Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Fetelor a avut cineva asa ceva????? Sau cunoasteti pe cineva care are???
E vb in mare despre depigmantarea pielii. La mine s-a declansat acum 2,5 ani, inainte de operatia de tiroida, dupa operatie a stagnat, iar acum a inceput din nou.  Nu este f. extins, doar partea cu unghie a degetelor de la maini(prima falanga), dar mor de frica sa nu se intinda cumva si la fata!!!
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Am avut o prietena in liceu care avea vitiligo. Din pacate nu exista tratament care sa vindece aceasta cauza, poate doar sa o amelioreze/stagneze...din cate stiu eu, poate ma insel.
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| Una din matusile sotului are asa ceva. Nu mi-a zis exact diagnosticul, dar i se depigmmenteaza pielea pe mani. Stiu ca ea se fereste de soare din cauza asta, dar mai multe nu cunosc. |
|

| Da se spune ca la soare trebuie sa stai doar cand faci tratament! Ar exista niste pastila/crema, produse in grecia MELAOLINE, mi-a adus o tipa care a fost in excursie(pastile), dar nu le pot lua acum caci alaptez si oricum nu am reusit sa ajung nici la dermatolog.....Iar la tratamentul cu pastilele/crema respectiva, trebuie stat 15 minute la soare sau la solar, dupa administrare! Miercuri, pe 1 am programare la endocrino, caci mi0au iesit analizele f. proaste, si din cuza tiroidei s-a declansat la mine vitiligo. Sa speram ca dupa modoficarea dozie de pastila sa stagneze, caci daca nu....nu prea stiu ce sa fac, caci nu vreau sa opresc alaptatul |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Elena, imi pare rau sa aud ca ai astfel de probleme....trebuie sa faci in asa fel incat sa-ti fie bine si tie si lui Denis! Succes si sa ne spui ce ti-a zis medicul! |
|

| Miri wrote:Elena, imi pare rau sa aud ca ai astfel de probleme....trebuie sa faci in asa fel incat sa-ti fie bine si tie si lui Denis! Succes si sa ne spui ce ti-a zis medicul!
Multumesc! Si eu abia astept sa merg poimaine sa vad ce zice; la dermatolog nu stiu cand o sa merg, cred ca va fi si in functie de ce aflu miercuri. Un lucru e sigur:daca nu e NEAPARAT NECESAR nu voi intrerupe alaptatul sub nici o forma!!!!!
VA pup si o sa va tin la curent!!! |
|

| Abia astazi am ajuns la dr....  Cum era de banuit vitiligo a luat-o pe aratura din cauza glandei tiroide!!!! Analizele au iesit super proaste, tratament nu-mi poate da caci alaptez, deci......mi-a recom 1 luna pauza fara nici o pastila dupa care repet toate analizele, chiar si o echo, apoi mai vedem....  Mi-a recomandat muuuuulta liniste, stres DE LOC, cat mai multa odihna, bla-bla, bla-bla... Eu sper sa nu se extinda depigmantarea caci simt ca inebuesc!!!! |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Multa sanatate Elena! |
|

| mariuta wrote:Multa sanatate Elena!
Multumesc din suflet!!! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Uffff, nu stiu ce sa-ti zic. Incearca sa nu te mai stresezi [e aceasta tema pt ca deocamdata nu poti face nimic, iar stresul adunce numai daune pielii acum .
Gandeste-te pozitiv! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Multa sanatate Elena si ai grija de tine. |
|

| TAKI, ELY  Incerc sa nu ma strsez, dar e cam dificil...mereu apare cate ceva!!!  Dar INCERC, caci acesta e lucrul care mi l-am propus si sper sa si reusesc!!! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Elena, ai grija de tine!Si nu te mai stresa!Pupici si imbratisari, sa treci peste toate! |
|

| Miri wrote:Elena, ai grija de tine!Si nu te mai stresa!Pupici si imbratisari, sa treci peste toate!
esti o draguta, ca de altfel toate fetele din familia "7 Pitici"!!!! Va pupacesc cu drag pe toate!!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| La VITILIGO, lampa UVB este cel mai tare tratament. Petele de pe fata se repigmenteaza intr-o luna. Preturi intre 850-950 lei. Pentru informatii intrati pe vitiligotratament pe yahoo com |
|
|