Nivel: Membru
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 1
| de o saptamana ma chinui ca inteleg. intre timp m-am certat cu sotul cu decizia de a divorta, iar patronul a luat hotarare de a ma da afara.Am visat ca sotul statea intr-o apa unde erau serpi negri mici. eu eram pe margine si am tipat sa iasa. nu l-au muscat. intre timp a trecut o femeie de vreo 30-35 ani si am tipat sa aibe grija, sarpele a muscat-o si am inceput sa rad. Ea a luat sarpele si mi la pus in palma si m-a muscat. Nu inteleg de ce am visat asa si ce se mai poate intampla. Cine e femeia din vis? amanta sotului? multumesc din suflet |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| adina.sobou1 wrote:de o saptamana ma chinui ca inteleg. intre timp m-am certat cu sotul cu decizia de a divorta, iar patronul a luat hotarare de a ma da afara.Am visat ca sotul statea intr-o apa unde erau serpi negri mici. eu eram pe margine si am tipat sa iasa. nu l-au muscat. intre timp a trecut o femeie de vreo 30-35 ani si am tipat sa aibe grija, sarpele a muscat-o si am inceput sa rad. Ea a luat sarpele si mi la pus in palma si m-a muscat. Nu inteleg de ce am visat asa si ce se mai poate intampla. Cine e femeia din vis? amanta sotului? multumesc din suflet
Din cele scrise de tine se intelege ca treci printr-o perioada mai proasta dar nu cred ca chiar asa de proasta cum ti se pare.Din visul tau reiese ca totusi esti foarte apropiata de sotul tau si chiar tii la el ,il aperi si esti ingrijorata ptr el.Cealalta femeie din vis nu este neaparat amanta lui ci o a doua fatza a ta ca persoana .Ceea care vezi totul in rau si care neanalizand bine situatiile reusesti pana la urma sa-ti faci rau tie insusi .cu toate astea inca nu ai reusit sa-ti dai seama de asta mai tot timpul vazand pe ceilalti din jur vinovatii de tot ce ti se intampla.:femeia tanara,serpii ,sotul etc patronul tau.Schimbarea trebuie facuta de tine ,tu esti aceea care trebuie sa-ti pui gandurile la punct cum si ce vrei sa ti se intample in viatza si cum sa faci sa-ti fie bine .Trebuie sa faci asta cu seriozitate si astfel vei vedea ca totul este bine si ca tot ce ti s-a intamplat a fost spre binele tau.Mult succes. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Eu am visat acum cateva saptamani ca eram insarcinata si mi s-a rupt apa. Cand am pus mana deja ii simteam capsorul si l-am tras afara fara nicio durere. I-am taiat singura cordonul si l-am pus la san - era baietel. Eram asa de fericita.... |