Vise, premonitii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Saturday, February 9, 2013 3:51 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
alexandrabogdan wrote:
Doamne ....am avut cel mai urat cosmar de cand ma stiu. cel mai urat vis posibil pe care il poate avea o mamapale pale am visat ca mi-a murit copilulplans plans plansdar imediat dupa aceea a aparut un nou-nascut care nu era al meu. ce-i cu visele astea? in ultimul timp am multe cosmaruri

Eu vad visul tau cu totul si cu totul altfel.Cand iti moare copilul tau in vis nu este neaparat ca se refera la propiul copil ci la tine insuti la copilul care este inca in tine .simti ca ai pierdut ceva din tine ,din persoana ta sau ca ti-au ramas neindeplinite cateva dorintze din copilarie ?Acuma este timpul sa-ti aduci aminte de ele si sa lupti sa le indeplinesti.ras
Insusi aparitia unui nou nascut arata ca vei reusi daca iti realizezi asta ...pur si simplu incearca sa nasti din nou toate visurile pe care le-ai avut.Succes ,mami drag sa-ti reuseasca ,fiii plina de optimism si vei reusi negresit.

-Eu una de cand m-am maritata am unul si aceelasi vis ca m-a despart de Yohanan ,odata m-a arunca el odata plec eu singura de buna voie!hohot alcool Ce ciudatenie dar asta fiindca avem o asa mare dragoste incat ma tem sa nu o pierd cumva.sic
alexandrabogdan
Scris: Saturday, February 9, 2013 5:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
shirel wrote:

Eu vad visul tau cu totul si cu totul altfel.Cand iti moare copilul tau in vis nu este neaparat ca se refera la propiul copil ci la tine insuti la copilul care este inca in tine .simti ca ai pierdut ceva din tine ,din persoana ta sau ca ti-au ramas neindeplinite cateva dorintze din copilarie ?Acuma este timpul sa-ti aduci aminte de ele si sa lupti sa le indeplinesti.ras
Insusi aparitia unui nou nascut arata ca vei reusi daca iti realizezi asta ...pur si simplu incearca sa nasti din nou toate visurile pe care le-ai avut.Succes ,mami drag sa-ti reuseasca ,fiii plina de optimism si vei reusi negresit.

-Eu una de cand m-am maritata am unul si aceelasi vis ca m-a despart de Yohanan ,odata m-a arunca el odata plec eu singura de buna voie!hohot alcool Ce ciudatenie dar asta fiindca avem o asa mare dragoste incat ma tem sa nu o pierd cumva.sic

multumesc multumescpupici pupici
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, February 12, 2013 8:09 AM
Nivel

sunt bombardata cu vise despre copii .... azi noapte alaptam un bebeluscoeur intersant e ca le si retin pe toate ....si toate cu copii, cu bebelusi .... doar ca ma dispera atatea viseee
Anelise
Scris: Tuesday, February 12, 2013 8:13 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mi s-a intamplat si mie o chestie ciudata acum vreo 2 zile. oare Am visat ceva urat si m-am trezit. Am adormit si am visat inca o data acelasi lucru, respectiv piticutza mea cu o criza de convulsii... Probabil e subconstientul... Frica mea de a nu o pati iar. pale
kali
Scris: Tuesday, February 12, 2013 8:43 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Anelise wrote:
Probabil e subconstientul... Frica mea de a nu o pati iar. pale

Cu siguranta.

Eu nu dau importanta viselor si nici nu caut sa le interpretez. Consider ca si Anelise ca sunt rezultatul lucrurior care m-au impresionat/afectat de-a lungul zilei si al subconstientului.
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, February 12, 2013 9:08 AM
Nivel

poate asa e ....nu contest doar ca eu am mai avut vise care imi prevesteau anumite evenimente, care mai tarziu s-au si concretizat. si nu o data ....
Anelise
Scris: Tuesday, February 12, 2013 9:20 AM
Nivel

Alexandra, si eu am patit lucruri similare, dar iti dai seama ca nici nu vreau sa ma gandesc ca poate cat de curand se va intampla iar... pale
Adina
Scris: Tuesday, February 12, 2013 9:23 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
alexandrabogdan wrote:
sunt bombardata cu vise despre copii .... azi noapte alaptam un bebeluscoeur intersant e ca le si retin pe toate ....si toate cu copii, cu bebelusi .... doar ca ma dispera atatea viseee

Bunica mea zicea ca un copil in vis inseamna o veste importanta care trebuie sa vina...
Cris-DL
Scris: Tuesday, February 12, 2013 9:42 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
alexandrabogdan wrote:
poate asa e ....nu contest doar ca eu am mai avut vise care imi prevesteau anumite evenimente, care mai tarziu s-au si concretizat. si nu o data ....

Lucreaza subconstientul! Asta se intampla atunci cand iti doresti, sau ai in plan ceva pentru viitor... Sau simple coincidente... nu dati cu rosii, va rog. Asa percep eu visele.

Eu, nu prea retin ce visez (poate sunt mai nesimtitasorry1); ...mi se intampla fooooarte rar, insa in niciun caz nu le interpretez.
Anelise
Scris: Tuesday, February 12, 2013 9:46 AM
Nivel

Cris, nu da nimeni cu rosii! pupici Si eu tot subconstientul cred ca e. thumright
ingerash
Scris: Tuesday, February 12, 2013 9:57 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
alexandrabogdan wrote:

E de bine,am visat si eu asa ceva....e semn de belsug.E momentul sa demarezi un proiect,sa pui in aplicare un plan.
Nu te mai speria de astfel de visecomputerlove iloveyou
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, February 12, 2013 10:12 AM
Nivel

Miha ....au inceput sa ma enerveze. nu mai vreau sa visez nimik. vreau sa am un somn fara vise
Cris-DL
Scris: Tuesday, February 12, 2013 10:20 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Poate ar trebui sa nu mai acorzi atat interes visurilor si, seara in special, sa lasi deoparte grijile, fricile, planurile, problemele, etc... greu, dar nu imposibil.
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, February 12, 2013 10:43 AM
Nivel

Cris-DL wrote:
Poate ar trebui sa nu mai acorzi atat interes visurilor si, seara in special, sa lasi deoparte grijile, fricile, planurile, problemele, etc... greu, dar nu imposibil.

mda ....ar fi ideal. dar oare ce ganduri , planuri etc am cand eu cad sfarsita la 9.30-10? nu am timp nici sa ma gandesc la cevasic
aurishta
Scris: Tuesday, February 12, 2013 10:49 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Adina wrote:

Bunica mea zicea ca un copil in vis inseamna o veste importanta care trebuie sa vina...
ras Daca-ar fi asa, ar trebui sa fiu bombardata cu astfel de vestiras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.