Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Multumesc, fetelor, ma bucur ca va plac! Sper sa pot pune cateva poze cu vitraliul de la Milano, dar asta dupa ce va fi montat.
Astea sunt vitralii pictate pentru castelul de la Hunedoara de socrul meu, D-zeu sa-l ierte:

Sper sa pot ajunge in curand cu Luana si Nicu la Braila, la Targoviste, locuri unde sunt vitralii lucrate tot de el. Iar dupa ce Nicu va termina actuala lucrare voi pune poze si cu asta. Acum nu-l stresez pentru ca fiind lucrare inceputa de tatal sau, trebuie sa o termine el si are emotii. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Wow, Katy, n-am cuvinte pentru asa frumusete!!! Mult succes sotului tau in terminarea lucrarii! Si abia astept sa mai pui poze. Dumnezeu sa-l ierte pe socrul tau! Un om deosebit! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Mult succes sotzului tau, Katy. Lucruri divine au iesit din mainile socrului tau. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Foarte frumos , Katy, intotdeauna m-au fermecat vitraliile si le-am admirat.. am sa pun si eu cateva poze..
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| katy_lumika wrote:Multumesc, fetelor, ma bucur ca va plac! Sper sa pot pune cateva poze cu vitraliul de la Milano, dar asta dupa ce va fi montat. ...
Trebuiau poze inainte si dupa. Sunt sigura ca va arata super dupa! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Liz, TeosOf, bulibuli, kiku, multumesc.
Bulibuli, asteptam poze cu vitraliile gasite de tine
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
|  asta e de la Iasi, Sala pasilor pierduti... stiu sigur ca mai am ca am tot pozat pe unde am fost, dar trebuie sa sap in mormanul cu poze... tin minte ca aveam si in facultate, la unele geamuri, imi amintesc la un laborator era unul tare frumos cu mama si copilul care ma vrajea... dar nu-mi amintesc ce laborator era |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Katy, absolut superbe vitraliile M-a uimit atata frumusete! Succes in finisarea lor! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Sunt toate superbe! Katy,succes lui Nicu si sunt sigura ca lucrarea va iesi perfecta!
Si noi avem aici in Israel vitrali extraordinare sper sa am timp si rabdare sa pun si eu citeva . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Frumos topic , superbe lucrari. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Foarte frumos Katy! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Minunate vitralii, Katy! |