|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/10/2009 Mesaje: 68
| Am reusit sa fac rost, mi-a adus cineva din Italia 3 cutii in loc de una si am in plus. Sunt valabile pana in aprilie 2010 (ADISTEROLO)
Ma gandesc ca mai sunt mamici care poate au nevoie.
Mai am 16 fiole |

| nu la 5 euro/buc :), doar 6 lei fiola! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Sigur sunt injectabile? Am intrebat si eu in Italia si mi-au spus ca forma injectabila a fost scoasa de pe piata si exista si la ei acele picaturi, dar prezentate sub forma de fiola. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Si am inteles ca pot fi facute la 2,4,6 luni si vad ca avem copii apropiati ca varsta, ma rog, diferenta de 3 zile. Tu stii altceva? |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| |
| |
| |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Ferfelis daca nu ai ceva de spus te rog nu mai umple acest topic cu post-uri goale. |

| Evita, David al meu la aproape 5 luni nu-si tinea bine capul, fontanela era mare si ... eram f speriata. Nici vigantolul nu l-am dat zilnic
Pediatra mi-a spus ca e musai sa fac rost de D3 injectabil, mi-a facut o schema ptr amandoi, si ... baiatului i-ai rasarit deja de vreo 2 sapt 2 dintisori (fata mai asteapta inca cu muscatul). Si sora mea e tot pediatra, si ea personal la fetele ei tot d3 injectabil le-a facut, din comoditate ca sa nu le dea zilnic picaturi), schema difera de la bb la bb.
Primele 3 fiole le-am primit iar cum ptr Riana nu aveam am cautat sa fac rost.Daca mi-au ramas, ce sa fac cu ele
Poate mai sunt mamici care cauta, si eu am cautat pe forumuri, nu mai erau valabile anunturile ... chiar daca erau la preturi enorme ;) |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| evita wrote:Sigur sunt injectabile? Am intrebat si eu in Italia si mi-au spus ca forma injectabila a fost scoasa de pe piata si exista si la ei acele picaturi, dar prezentate sub forma de fiola.
prin Iasi se aduce din Republica Moldova, eu i-am administrat fetei si dupa 2 ani, tot probleme de asimilare, dar pretul de achizitie de acolo e cam 5 euro cutia de 4 fiole. |
| matilda am inteles ca ai vitamina d 3 injectabil....avem si noi nevoie...mai ai cumva vreo fiola??? email meu e g.andreea86@yahoo.com....asteptam un raspuns ori aici ori pe mail.. |
| Buna! In cazul in care mai aveti D3 injectabil va rog sa ma contactati. mihaiciprian.maxim@yahoo.com 0728.971.955 |
| daca cineva are nevoie de d2 injectabil am 6 fiole |
| Am nevoie de vitamina D3 injectabil. Mai are cineva cateva fiole ramase? Multumesc d_bija@yahoo.com |
|

Inregistrat: 5/31/2008 Mesaje: 43
| Va rog daca mai are cineva D3 vrem si noi.alesia_alin@yahoo.it |
|
|