrote:

-dar nu poti folosi papiote mari (profesionale, lungi de 8-10 cm ), ci numai cele normale, din magazin

Buna, si eu am de la quelle masina de cusut , sunt multumita de ea, dar vreau sa spun ca am rezolvat problema cu papiote mari si cu mijlocul conic, in interiorul papiotei mari am pus o papiota normala de grosimea interiorului si am intors invers papiota (cu baza mica in jos), merge destul de bine.cool (sper ca am fost pe inteles). Spor la treaba fetelor.
Subiect: Plapuma
Postat: Friday, February 23, 2007 9:52 AM
MNiko merci foarte mult pt detaliipupici pupici pupici
bounce bounce
Subiect: Plapuma
Postat: Thursday, February 22, 2007 5:55 PM
Buna,
A facut cineva plapuma?
Cum se face, ce materiale sunt necesare? Merci.
Subiect: Clubul aspirantelor - partea a doua
Postat: Monday, January 22, 2007 1:50 PM
aoorika wrote:

La ecograf nu s-a vazut nimic in neregula, si mi-e greu sa cred ca este o raceala, de cand am avut inflamatia, m-am tot ferit, am avut grija mare de mine. Imi mai fac un test diseara, daca e pozitiv imi fac programare la medic, daca e tot negativ ca si acum o saptamana, mai astept putin.

Daca e doar 4 zile de cand trebuia sa vina atunci e foare devreme sa-ti faci testul. Abia dupa 1 saptamana va iesi poz. Mai asteapta putin. Iar la ecograf abia peste 5-6 sapt se poate vedea bine.
mami de fetita