Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Rody,te-am visat azi-noapte. nu tin minte inceputul,apareai in visul meu,plecam sau veneam de undeva amandoua,impreuna am ajuns pe o terasa cu flori,cu scaune de-alea de fier forjat si o masuta,am baut o cafea cu niste doamne adevarate,mai in varsta,stiu ca erau elegante,aveau palarii cu boruri largi,tu le studiai,eu parca le cunosteam deja.iar cafeaua era delicioasa
poate ajungem sa bem odata o cafea impreuna |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| asa, ca mi-ai amintit sami... intr-una din noptile trecute am visat-o pe Bereea, era foarte schimbata, parul mai lung si mai deschis la culoare - un saten deschis, era foarte foarte frumoasa ca nu incetam sa ma minunez, parca emana o lumina din interior... si avea bebe mic, un baietel cu parul cret, era tare fericita.. stiu ca eu o tot intrebam de Ale si ea imi spunea ca a ramas acasa cu bona ca era putin racita sau asa ceva... si ca a venit in Romania numai cu bebele pt ca alapteaza |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| SI eu am visat-o mai demult pe Shirel |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| alexandra_lazar wrote:SI eu am visat-o mai demult pe Shirel
Si cred ca stii si de ce ?Simpt ceva foarte special pentru tine ,cineva ma indruma sa fiu alaturi de tine.Sunt sigura ca cineva acolo sus te iubeste.
Eu va visez foarte des,Si asta fiindca stau seara pe forum si-mi ramaneti ultimele intiparite in memorie,am visat-o pe Rody,pe sotul ei,pe Cristy chiar inainte de a afla ca divorteaza,nici nu mai tin eu minte pe cine.Sa aveti in continuare vise placute! |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| shirel wrote:
Si cred ca stii si de ce ?Simpt ceva foarte special pentru tine ,cineva ma indruma sa fiu alaturi de tine.Sunt sigura ca cineva acolo sus te iubeste.
Sunt sigura ca ne iubeste pe toti .
Eu te admir foarte mult, Shirel, ca de altfel pe multe mamici de pe forum, si ma bucur ca v-am putut cunoaste macar asa, virtual |
|
| alexandra_lazar wrote:SI eu am visat-o mai demult pe Shirel
Pe Shirel si eu, parca era vorba despre o bere ceva.. na, ca am uitat.. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| bulibuli wrote:Pe Shirel si eu, parca era vorba despre o bere ceva.. na, ca am uitat..
Da parca imi aduc aminte si eu de o bere "shirel", mai nu ar fi rau!Ei,dar tu scumpico suferi si de vedenii ca ma mai si vezi prin avioane!Te pup si vise placute in continuare. |
|
|
Da, sufar eu de mai multe, nu numai de vedenii.. si nici ca ma tratez... dar asta imi amintesc foarte clar, era de fapt o fetita care semana cu Eden, numai ca mi-am dat seama ca mama nu poti fi tu, asa blonda... desi sincer nu m-ar mira sa apari maine revolutionata complet... blonda, sau roz, sau alte nebunii Iar cu berea am visat eu degeaba ca uite ca nu am reusit sa ne intalnim... dar sa nu crezi ca nu am aflat ca e un congres in Israel anul viitor ... numai ca deocamdata cred ca am sa ma limitez si eu la astea din tara, poate mai tarziu am sa indraznesc sa visez la cele internationale.. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| sami wrote:Rody,te-am visat azi-noapte. nu tin minte inceputul,apareai in visul meu,plecam sau veneam de undeva amandoua,impreuna am ajuns pe o terasa cu flori,cu scaune de-alea de fier forjat si o masuta,am baut o cafea cu niste doamne adevarate,mai in varsta,stiu ca erau elegante,aveau palarii cu boruri largi,tu le studiai,eu parca le cunosteam deja.iar cafeaua era delicioasa poate ajungem sa bem odata o cafea impreuna
Asta e un semn |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Acum doua nopti am visat ca ma contraziceam cu un tigan imi tot repeta ca sunt gravida,eu ii ziceam ca nu sunt,el, ba esti! M-am trezit parca cu un ecou in urechi,asa tare striga.
Am visat aseara, ca zburam deasupra unei case,casa avea 4 curti,casa separata in patru,langa ea era un munte din care tasnea un izvor cu apa curata,parca imi facea pofta sa beau langa munte erau copaci foarte inalti ca cei din africa si aveau frunzele foarte verzi si mari. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/10/2011 Mesaje: 38
| in urma cu 2 zile am visat ca din hotelul(nu stiu daca stiti dar eu stau langa un hotel parasit)iesea un aurolac si imi lua de gat copilul si ca il tara cu el in acel hotel straniu.dimineata urmatoare am vazut un aurolac care iesea de acolo iar copilul meu se juca afara langa hotel... |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
|
|
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Mie mi se stricase masina de cusut chiar in mijlocul unei urgente Eram atat de suparata incat am si plans de ciuda, mai cu seama ca era si week-end, n-aveam nici bani sa chem un mecanic, ce mai, eram pamant. M-am dus sa ma culc suparata si m-am rugat inainte de culcare:"Doamne, Te rog sa ma ajuti cu masina asta, nu stiu ce are, nu pot nici sa chem mecanicul..." M-am culcat si am visat ca desfacusem masina si ca strangeam un anumit surub cu o surubelnita, iar defectul se remediase. Dimineata n-am luat in seama visul fiindca, gandeam eu, m-am culcat cu gandul la asta si de aceea am visat asa. Totusi spre pranz, am desfacut masina de cusut incercand sa-mi dau seama ce are, desi sunt complet paralela cu mecanica. Atunci mi-a revenit visul in minte si, mai mult in joaca, am strans surubul cu pricina. In legatura cu surubul ala era un mic angrenaj care scapase din locul lui, l-am pus la loc si am strans surubul cat era nevoie, iar masina a mers perfect.Am reusit sa termin la timp confectia cu pricina si m-am bucurat asa de mult, mai cu seama ca am luat-o ca un ajutor direct de la Dumnezeu. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| bulibuli wrote:asa, ca mi-ai amintit sami... intr-una din noptile trecute am visat-o pe Bereea, era foarte schimbata, parul mai lung si mai deschis la culoare - un saten deschis, era foarte foarte frumoasa ca nu incetam sa ma minunez, parca emana o lumina din interior... si avea bebe mic, un baietel cu parul cret, era tare fericita.. stiu ca eu o tot intrebam de Ale si ea imi spunea ca a ramas acasa cu bona ca era putin racita sau asa ceva... si ca a venit in Romania numai cu bebele pt ca alapteaza
acum citesc despre visul tau, Buli...ce pacat ca nu s-a indeplinit inca |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Foarte tare! |
|
|