Profil: vivi25
Despre
Utilizator: vivi25
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Monday, November 19, 2007
Ultima vizita: Friday, September 4, 2009 7:44 PM
Numarul de postari: 215
[0.02% din toate postarile / 0.03 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 12
Postat: Friday, June 12, 2009 7:39 PM
Pe fuga vin si eu si va spun: felicitari noilor burtici (bulinutza iti repet, sunt tare fericita pt tine; tu cu atitudinea ta pozitiva ai atras bebele la tine in burticapupici ) si mult curaj si speranta in suflet viitoarelor burtici. Cel mai important: ganditi pozitiv si veti vedea ca pana la urma Doamne Doamne va va da ceea ce va doriti atat de mult: un bebel!
P.S. Noi suntem bine, saptamana viitoare sarbatorim o grasunica frumoasa de 6 luni de zile, ne jucam toata ziua, gangurim, ne rostogolim, vrem sa mergem de a busilea..e o placere sa stau cu fiica noastra, sa vad cum creste. Va doresc la toate sa traiti aceasta minune!
Va pup cu mare drag!
Subiect: Clubul aspirantelor - 12
Postat: Thursday, March 26, 2009 4:37 PM
Hello!
Remember me?
Nu am mai trecut pe aici de ceva vreme! Adevarul e ca piticuta noastra imi ocupa timpul (intr un mod foarte placutlove ) asa incat nu prea mai apuc sa scriu pe forum. Insa am mai tinut legatura cu bulinutzacomputerlove Vad ca au aparut aspirante noi. Darklady ..stiu ce inseamna sa ti se spuna "ai rabdare inca o saptamana" Eu mai aveam putin si o luam pe campii pana sa vad cele 2 liniute. Imi aduc aminte ca anul trecut de Paste, in loc sa fiu si eu prezenta la discutiile ce aveau loc la masa de Paste, eu eram cu gandul in alte parti "am ramas, nu am ramas, dar de ce nu vine CM, dar daca nu am ramas?" si tot asa..pana la urma nu am rezistat si am facut un test. Exact in ziua cand ar fi trebuit sa imi vina CM. Si slava domnului..vedeam dublu in sfarsit. Deci te inteleg perfect. Ti as zice ca nu mai e mult inca o saptamana, dar stiu ca atunci cand vrei sa afli daca esti sau nu insarcinata minutele si orele trec chinuitor de greu asa ca te sfatuiesc sa iti gasesti cat mai multe lucruri de facut sa uiti cat de greu trece timpul. Sper din tot sufletul sa afli vestea pe care ti o doresti!

Bulinutza..draga mea...tu ce mai faci? Atunci am iesit de pe net..am fost "chemata" de piticuta noastra dulce. Sper ca nu te ai suparat!
Va pup pe toate fetelor si mult mult succes! Tinem pumnii sa iasa cele II liniute.
Subiect: Clubul aspirantelor - 10
Postat: Saturday, December 27, 2008 11:25 AM
Oau..lipsesc putin si vad ca va faceti de capcomputerlove F bine, f bine...tot asa sa o tineti! Felicitari pentru sarcina Ania; sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara!

Eu am intrat sa va spun ca sunt bine, am nascut vinerea trecuta o minunatie de fetita, care nu e doar frumoasa si grasunica, dar e si cumintica. Doarme, papa, mai sta cu ochisorii aia mari atintiti spre mine si tati..ce mai? suntem innebuniti. Cam asta facem noi..Bulinuta, te pup si astept in continuare sa vii cu vestile cele maricomputerlove
Postat: Wednesday, December 10, 2008 4:20 PM
Multumesc fetelor!Sunteti tare dragute!Am fost azi la medic si mi-a zis ca totul e ok, bebelina mai sta acolo la caldurica..deci mai are timp sa mai creasca un pic! Ma bucur ca sunteti alaturi de mine!computerlove Va tin la curent!pupici
Postat: Monday, December 8, 2008 12:37 PM
Buna!Ce fac fetele?pupici
Am trecut rapid sa va dau un pupic la toate si sa va spun ca sunt in continuare alaturi de voi! Eu ma lupt de cateva zile cu contractii dureroase, dar care inca nu sunt suficient de dese ca sa ma determine sa merg la spital. Insa, asteptam minunea dintr-o clipa in alta si sincera sa fiu..nu mai am rabdarelove Va tin la curent! computerlove
Postat: Thursday, November 13, 2008 6:36 PM
dya wrote:

Draga Vivi dar tu ce mai faci? Ce face burticutza?pupici computerlove

pupici Sunt bine..in prenatal. Stau cu burta in sus ca nu prea am ce face altceva. M-au cam apucat emotiile cu privire la nastere, dar tot incerc sa nu ma gandesc si sa imi zic "totul va fi bine"sorry1 Ma bucura extrem de mult fiecare miscare e fetei, uneori imi dau si lacrimile de emotie. Doresc din tot sufletul, tuturor aspirantelor, sa va dea Dumnezeu bebei in burtica si sa va puteti bucura de sarcina asa cum m-am bucurat si eu!computerlove
Postat: Thursday, November 13, 2008 6:12 PM
Liz..felicitari draga mea! Sa ai o sarcina usoara si sa auzim numai de bine!
pupici
Postat: Sunday, November 2, 2008 4:24 PM
fdianamaria wrote:
Cu bebeul nr 2 inca in burtica, visez deja la nr 3. Toti prietenii ma intreaba daca nu renunt la idee. Imi doresc foarte mult 3 puiuti. Momentan insa va trebui sa treaca cativa ani buni sa-mi revin de la fitzoasa asta mica-mica.

Avem cam acelasi numar de saptamaniras Numai ca eu sunt la bebe cu numarul 1bounce
Subiect: Clubul aspirantelor - 9
Postat: Wednesday, October 29, 2008 8:19 AM
LIZ...TE FELICIT CU MARE DRAG!!! SA DEA DUMNEZEU SA FIE CU NOROC DE DATA ACEASTA! TE PUP!topai
Subiect: Clubul aspirantelor - 9
Postat: Monday, October 27, 2008 9:32 AM
Fluturas, Lizmajoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta pupici