Vise, premonitii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Monday, November 7, 2011 8:41 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
aurishta wrote:
Mie mi se stricase masina de cusut chiar in mijlocul unei urgentebanghead Eram atat de suparata incat am si plans de ciuda, mai cu seama ca era si week-end, na-veam nici bani sa chem un mecanic, ce mai, eram pamant. M-am dus sa ma culc suparata si m-am rugat inainte de culcare:"Doamne, Te rog sa ma ajuti cu masina asta, nu stiu ce are, nu pot nici sa chem mecanicul..." M-am culcat si am visat ca desfacusem masina si ca strangeam un anumit surub cu o surubelnita, iar defectul se remediase. Dimineata n-amluat in seama visul fiindca, gandeam eu, m-am culcat cu gandul la asta si de aceea am visat asa. Totusi spre pranz, am desfacut masina de cusut incercand sa-mi dau seama ce are, desi sunt complet paralela cu mecanica. Atunci mi-a revenit visul in minte si, mai mult in joaca, am strans surubul cu pricina. In legatura cu surubul ala era un mic angrenaj care scapase din locul lui, l-am pus la loc si am strans surubul cat era nevoie, iar masina a mers perfect.Am reusit sa termin la timp confectia cu pricina si m-am bucurat asa de mult, mai cu seama ca am luat-o ca un ajutor direct de la Dumnezeu.

si eu am rezolvat odata o problema la matematica in acelasi mod.Pur si simplu am visat cum trebuie sa faccool
aurishta
Scris: Monday, November 7, 2011 9:55 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Am mai avut odata un vis deosebit.angel Eram insarcinata cu Patricia, cu o zi sau doua inainte de termen. La toate ecografiile imi spusesera ca este baietelsic asa ca ma pregatisem ca atareras Lucrasem un trusou pentru bb, ca sa-l am pentru prima lui calatorie afararas , dar optasem totusi pentru o culoare neutra, galben. Am visat atunci ca mersesem la maternitate, ca nascusem o fetita si va eram in mare incurcatura fiindca aveam doar haine de baiat.alcool Apoi, in cis, se facea ca ma duceam repede acasa, ca scoteam din dulap o bucata de material alba cu inimioare rosii(care chiar exista in realitate) si ca am lucrat repede o rochitza cu un anumit model, dupa care ma intorceam la spital, imbracam fetitza si veneam acasa cu ea. M-am trezit asa de impresionata de vis incat am cautat materialul din vis, am facut rochita intocmai ca-n vis si , curand, am plecat la maternitate cu ambele variante de hainute in bagaj.Visul s-a implinit, chiar am nascut o fetita pe care am numit-o Patricia si pe care, fireste am imbracat-o in rochia cea nouaalcool alcool alcool alcool
pisoias
Scris: Thursday, January 5, 2012 1:52 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/5/2012
buna. eu am o poveste mai lunga. nu e sf si nici nebuna nu sunt. am facut si cun control psihologic si nu am innebunit. daca citeste cineva povestea mea si ma poate ajuta sa inteleg i-as fi pe deplin recunoscatoare. voi inncepe cu inceputurile si pana in ziua de azi. cand eram mica nu puteam sa dorm noapte. si ca sa imi ocup timpul noaptea pana tarziu vorbeam cu dumnezeu. eram mica cred ca aveam 7-8 ani. am dus-o asea mult timp cred ca mai bine de un an. fiind pe vremea lui ceausescu dormeam toata familia intr-o camera. erau 2 paturi mama cu 2 surori intr-un pat si eu tata si inca o sora incelalalt pat. si intr-o noapte vb eu asa cu dumnezeu am zis ca vreau o dovada. sa imi trimita un inger. eu dormeam cu capul la usa balconului si de multe ori urmaream farurile la masini cum treceau pe tavan. si facand eu rugamintea asta se starneste un vant puternic si se tarnteau geamurile la balcon . mama sa trezit si sa dus in balcon sa le inchida mai bine. dupa nici 2 minute vad ca se lumineaza balconul foarte puternic. m-am speriat si am inceput sa strig la ai mei sa se trezeasca. nimic din partea lor dormeau toti tun. m-am uitat atent sa vad sarmele pt rufe sau geamurile sau hainele de pe sarma nu se vedea nimic atat de puternica era lumina. atunci am zis sa ma uit pe tavan ca poate sut farurile la masini. nici astea nu erau. eram foarte speriata si am zis ca nu ies in balcon. am inchis ochii si am zis multumesc doamne ca mi-ai aratat ca existi dar imi e frica sa ma duc spre lumina. si am deschis ochii si dupa cateva secunde lumina a disparut.
dupa cativa ani buni eram la liceu si visez ceva ciudat. eram in oras si ma intorceam spre casa si in fata mea la departare vad un copil. un pui de tigan. am vazut ca se uita la mine fix am trecut pe langa el cu gandul ce are asta. dar nu l-am scapat din ochi. am vazut ca se intoarce dupa mine si deodata isi arata coada , ochii rosii si cornitele. era tare suparat si mi-a zis "eu nu ma pot atinge de tine dar stii cum o sa iti fac rau? prin cei dragi tie." si pana acum sa tinut de cuvant. la un an dupa asta am mers cu colegele la o ghicitoare. siti si voi cum sunt tinerii curiosi. le-a ghicit femeia la colege si mi-a venit si mie randul. si imi zice femeia" tu ai vise ciudate, ti se intuneca vederea uneori cand mergi, ai grija mare. pt tine se da o batalie intre ingerul bun si ingerul rau. ai grija de partea cu o sa fii." bun si mergem mai departe.
am uitat de chestiile astea au trecut anii si eram la facultate. am ineput sa ghicesc in carti, in cafea, sa fac spiritism. faza e ca se si adevereau spusele mele. si intr-o noapte visez iar ceva ciudat. eram tot la mine acasa in orasul natal. si mergeam spre casa pariteasca cand dau peste o multime de oameni. in mijlocul multi mii dansau in cerc foarte multi tigani. femei si barbati. cineva ma trage in mijloc si lumea dansa in jurul meu. la un momentdat ms-a apropiat de mine un tanar tigan si a inceput sa danseze in jurul meu. din multime o auzeam pe mama strigandu-ma. sa ies de acolo. si incerca sa ajunga la mine dar nu putea. in clipa aia ma uit mai bine la tiganul care dansa in jurul meu. si asta a inceput sa rada zgomotos si sa rupa hainele de pe mine. nu mai tin minte ce mi-a zis ca m-am trezit speriata. eu am continuant sa fac spiritism. poate voi nu credeti in de astea dar sincer eu cred. eram intr-o seara cu colegele de camera si am zis hai sa facem o sedinta.am luat un inel de aur si o foaie de hartie am trasat o linie cu pixul si am sris intr-o parte da si in cealalta nu. am pus inelul pe o ata si l-am asezat deasupra liniei trasate atarnand. si am zis :"a care vrea sa vb cu cineva de dincolo sa zica si sa puna intrebari" aveam o colega de camera despre care nu stiam multe. stiam ca avea tatal mort si ca a avut o viata grea. mai mult nu stiam. si ea imi zice ca ea vrea sa vb cu tatal ei. si a inceput sa puna intrebari destul de intime . si primea raspunsurile corecte. de unde aveam eu sa stiu ca fata aia a fost abuzata de tatal ei? asta mi-a confirmat spiritul si ea in acelas timp.deja mi se parea pre de tot si am zis sa ii cer acelui spirit sa imi arate ca e acolo. dupa ce am cerul acest lucru am simntit o mana rece pe umarul meu. m-am speriat ata de tare ca am dat drumul la ata cu inel din mana. (se zice ca daca faci asta rupi legatura dinte cele doua lumi si spiritul ramane atasat de tine) eu oricum nu m-am gandit la asta atunci. eram prea speriata. au trecut zile si colegii de facultate si prietenii ma intrebau ce am. ce se intampla cu mine de ce am ochii asa de reci. imi ziceu ca arat ca o stafe. atunci m-am gandit ca ar fi ine sa mer sa vb cu cineva care era expet in domeniu. un tip il cunostea cineva. si m-am dus la el i-am spus ce am facut si ce sa intamplat. tipul sa uitat la mine si mi-a zis te duci la biserica treci de sapte ori pe sub masa nu stiu care iei ageazma si nafura. te rogi si sa nu mai faci asta niciodata. daca vezi pe cineva ca face asta sa pleci de acolo cat mai retede. mi-a zis ca sunt foarte sensibila la lumea asta spirituala. si risc sa ramana un spirit legat de mine. l-am ascultat. am facut tot ce mi-a zis el. si m-am lasat de chicit de facut spiritism. nu m-am mai apropiat de astea.
acum vine parte cu presimntiri. am intrebat si preotii si nu mi-au dat un raspuns. mi-au zi ca sunt doar vise si in inchipuirea mea. bun dar daca sunt doar vise si in inchipuirea mea cum de presimt cand ceva rau se va intampla cuiva? am presimtit cu 3 ore innainte un accident drav a unui tip la care tineam. va dati seama ca a doua zi lumea se uita la mine ca la masini straine. am pezis cu 2 saptamani innainte ca una din surorile mele va pati ceva. le-am avertizzat pe 2 din ele pt ca nu stiam care din ele va fi. si dupa 2 saptamani la ora 5 dimineata ma sune una din surori speriata sa-mi spuna ce a patit si sa ma intrebe ce sa faca. am simntit cand bunicul meu a murit. am simtit cu o saptamana innainte can un unchi cu care nu tineam legatura a murit. am zis familiei atunci pregatitiva de inmormantare. simt cand ceva rau mi se va intampla sau cand cineva drag mie va pati ceva. nu va pot explica cum dar un lucru va pot spune. e sufocat sa stii ca cineva va pati ceva si sa nu stii exact ce si cum ca sa il poti ajuta. mai nou cand merg pe strada sunt oameni pe care nu-i cunosc care ma fixeaza cu prvirea si se uita la mine urat si insistent. ceea ce m-a speriat ptin e ce am patit ieri in autobuz. statea linistita si vb cu tipa care da bilete si am vazut pe un scaun o doamna bine. aranjata si imbracata care se uita la mine fix si batea din piciorul stang si dadea din cap ca un tic asa. dar nu ma slabea din priviri . si avea asa odusmanie o ura din ochi. vreau sa imi dea si mie cineva o explicatie daca se poate. eu am incercat si la psiholog si la preot
nimeni nu ma poate ajuta. astea sunt doar cele mai importante chestii. de avut am avut mai multe. dar v-am zis asa sa va faceti o idee. va multumesc
shirel
Scris: Friday, January 6, 2012 9:30 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Interesanta povestea ta daca erau numai povestea cu convorbirile cu D-zeu imi parea bine pentru tine fiindca era ceva pozitiv si de ajutor in viatza ta dar asa imi pare rau ca trebuie sa-ti spun dar partea ta spirituala nu prea imi place fiindca aduce cu ea numai dezastre ,accidente ,morti este clar ca nu este ceva curat ceea ce simti.De ce ajutor ai nevoie ,ce vrei sa stii ,ce vrei sa-ti raspundem asta nu prea am inteles.Tu cum te simti cand visezi sau presimti toate aceste nenorociri ,da-ne mai multe amanunte.
Totusi ceea ce pot sa-ti spun este ca esti inconjurata de energie negativa plina de ura si rau ,ghicitul ,spiritismul nu sunt lucruri curate date de D-zeu si odata ce te ocupi cu ele te afunzi din ce in ce mai tare de cealalta parte a raului.Roaga-te ca d-zeu sa te reintoarca inapoi,sufletul tau are nevoie de el .
marivic
Scris: Friday, January 6, 2012 9:52 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Bogdan,de cateva zile,zice ca viseaza ca murim noi,eu si taica-sau si el ce face,ramane singur,....pale pale pale Are cosmarul asta de cateva nopti,iar aseara mi-a zis ca nu se mai culca,....a inceput sa planga,ca i-ar viseaza si ii este frica.Oare ce-o insemna?
I-am zis ca probabil a urmarit vreo emisiune care l-a traumatizat,sau prin ce-a trecut in ultimul timp,...si mi-a zis ca a vazut un documentar,,Omul se naste,creste,moare''si s-a gandit ca omul moare si noi murim si ce o sa faca?
Oare sa fie asta legatura cu cosmarurile lui?
roxinthya
Scris: Friday, January 6, 2012 10:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Mari in mod sigur e de la documentar
am patit si eu asa ceva cand eram cam de varsta lui Bogdanel - ma trezeam noaptea si o rugam pe mama sa nu moara niciodata sau macar sa murim impreuna
imi era asa de frica - toata treaba a tinut cateva luni bune
shirel
Scris: Friday, January 6, 2012 10:29 PM
Nivel

marivic wrote:
Bogdan,de cateva zile,zice ca viseaza ca murim noi,eu si taica-sau si el ce face,ramane singur,....pale pale pale Are cosmarul asta de cateva nopti,iar aseara mi-a zis ca nu se mai culca,....a inceput sa planga,ca i-ar viseaza si ii este frica.Oare ce-o insemna?
I-am zis ca probabil a urmarit vreo emisiune care l-a traumatizat,sau prin ce-a trecut in ultimul timp,...si mi-a zis ca a vazut un documentar,,Omul se naste,creste,moare''si s-a gandit ca omul moare si noi murim si ce o sa faca?
Oare sa fie asta legatura cu cosmarurile lui?

Explica-i adevarul despre moarte,spune-i ca fiecare murim candva dar nimeni nu stie cand si ca nu trebuie sa traim in frica plus de asta spune-i ca voi parinti ve-ti fi mereu in inima lui vii si nu-l ve-ti parasi niciodata mereu ve-ti ramane parinti lui chiar si dupa moartea voastra il ve-ti pazi de acolo de sus.Trebuie sa inteleaga adevarul si totusi sa ramana cu gandul ca niciodata nu il ve-ti parasi sufleteste ci doar fizic fiindca asta este adevarul .Tatal meu este mort din 2000 dar este zilnic langa mine ,in gandirea si in inima mea si asta conteaza cel mai mult ,deci Bogdan are nevoie de linistea lui sufleteasca de a stii ca mereu ve-ti fi alaturi de el si asta ca sa nu mai aiba aceea frica de a fi parasit si de a ramanea singur.
Explica-i deasemenea ca visurile nu sunt realitati si chiar pot insemna si invers ca parinti lui sa traiasca multi ,multi ani de acum inainte.
marivic
Scris: Friday, January 6, 2012 10:44 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Exact asta i-am spus si eu,Shirel,....dar este foarte marcat.Eu m-am gandit ca este de vina si trauma prin care a trecut,....operatia,durerea foarte mare,caci nu a fost deloc usor,....si acum este foarte timorat.
I-am spus sa faca o rugaciune seara,si sa-si lase veioza aprinsa si sa nu se mai gandeasca la asa ceva,.....
M-a zguduit si m-a si speriat si pe mine aseara,.....
Sa vedem in seara asta ce-o mai fipale pale pale
Va multumesccomputerlove computerlove
clalina
Scris: Saturday, January 7, 2012 12:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/25/2010
pisoias eu zic sa mergi mai des la biserica ( azi a fost o sarbatoare foarte importanta Botezul Domnului) roaga-te la bunul Dumnezeu si vei scapa de duhurile necurate.

Mari si mie mi se intampla chiar des sa visez ca-mi mureau cei dragi si intr-adevar imi era frica sa mai adorm la loc , dar se spune ca atunci cand visezi ca a murit cineva ii lungesti viata, spune-i asta lui Bogdanel poate se linisteste . Va pup !pupici computerlove

Eu am visat azi-noapte ( in noaptea de boboteaza) ca ma reintalnisem cu un fost de al meu si eram atat de fericiti ne pupam, imbratisam ( se reaprinsese flacara pasiunii in noi :018: ), se zice ca de boboteaza iti visezi ursitul , asta ce-o mai fii? oare oare oare
shirel
Scris: Saturday, January 7, 2012 7:51 AM
Nivel

clalina wrote:
pisoias eu zic sa mergi mai des la biserica ( azi a fost o sarbatoare foarte importanta Botezul Domnului) roaga-te la bunul Dumnezeu si vei scapa de duhurile necurate.

Mari si mie mi se intampla chiar des sa visez ca-mi mureau cei dragi si intr-adevar imi era frica sa mai adorm la loc , dar se spune ca atunci cand visezi ca a murit cineva ii lungesti viata, spune-i asta lui Bogdanel poate se linisteste . Va pup !pupici computerlove

Eu am visat azi-noapte ( in noaptea de boboteaza) ca ma reintalnisem cu un fost de al meu si eram atat de fericiti ne pupam, imbratisam ( se reaprinsese flacara pasiunii in noi :018: ), se zice ca de boboteaza iti visezi ursitul , asta ce-o mai fii? oare oare oare

Aaa da !?hohot hohot Fiindca si eu am visat ca eram parca la liceu dar nu cu colegi mei si era balul bobocilor si printre toti era un elev care era vedeta liceului un tip super misto .Tin minte ca o colega de-a mea l-a invitat la dans si ea fiind super frumoasa si el ea spus "nu eu am perechea mea"si m-a luat pe mine care nici nu il cunosteam.Vreau sa spun ca nu imi venea sa cred si mereu i spuneam asta.Ceea ce stiu si imi aduc aminte este ca am petrecut mult timp impreuna si urma sa si locuim impreuna eram foarte fericita doar ca toti ma invidiau stiti ca in povestea cu "Cenusareasa"hohot hohot Oricum mi-a placut visul a fost foarte romantic.
Alina ce m-ai facut sa rad ,iubita mai visam si noi tot felul de minuni pe care poate le avem in subconstiient ramase neinplinite.ras
clalina
Scris: Saturday, January 7, 2012 11:53 AM
Nivel

shirel wrote:

Aaa da !?hohot hohot Fiindca si eu am visat ca eram parca la liceu dar nu cu colegi mei si era balul bobocilor si printre toti era un elev care era vedeta liceului un tip super misto .Tin minte ca o colega de-a mea l-a invitat la dans si ea fiind super frumoasa si el ea spus "nu eu am perechea mea"si m-a luat pe mine care nici nu il cunosteam.Vreau sa spun ca nu imi venea sa cred si mereu i spuneam asta.Ceea ce stiu si imi aduc aminte este ca am petrecut mult timp impreuna si urma sa si locuim impreuna eram foarte fericita doar ca toti ma invidiau stiti ca in povestea cu "Cenusareasa"hohot hohot Oricum mi-a placut visul a fost foarte romantic.
Alina ce m-ai facut sa rad ,iubita mai visam si noi tot felul de minuni pe care poate le avem in subconstiient ramase neinplinite.ras

Dar nu voiam sa ma mai trezesc hohot hohot hohot hohot hohot era asa de bine :018: .
shirel
Scris: Saturday, January 7, 2012 1:56 PM
Nivel

clalina wrote:

Dar nu voiam sa ma mai trezesc hohot hohot hohot hohot hohot era asa de bine :018: .

Mie imi spui!ras sic Off,noi femeile niciodata nu suntem multumite cu ce avem!alcool
clalina
Scris: Sunday, January 8, 2012 1:42 AM
Nivel

shirel wrote:

Mie imi spui!ras sic Off,noi femeile niciodata nu suntem multumite cu ce avem!alcool

eh,macar in vis :018: ....
shirel
Scris: Sunday, January 8, 2012 7:56 AM
Nivel

clalina wrote:

eh,macar in vis :018: ....

Daaa si asta noapte am visat ca soacra mea mi-a obligat barbatul sa divortze de mine!hohot hohot hohot Tare de tot presimte ea ceva.sic alcool hohot hohot hohot
pisoias
Scris: Monday, January 9, 2012 8:47 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/5/2012
de rugat ma rog la dumnezeu in fiecare zi. merg si la biserica. iar atunci cand presimnt ceva sunt nelinistita si uneori imi vine sa plang.de ghicit si altele m-am lasat de 7 ani. si incer sa fiu cat mai bune si pozitiva. de ajutor am nevoie sa scap de presimntiri pentru ca e un cosmar. psihic vorbind sa simt ca ceva o sa se intample si nu pot decat sa avertizez. la mine presimntirile se manifesta si fizic nu numai in vise. simnt o durere in piept . si atunci ma gandesc la diverse persoane si cand nimeresc persoana care va pati ceva se intensifica durerea, apasarea pe suflet.daca persoana la care ma gandesc nu e cea care va pati ceva dispare apasarea. asa imi dau seama. am scris aici pt ca aveam o presimtire si vroiam o exlicatie de ce oamenii au asa ceva. si v-am povestit o parte din experientele mele pentru ca sa ma intelegeti. si dupa 2 zile am aflat ca bunica mea a fost dusa la spital pentru ca i s-a facut rau. tin foarte mult la ea pentru ca ea m-a crescut. abia atunci mi-a disparut presimntirea. acum ea e bine.si ma bucura asta. nu sunt o persoana negativista sau care nu crede in dumnezeu. din contra cred cu tarie ca el exista. dar nu pot explica visele si presimtirile. de ce le am .multumesc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.