|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| pisoias wrote:de rugat ma rog la dumnezeu in fiecare zi. merg si la biserica. iar atunci cand presimnt ceva sunt nelinistita si uneori imi vine sa plang.de ghicit si altele m-am lasat de 7 ani. si incer sa fiu cat mai bune si pozitiva. de ajutor am nevoie sa scap de presimntiri pentru ca e un cosmar. psihic vorbind sa simt ca ceva o sa se intample si nu pot decat sa avertizez. la mine presimntirile se manifesta si fizic nu numai in vise. simnt o durere in piept . si atunci ma gandesc la diverse persoane si cand nimeresc persoana care va pati ceva se intensifica durerea, apasarea pe suflet.daca persoana la care ma gandesc nu e cea care va pati ceva dispare apasarea. asa imi dau seama. am scris aici pt ca aveam o presimtire si vroiam o exlicatie de ce oamenii au asa ceva. si v-am povestit o parte din experientele mele pentru ca sa ma intelegeti. si dupa 2 zile am aflat ca bunica mea a fost dusa la spital pentru ca i s-a facut rau. tin foarte mult la ea pentru ca ea m-a crescut. abia atunci mi-a disparut presimntirea. acum ea e bine.si ma bucura asta. nu sunt o persoana negativista sau care nu crede in dumnezeu. din contra cred cu tarie ca el exista. dar nu pot explica visele si presimtirile. de ce le am .multumesc
nu stiu cat te poate ajuta dar sa stii ca si eu am presimtiri asa cum spui tu, si eu am presimtit moartea bunicului meu ( adica l-am visat in noaptea zilei dinainte sa moara si am inteles ca ceva nu este in regula pt ca in acel vis se vorbea la trecut despre el) , am presimtit cand celorlati bunici ai mei nu le era bine ( tot la sanatate ma refer), eu cred ca exista o legatura telepatica intre persoane si de asta avem aceste presimtiri. deci este normal ceea ce ti se intampla, ai face bine sa nu te mai gandesti atat si sa incerci sa-ti ocupi timpul cu altceva.te pup! |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/5/2012 Mesaje: 3
| iti multumesc pentru sfat. sa stii ca incerc sa imi ocup timpul dar cand le am pur si simplu nu am liniste. uneori sunt ata de puternice ca simnt ca ma sufoc. cred ca ai dreptate unii din noi au puteri telepatice cu cei dragi noua. pt ca numai cu cei dragi mie mi se intampla sa am presimntiri. sa fii fericita |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| pisoias wrote:iti multumesc pentru sfat. sa stii ca incerc sa imi ocup timpul dar cand le am pur si simplu nu am liniste. uneori sunt ata de puternice ca simnt ca ma sufoc. cred ca ai dreptate unii din noi au puteri telepatice cu cei dragi noua. pt ca numai cu cei dragi mie mi se intampla sa am presimntiri. sa fii fericita
Fiindca tie ti se intampla numai cu persoanele tale dragi nu este asa o mare problema ,poti folosi acest dar prin ai avertiza mult mai devreme pur si simplu trebuie sa inveti cum sa-ti folosesti aceste mesaje ,aceste presimtiri pozitiv mai ales ca sunt adresate numai celor din jur. Eu am asa ceva dar in mod general ,moartea printesei Diana a fost un caz vazut de mine mult inainte de a se intampla ,si multe alte cazuri pe care le presimt dar nu numai la persoanele apropiate mie si nu numai in cazuri negative ,eu vad si cazuri bune ,nunti ,copii care vor veni .De obicei nu prea vorbesc despre asta cu nimeni apropiat ci doar numai cu sotul meu care le tine minte si-mi aduce aminte de tot ce-i prezic. Am aceeasi stare si pot sa povestesc despre un om daca cineva imi cere pararea ,de obicei ajut doar pe cei foarte apropiati mie .Dar un singur sfat pot sa-ti spun incearca sa-ti folosesti acest dar pozitiv ,tu esti tare negativa in gandire de aceea aduni toate mesajele negative care cad asupra familiei sau a celor dragi. Cred ca ai inteles ce am vrut sa-ti spun succes si incearca sa ajuti pe cei din jur fiindca asa au nevoie de tine. Numai bine si inca ceva toate presimtirii pe care le simti mereu te golesc pe tine de energia ta ,iti scade din puterea ta si psihica si sufleteasca asa ca ai grija de unde te incarci inapoi . |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Azi nopate am visat ca eram la apartamentul bunicilor mei unde mi-am petrecut o mare parte din copilarie (dar a fost vandu de mult timp) si a aparut un sarpe urias cam cum e anaconda din film care voia sa ne muste , iar eu cu Robert l-am omorat cu niste topoare - l-am facut bucatzi. asa bine m-am simtit dupa aceea.. credeti ca semnifica faptul ca un dusman nu mai ne face rau sau mai stitzi si alte interpretari? |

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/4/2012 Mesaje: 23
| roxinthya wrote:Azi nopate am visat ca eram la apartamentul bunicilor mei unde mi-am petrecut o mare parte din copilarie (dar a fost vandu de mult timp) si a aparut un sarpe urias cam cum e anaconda din film care voia sa ne muste , iar eu cu Robert l-am omorat cu niste topoare - l-am facut bucatzi. asa bine m-am simtit dupa aceea.. credeti ca semnifica faptul ca un dusman nu mai ne face rau sau mai stitzi si alte interpretari?
- sarpele ne invadeaza bucuros visele si este una din imaginile onirice cele mai frecvente. Ramane in acelasi timp una din expresiile majore ale inconstientului nostru, simbolismul acestui animal tarator cu sange rece este multiplu si ne permite diverse interpretari.
Sarpele, simbolul raului si al diavolului, este un semn rau in orice vis. A vedea un sarpe singur si a va fi frica de el inseamna ca aveti un dusman care lucreaza impotriva dumneavoastra, aceasta poate fi si un pericol la sanatatea dumneavoastra din partea dusmanilor. A vedea multi serpi intr-o groapa simbolizeaza ghinion in dragoste si in afaceri. Daca reusiti sa omorati un sarpe in vis inseamna ca veti reusit sa va infrangeti si dusmanii. Tradare de unde nu te astepti; planurile tale nu se vor indeplini; iar evenimentele vor lua o intorsatura neplacuta;
http://www.oniromantie.ro/modules/news/article.php?storyid=51 |

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Multumesc Mihaela!:018: |

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Fetele care va mai pricepeti la interpretari de vise va rog ajutati-ma si pe mine.Am un vis care se repeta obsesiv periodic.Ma visez in cimitir cautand disperata mormantul mamei mele (precizez ca mama mea este moarta de 18 ani).Tot alerg printre cruci si morminte citesc multe nume de pe cruci , de multe ori ma aflu in imposibilitatea sa ajung la anumite morminte , fie ca se surpa , sau cricile sunt rupte.Intr-un final gasesc mormantul mamei mele ,de regula cu 2 alei mai departe de locul unde este inmormantata mama mea, dar odata ajunsa la mormant realizes ca nu mai am fie lumanari sau chibrit cu care sa aprind lumanarile fie crucea este rupta sau mormantul distrus.Precizez ca si sora mea are aproximativ acelasi vis.Nu stiu ce interpretare sa-i dau si ma obsedeaza repetitia lui. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| michi wrote: Fetele care va mai pricepeti la interpretari de vise va rog ajutati-ma si pe mine.Am un vis care se repeta obsesiv periodic.Ma visez in cimitir cautand disperata mormantul mamei mele (precizez ca mama mea este moarta de 18 ani).Tot alerg printre cruci si morminte citesc multe nume de pe cruci , de multe ori ma aflu in imposibilitatea sa ajung la anumite morminte , fie ca se surpa , sau cricile sunt rupte.Intr-un final gasesc mormantul mamei mele ,de regula cu 2 alei mai departe de locul unde este inmormantata mama mea, dar odata ajunsa la mormant realizes ca nu mai am fie lumanari sau chibrit cu care sa aprind lumanarile fie crucea este rupta sau mormantul distrus.Precizez ca si sora mea are aproximativ acelasi vis.Nu stiu ce interpretare sa-i dau si ma obsedeaza repetitia lui.
Cat de des vizitati voi in realitate cimitirul sau mormantul mamei voastre? |

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Fetelor,eu am visat azinoapte "viermi"oare ce inseamna |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| michi ,cum te intelegi cu sora ta?Relatia voastra are nevoie de mai multa iubire,sa fiti mai unite....
Rody,detaliaza visul
Eu m-am visat tricotand....iesea o patura mare si lata cu model de fluturi colorati,superbi,parca era vara....soare |

| Am visat ca eram intr-o calatorie cu mama,si vroiam sa ma cazez la un hotel,cand mi-a dat camera era infernala,mizerie totala,cu viermi,la inceput mici,dar se faceau din ce in ce mai mari.Ma-m dus la receptie sa fac scandal de aceea camera,ma certam cu personalu,apoi ma-m trezit! |

| Rody wrote:Am visat ca eram intr-o calatorie cu mama,si vroiam sa ma cazez la un hotel,cand mi-a dat camera era infernala,mizerie totala,cu viermi,la inceput mici,dar se faceau din ce in ce mai mari.Ma-m dus la receptie sa fac scandal de aceea camera,ma certam cu personalu,apoi ma-m trezit!
Mama in vis este intuitia ta,cu ajutorul intuitiei iesi dintr-o situatie in mod favorabil pentru tine. |

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Aseara m-am culcat cu Alex ca era marait , nu se simtea bine si a ma visat ca m-am ridicat din pat si am iesit in hol si spre mine venea un barbat ,,pitic,,dinaia micuti da biine facut si se uita foarte urat la mine ,inainta incet catre mine,,,eu incercam sa zbier sa ma auda sotul din camera si nu puteam parca ma tinea de gat sa nu pot zbiera,pana la urma am reusit sa zbier dar pe bune ca am trezit si copila si pe sotul,,,m-am trezit si va jur ca ai vedeam fata omuletului prin casa. oare ce o fi ? |
|

| Ingerash,sarumana |
|

| Rody,numai bine
gabyta wrote:Aseara m-am culcat cu Alex ca era marait , nu se simtea bine si a ma visat ca m-am ridicat din pat si am iesit in hol si spre mine venea un barbat ,,pitic,,dinaia micuti da biine facut si se uita foarte urat la mine ,inainta incet catre mine,,,eu incercam sa zbier sa ma auda sotul din camera si nu puteam parca ma tinea de gat sa nu pot zbiera,pana la urma am reusit sa zbier dar pe bune ca am trezit si copila si pe sotul,,,m-am trezit si va jur ca ai vedeam fata omuletului prin casa. oare ce o fi ?
Este in legatura cu chakra Vishuddha,chakra localizata la nivelul gatului,atitudinea ta fata de cei din jur...iar omul pitic,probabil ai subestimat influenta cuiva in anturajul tau....vrei sa scapi din aceasta situatie,sa te eliberezi ....fiziologic poate indica ceva probleme la glanda tiroida.Ce culoare vedeai in jurul omuletului? |
|
|