Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
|
Eu vad visul tau cu totul si cu totul altfel.Cand iti moare copilul tau in vis nu este neaparat ca se refera la propiul copil ci la tine insuti la copilul care este inca in tine .simti ca ai pierdut ceva din tine ,din persoana ta sau ca ti-au ramas neindeplinite cateva dorintze din copilarie ?Acuma este timpul sa-ti aduci aminte de ele si sa lupti sa le indeplinesti. Insusi aparitia unui nou nascut arata ca vei reusi daca iti realizezi asta ...pur si simplu incearca sa nasti din nou toate visurile pe care le-ai avut.Succes ,mami drag sa-ti reuseasca ,fiii plina de optimism si vei reusi negresit.
-Eu una de cand m-am maritata am unul si aceelasi vis ca m-a despart de Yohanan ,odata m-a arunca el odata plec eu singura de buna voie! Ce ciudatenie dar asta fiindca avem o asa mare dragoste incat ma tem sa nu o pierd cumva. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| shirel wrote:Eu vad visul tau cu totul si cu totul altfel.Cand iti moare copilul tau in vis nu este neaparat ca se refera la propiul copil ci la tine insuti la copilul care este inca in tine .simti ca ai pierdut ceva din tine ,din persoana ta sau ca ti-au ramas neindeplinite cateva dorintze din copilarie ?Acuma este timpul sa-ti aduci aminte de ele si sa lupti sa le indeplinesti. Insusi aparitia unui nou nascut arata ca vei reusi daca iti realizezi asta ...pur si simplu incearca sa nasti din nou toate visurile pe care le-ai avut.Succes ,mami drag sa-ti reuseasca ,fiii plina de optimism si vei reusi negresit. -Eu una de cand m-am maritata am unul si aceelasi vis ca m-a despart de Yohanan ,odata m-a arunca el odata plec eu singura de buna voie! Ce ciudatenie dar asta fiindca avem o asa mare dragoste incat ma tem sa nu o pierd cumva.
multumesc multumesc |
|
| sunt bombardata cu vise despre copii .... azi noapte alaptam un bebelus intersant e ca le si retin pe toate ....si toate cu copii, cu bebelusi .... doar ca ma dispera atatea viseee |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mi s-a intamplat si mie o chestie ciudata acum vreo 2 zile. Am visat ceva urat si m-am trezit. Am adormit si am visat inca o data acelasi lucru, respectiv piticutza mea cu o criza de convulsii... Probabil e subconstientul... Frica mea de a nu o pati iar. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Anelise wrote:Probabil e subconstientul... Frica mea de a nu o pati iar.
Cu siguranta.
Eu nu dau importanta viselor si nici nu caut sa le interpretez. Consider ca si Anelise ca sunt rezultatul lucrurior care m-au impresionat/afectat de-a lungul zilei si al subconstientului. |
|
| poate asa e ....nu contest doar ca eu am mai avut vise care imi prevesteau anumite evenimente, care mai tarziu s-au si concretizat. si nu o data .... |
|
| Alexandra, si eu am patit lucruri similare, dar iti dai seama ca nici nu vreau sa ma gandesc ca poate cat de curand se va intampla iar... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| alexandrabogdan wrote:sunt bombardata cu vise despre copii .... azi noapte alaptam un bebelus intersant e ca le si retin pe toate ....si toate cu copii, cu bebelusi .... doar ca ma dispera atatea viseee Bunica mea zicea ca un copil in vis inseamna o veste importanta care trebuie sa vina... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| alexandrabogdan wrote:poate asa e ....nu contest doar ca eu am mai avut vise care imi prevesteau anumite evenimente, care mai tarziu s-au si concretizat. si nu o data .... Lucreaza subconstientul! Asta se intampla atunci cand iti doresti, sau ai in plan ceva pentru viitor... Sau simple coincidente... nu dati cu rosii, va rog. Asa percep eu visele.
Eu, nu prea retin ce visez (poate sunt mai nesimtita); ...mi se intampla fooooarte rar, insa in niciun caz nu le interpretez.
|
|
| Cris, nu da nimeni cu rosii! Si eu tot subconstientul cred ca e. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| alexandrabogdan wrote:poate asa e ....nu contest doar ca eu am mai avut vise care imi prevesteau anumite evenimente, care mai tarziu s-au si concretizat. si nu o data ....
E de bine,am visat si eu asa ceva....e semn de belsug.E momentul sa demarezi un proiect,sa pui in aplicare un plan. Nu te mai speria de astfel de vise |
|
| Miha ....au inceput sa ma enerveze. nu mai vreau sa visez nimik. vreau sa am un somn fara vise |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Poate ar trebui sa nu mai acorzi atat interes visurilor si, seara in special, sa lasi deoparte grijile, fricile, planurile, problemele, etc... greu, dar nu imposibil.
|
|
| Cris-DL wrote:Poate ar trebui sa nu mai acorzi atat interes visurilor si, seara in special, sa lasi deoparte grijile, fricile, planurile, problemele, etc... greu, dar nu imposibil.
mda ....ar fi ideal. dar oare ce ganduri , planuri etc am cand eu cad sfarsita la 9.30-10? nu am timp nici sa ma gandesc la ceva |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Adina wrote: Bunica mea zicea ca un copil in vis inseamna o veste importanta care trebuie sa vina...
Daca-ar fi asa, ar trebui sa fiu bombardata cu astfel de vesti |
|
|