Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| ingerash wrote:Incearca sa bei un ceai inainte de somn,sa asculti muzica placuta,aprinzi o lumanare parfumata,o baie cu spuma |
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/9/2013 Mesaje: 2
| Durerea in piept inseamna frica, slab de inger, cum vrei tu sa o spui, nu e nimic paranormal ce ti se intampla, poti intoarce roata foarte simplu si placut, nu e nevoie sa iti spuna un preot, sau niste carti de premonitii, alea sunt doar o sugestie, orice raspuns vrei sa cauti, il gasesti, si asta e frica, oricine are sintome de frica, de intuneric, moarte, boli, etc. e doar o sugestie in mintea ta, pe care tu crezi ca esti blestemata, nu esti blestemata, doar gandul ca esti blestemata, te face sa reactionezi la sintomele tale, poti intoarce sugestia, doar prin a crede in noroc, in sanatate, nu te gandii la rau, spui ca vrei sa fi mai pozitiva, nu poti daca nu sti cum, trebe doar sa crezi in tine, acepti greselile, sunt legi ca si cea de atractie, orice suflet vibreaza, vibreaza cu gandirea, stai umpic si imagineaza-ti ca esti norocoasa, iubita, ai acea carisma pe care iti da incredere in tine, e doar efectul placebo, frica te indeparteaza de toate lucrurile ce iti pun in valoare in viata, nu e nimic in intuneric, e doar imaginatia ta ce iti joaca roluri foarte infricosatoare, orice imaginatie combinata cu frica, ajunge la un stres foarte dens, iao invers, gandestete ca esti sanatoasa, si fara frica, da cu mintea relaxata si imagineaza-ti ca ai putea sa faci orice ti-ai dorit, nu te gandii la castig, spune-ti singura in cap 'am sa dau tot ce pot indiferent de rezultat, am sa fiu cea mai tare, esti foarte creativa, si poti sa iti creezi viata foarte simplu doar cu sugestia ca esti norocoasa, sanatoasa, incepe sa apreciezi toate lucrurile pe care le ai si sa nu te axezi pe trecut, nu poti sa ai control la ganduri, omul are 16000 de ganduri pe zi, nu trebe sa te streseze un gand din mintea ta, doar sa crezi in tine, si sa nu te iei dupa toate porcariile de carti de premonitii, ca alea iti aduc sugestia, si la cat crezi mai tare ca ti se intampla rau, ti se intampla, ia sa te gandesti ca ti se intampla bine in viata, ca ai mult de castigat din ea, toata lumea are vise urate, si eu am avut saptamani de vise urate, cu tot felul de rau in ele, dar mi-am spus dupa ce m-a trezeam ce placebo frumos, poate o sa scriu o carte din asa ceva, iao ca pe o gluma, nu totul trebuie sa fie serios, distreaza-te cu creativitatea ta, nu trebe sa te simti pedepsita de gandurile tale, si visele tale, poti sa te distrezi in mod optimist, si lucruri bune ti se v-a intampla fara sa iti dai seama cat de repede, i-a viata ca o frumusete, ca sunt sigur ca esti frumoasa in interior, si ai intentii bune, daca ai mai multe intrebari poti sa imi dai add pe facebook, sau yahoomail, daca vrei sa te ajut, cu sugestii, foarte frumoase, si sa iti schimb viata in bine. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| catalyna wrote:Fetelor in noaptea asta am visat ca mergeam calare pe un cal,pe marginea unei paduri, iar langa padure era o apa mare.asa ca am lasat calul si am trecut pe cealanta parte a raului,inot.apa nu era nici tulbure nici limpede, ca nu se vedea prin ea.voi ce crede-ti ca inseamna?ms pt cele care vor raspunde pupici
Ce culoare avea calul?Este vorba cred ca de un raspuns la ceva ce ti-ai propus si acest raspuns sau plan nu va fi asa cum il asteptai deci ceva in genul proverbului "Planul de acasa nu se potriveste cu acela din targ"!Vei fi pusa intr-o dilema si nu vei stii c-am ce sa faci.Numai bine! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| catalyna wrote:Ms de raspuns shirel.calul era maro.dar oricum am avut raspunsul:ca rezultatul testului de sarcina era negativ
Draga de tine nu dispera, totul va veni la timpul potrivit ! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Am visat ca aveam un pui mic de iepuras in brate si-l culcam si le ziceam celor din jur sa vorbeasca incet sa nu-l trezeasca ca abia a adormit...dar totul se intampla ca si cum aveam grija de propriul copil. Apoi spre sfarsitul visului s-a transformat intr-un soarece cred ca-l tineam de coada ca-l trecea pipi...doamne ce vis. Ce bine ar avea sa am un bebe mic in brate |
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| catalyna wrote:Neata fetele.in noaptea asta am visat ca un sarpe vroia sa manance doi soricei si eu am reusit sa ii salvez,iar ieri noapte am visat ca alaptam un copil care nu era al meu.oare inseamna ce cred eu ? sarpe cred ca e de bine... |
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| catalyna wrote:Neata fetele.in noaptea asta am visat ca un sarpe vroia sa manance doi soricei si eu am reusit sa ii salvez,iar ieri noapte am visat ca alaptam un copil care nu era al meu.oare inseamna ce cred eu ? 2. Sarpe Defaimare, inselaciune, ura, tradare. - Avand un sarpe - fericire. - Daca visezi ca calci pe un sarpe - prieteni credinciosi. - Daca ai visat sarpe de casa - suferinta in dragoste, partenerul tau de viata iti este credincios. - Serpi pe care doar ii vedem - tradare, situatie compromitatoare. - Sarpe care doarme - asti absolvit de activitate. - Sarpe care fuge - vreme tulbure, vijelie, vant mare. - Sarpe in iarba- noroc in amor. - Multi serpi agresivi - neplaceri, femei viclene te vor amgi. - Sarpe mare - esti inselat. - Sarpe mic - necazuri. - Visezi ca musca un sarpe - femeie vicleana vrea sa te zapacasca - - Vezi un sarpe frumos colorat - tentatie, pacat, intelepciune. - Sarpe zvarcolindu-se - ai dusman
1. Copil Neplaceri, boala. - Copil mic alaptand - fericire si belsug. - Copil adoptiv daca cresti - nemultumire.
1. Soarece Afaceri slabe, pierderi banesti -- alb- casatorie fericita -- fugind- noapte fara odihna -- in capcana- izbanda contra dusmanilor -- jucandu-se- asteapta petitori -- multi- foamete - omorand- veste buna, scapi de musafiri -- prinzand- dobanda, castig la jocuri de noroc -- rontaind- bucurie mare -- vazand- dusman ascuns, subaltern hot -- visand negri- cineva din familia ta te fura. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| Soarecii erau unu alb si unu gri.iar sarpele area mareeeeee tare.vroia sa manance soriceii,sper sa nu se intample nimic rau.multumesc fetelor de raspunsuri |