Vise, premonitii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
gabyta
Scris: Saturday, November 24, 2012 5:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
ingerash wrote:
Rody,numai bine pupici computerlove

Este in legatura cu chakra Vishuddha,chakra localizata la nivelul gatului,atitudinea ta fata de cei din jur...iar omul pitic,probabil ai subestimat influenta cuiva in anturajul tau....vrei sa scapi din aceasta situatie,sa te eliberezi ....fiziologic poate indica ceva probleme la glanda tiroida.Ce culoare vedeai in jurul omuletului?

Nu stiu ce culoare , mi se parea ca il cad peste tot prin casa treaza fiind,,poate si din cauza stresului, aLEX E TOT BOLNAVIOR CU gatul de vreo 2 luni , azi am fost iar la docor ca iar ai urca febra si iar nea dat antibiotic ca are puroi in gat banghead (ptr a 4-a oara in nici 2 luni,,,si sunt suparata pe docvtorita ca nu vrea sa ai faca analizele,,,,si am fost tot nervoasa si stresata zilele astea.pupici computerlove
ingerash
Scris: Saturday, November 24, 2012 5:22 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
gabyta wrote:

Nu stiu ce culoare , mi se parea ca il cad peste tot prin casa treaza fiind,,poate si din cauza stresului, aLEX E TOT BOLNAVIOR CU gatul de vreo 2 luni , azi am fost iar la docor ca iar ai urca febra si iar nea dat antibiotic ca are puroi in gat banghead (ptr a 4-a oara in nici 2 luni,,,si sunt suparata pe docvtorita ca nu vrea sa ai faca analizele,,,,si am fost tot nervoasa si stresata zilele astea.pupici computerlove

Multa sanatate micutuluipupici mergi si la alt medic si ai grija si de tine,visul e o avertizare pentru tinecomputerlove
claud160
Scris: Saturday, November 24, 2012 8:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/12/2011
Apa ce inseamna in vise? de o vreme tot visez ca innot in apa ( ori piscina , ori rau , ori mare)
shirel
Scris: Sunday, November 25, 2012 8:14 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
claud160 wrote:
Apa ce inseamna in vise? de o vreme tot visez ca innot in apa ( ori piscina , ori rau , ori mare)

Daca este limpede este ceva pozitiv ,fiind tulbure sunt greutati prin care vei trece.
Inca ceva foarte important in a dezlega viisurile este si timpul in care le visezi:imediat dupa ce te culci si adormi ,mijlocul noptii sau perioada spre dimineatza.
Aici joaca mult rolul creierului nostru de asta multe vise nu au nici o semnificatie directa ci pur si simplu sunt gandurile voastre trnsformate in vise .
De exemplu"Copilul iti este bolnav si te-a speriat cu starea lui vei visa vise ciudate in care se intampla ceva cu tine ,cu el cineva te sperie nu poti sa-l salvezi ,moare deci asa interpreteaza creierul mesajul tau de frica in vis.Deci nu uita-ti timpul in care este visati este foarte bun de apreciat ,daca nu il tineti minte inseamna ca nimic nu este asa important.
michi
Scris: Monday, November 26, 2012 10:33 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Shirel- tocmai ca mormantul mamei mele il vizitez destul de des aproape saptamanal .Stau foarte aproape de cimitir si practic este in drumul meu.Asa ca de cate ori ma duc la tata, trecand prin fata cimitirului , trec si pe la mormantul mamei mele.Visul l-am avut din momentul in care a murit, si atunci ma duceam si de 2 ori pe zi, mai ales ca multa vreme am nu m-am putut imaca cu moartea ei .
Ingerash - relatia cu sora mea ca si cu fratele meu este destul de buna zic eu.Dupa moartea mamei intre noi 4- cei trei copii si tata, a intervenit o legatura mult mai puternica (nu stiu cum sa o explic), dar suntem foarte uniti si ne iubim foarte mult.Cu sora si tatal meu ne sunam zilnic si ne vizitam aproape saptamanal, stam foarte aproape unii de altii, aproximativ 12 km .Cu fratele un pic mai greu pentru ca este stabilit in Spania.
Nu stiu pe ce sa pun seama repetitia acestui vis , si mai ales faptul ca atat eu cat si sora mea visam ca gasim mormantul in alt loc, aproximativ la fel.
andrushka
Scris: Monday, November 26, 2012 11:01 AM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2011
nicoymika
Scris: Monday, November 26, 2012 3:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/29/2012
Eu am visat miercuri seara ca imi apare cineva si ma cearta,imi spune ca trebuie sa am mai multa credinta.Nu i-am vazut fata. Adevarul e ca in ultimul timp cu toate necazurile pe care le-am avut m-am indepartat de la Dumnezeu.
Ei bine,joi a cazut Mihaela cu guritza de flise si i-a cazut un dinte.Am crezut ca mor cand am vazut-o cu gura plina de sange.
Joi noaptea am visat un caine mare care ma musca de mana stanga si eu incercam sa ma apar de el.M-am trezit destul de speriata.
Si vineri am avut necazul.Am trecut peste un mistret,am avut f mare noroc ca era deja mort si ca nu aveam foarte mare viteza.L-a calcat cu rotile din partea stanga.
Ceea ce mi se pare incredibil este faptul ca am fost cu masina la mecanic si mi-a spus ca nu e rupt absolut nimic la masina.Ma privea cam lung,singura dovada ca am calcat mistretul sunt petele de sange,ca altfel nimeni nu m-ar fi crezut.
Nu cred ca a fost vorba de noroc,ci am avut un inger langa noi si dovada ca Dumnezeu ne iubeste in ciuda faptului ca l-am uitat.
mariana71
Scris: Saturday, December 1, 2012 9:05 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Vai, ce vis am avut eu asta noapte....Se facea ca eram insarcinataalcool si cand am mers la ecografie, il simteam ca se misca destul de vioi cu toate ca aveam in jur de 4 luni si dr. mi-a spus ca o sa am un baiat. Ce mai plangeam de bucurie hainoroc .
shirel
Scris: Saturday, December 1, 2012 9:37 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
mariana71 wrote:
Vai, ce vis am avut eu asta noapte....Se facea ca eram insarcinataalcool si cand am mers la ecografie, il simteam ca se misca destul de vioi cu toate ca aveam in jur de 4 luni si dr. mi-a spus ca o sa am un baiat. Ce mai plangeam de bucurie hainoroc .

Esti sigura ca nu eram eu sau ca te-ai gandit la mine?hohot hohot Am avut si eu zile trecute un vis asemanator asta fiindca vroiam baiat !hohot alcool
mariana71
Scris: Saturday, December 1, 2012 10:21 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Eu cred ca visul meu are de face cu ziua de ieri,ca bunicul sotului se chema Andrei si ieri de dimineata, sotul mi-a spus sa aprind o lumanare in memoria lui ca ii purtam numele di familie si ca la el se opreste ,ca na, nu avem un baiat .Cred ca am vrut sa-mi multumesc sotul macar in vis hainoroc ,ca sa aiba cine sa ii duca numele mai departehohot hohot .
alexandrabogdan
Scris: Friday, February 8, 2013 7:14 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
Doamne ....am avut cel mai urat cosmar de cand ma stiu. cel mai urat vis posibil pe care il poate avea o mamapale pale am visat ca mi-a murit copilulplans plans plansdar imediat dupa aceea a aparut un nou-nascut care nu era al meu. ce-i cu visele astea? in ultimul timp am multe cosmaruri
alexandrabogdan
Scris: Saturday, February 9, 2013 11:29 AM
Nivel

vad ca totusi pe forum nu se mai gasesc raspunsuri la intrebari. nu e prima data cand m-i se intampla acest lucru ....din pacate
monica irimia
Scris: Saturday, February 9, 2013 1:15 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
alexandrabogdan wrote:
vad ca totusi pe forum nu se mai gasesc raspunsuri la intrebari. nu e prima data cand m-i se intampla acest lucru ....din pacate

Alexandra, poate nimeni nu are nici un raspuns sigur la intrebarea ta. angel
Parerea mea e ca te gandesti prea mult la lucruri negative. Sfatul meu: gandeste numai pozitiv si visele vor disparea. Pup cu drag. pupici computerlove
zaza_
Scris: Saturday, February 9, 2013 2:49 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Am vazut si eu postul tau, alexandra. Sincer este un lucru dureros sa visezi ca pierzi pe cineva drag. Cred ca toti am avut vise de genul acesta, si eu am visat ca -am pierdut pe Matei, iar inainte de a-l avea, cu siguranta am visat ca mi-am pierdut iubitul.:)) Cred ca frica de a pirde pe cel drag este foarte puternica si pentru ca atunci cand esti constient alungi gandul, pur si simplu, acesta revine in starea de somn.

Spui ca ai si alte cosmaruri. Este bine sa vorbesti despre ele. Daca ai pe cineva de specialitate, cu atat mai bine. Visele spun multe lucruri despre noi.

In primul rand alunga frica. Este cel mai rau lucru posibil. Din frica ne imbolnavim cel mai des. Eu am invatat si am acceptat ca nimic nu este al meu. Nici sotul, nici copilul, nici parintii. Nimic, nici macar eu nu sunt propriul meu stapan, decat in anumite limite.
alexandrabogdan
Scris: Saturday, February 9, 2013 3:04 PM
Nivel

zaza_ wrote:
Am vazut si eu postul tau, alexandra. Sincer este un lucru dureros sa visezi ca pierzi pe cineva drag. Cred ca toti am avut vise de genul acesta, si eu am visat ca -am pierdut pe Matei, iar inainte de a-l avea, cu siguranta am visat ca mi-am pierdut iubitul.:)) Cred ca frica de a pirde pe cel drag este foarte puternica si pentru ca atunci cand esti constient alungi gandul, pur si simplu, acesta revine in starea de somn.

Spui ca ai si alte cosmaruri. Este bine sa vorbesti despre ele. Daca ai pe cineva de specialitate, cu atat mai bine. Visele spun multe lucruri despre noi.

In primul rand alunga frica. Este cel mai rau lucru posibil. Din frica ne imbolnavim cel mai des. Eu am invatat si am acceptat ca nimic nu este al meu. Nici sotul, nici copilul, nici parintii. Nimic, nici macar eu nu sunt propriul meu stapan, decat in anumite limite.

iti multumesc pt raspuns
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.