Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| fetelor, sa nu ziceti ca-s dusa cu sorcova dar eu de la o vreme ma simt cam ciudat si visez numai tampenii.Simt ca ceva nu e de bine dar nu stiu pana nu se intampla.spuneti si voi daca visele astea sunt normale: 1-mergem cu masina si Diana ne face din mana sa oprim iar noi trecem pe langa ea cu gandul sa gasim loc de parcare.Numai ca locul de parcare l-am gasit la vreo 2 km distanta si cand ma uit in urma fata nu mai era de gasit 2-intr-o magazie imensa, ca o hala ,sta Kaze gol golut intr-o cutie.Eu il mangai pe cap si-l asigur ca totul va fi bine si sa nu-i fie frica. 3-Apare maica-mea ( care-i moarta de 7 ani)si-mi spune sa am mare grija, sa fiu f.f. atenta ca altfel voi muri.Asta a fost visul care nu m-a lasat sa merg ieri la Niagara.Mi-a fost frica de traficul pe autostrada. 4-azinoapte,ca sa nu stau si eu linistita, iar:Afara pe o masa ii fac Dariei o injectie letala si apoi intru in casa si ma uit la ea cum plange de durere.Parca toti muschii erau contorsionati si-i provocau suferinta in loc de moarte.Eu plangeam in casa ca de ce injectia asta nu aduce moartea mai repede si copilul sufera
Simt ca inebunesc, nu-mi mai vine sa ma duc seara la culcare de frica sa nu visez iar cine stie ce.Ma rog de dimineata pana seara daca am destin potrivnic sa se schimbe si sa fie bine.Nu stiu ce sa mai fac ,mai ales asta din urma cu Daria m-a dat peste cat de tot |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| mihaela75 wrote:fetelor, sa nu ziceti ca-s dusa cu sorcova dar eu de la o vreme ma simt cam ciudat si visez numai tampenii.Simt ca ceva nu e de bine dar nu stiu pana nu se intampla.spuneti si voi daca visele astea sunt normale: 1-mergem cu masina si Diana ne face din mana sa oprim iar noi trecem pe langa ea cu gandul sa gasim loc de parcare.Numai ca locul de parcare l-am gasit la vreo 2 km distanta si cand ma uit in urma fata nu mai era de gasit 2-intr-o magazie imensa, ca o hala ,sta Kaze gol golut intr-o cutie.Eu il mangai pe cap si-l asigur ca totul va fi bine si sa nu-i fie frica. 3-Apare maica-mea ( care-i moarta de 7 ani)si-mi spune sa am mare grija, sa fiu f.f. atenta ca altfel voi muri.Asta a fost visul care nu m-a lasat sa merg ieri la Niagara.Mi-a fost frica de traficul pe autostrada. 4-azinoapte,ca sa nu stau si eu linistita, iar:Afara pe o masa ii fac Dariei o injectie letala si apoi intru in casa si ma uit la ea cum plange de durere.Parca toti muschii erau contorsionati si-i provocau suferinta in loc de moarte.Eu plangeam in casa ca de ce injectia asta nu aduce moartea mai repede si copilul sufera Simt ca inebunesc, nu-mi mai vine sa ma duc seara la culcare de frica sa nu visez iar cine stie ce.Ma rog de dimineata pana seara daca am destin potrivnic sa se schimbe si sa fie bine.Nu stiu ce sa mai fac ,mai ales asta din urma cu Daria m-a dat peste cat de tot
Chestia cu Kaze gol cred ca e vorba de ceva suparare. Nu tu cu Kaze, ci Kaze cu altii. Poate la servici la el. Referitor la visul cu mama ta eu zic sa ai grija. Si eu am visat-o pe bunica-mea cand era sa dau la facultate si nu mi-a parut rau. Referitor la Daria si Diana eu zic sa mergi sa te citeasca un preot. Si eventual si pe Daria. Da si tu cu aghiasma prin colturile casei. Da-te si tu si da-o si pe Daria pe frunte si o sa vezi ca o sa fie bine. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mihaela, eu cred ca ai avut o perioada destul de agitata in ultima vreme,iar subconstientul inregistreaza toate temerile tale,pe care le transpune apoi in vise! La cite probleme ai (casa,sa o aduci pe Diana linga tine,...) si plus ca te mai gindesti si la visele astea,nu e de mirare ca ai un somn agitat,plin de cosmaruri! Cred ca ar trebui sa gasesti remediul,fie un preot, fie un doctor,ce crezi tu ca te-ar ajuta mai bine! |
|

| Eu pot sa ma duc la biserica sa-mi citeasca un preot dar ce ma fac cu Daria ca ea e musulmanca nu e crestina Nu cred ca-i citeste preotul si ei S-ar putea sa fie si agitatia asta din subconstient dar parca prea de tot...sa-mi omor propriul copil si sa stau a privesc cum se zbate |
|

| mihaela75 wrote:Eu pot sa ma duc la biserica sa-mi citeasca un preot dar ce ma fac cu Daria ca ea e musulmanca nu e crestina  Nu cred ca-i citeste preotul si ei  S-ar putea sa fie si agitatia asta din subconstient dar parca prea de tot...sa-mi omor propriul copil si sa stau a privesc cum se zbate
Ai botezat-o deja in rit musulman? Daca da, mergi la cel musulman. Ce, preotii musulmanii nu citesc copiilor lor? Eu cred ca da. Trimite-l pe Kaze cu ea daca tu nu stii ce si cum. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mihaela, mai mult decat s-a spus mai sus, nu stiu ce as putea spune... Dar sa stii ca m-a cam zguduit chestia asta cu visele, desi, eu sunt de principiu ca visele rele aduc fericire (ex: cand visezi ca moare cineva si se spune ca i-a murit moartea). Parca e prea de tot sa-i visezi de rau pe toti cei dragi tie! Cred ca e un consum nervos ce defuleaza in vis! Dar ideea e ca un preot nu strica niciodata, indiferent ca e crestin sau musulman! Sa ai grija de tine, oricum! |
|

| Roxanel wrote:Ai botezat-o deja in rit musulman? Daca da, mergi la cel musulman. Ce, preotii musulmanii nu citesc copiilor lor? Eu cred ca da.  Trimite-l pe Kaze cu ea daca tu nu stii ce si cum.
da ,trebuie sa fac ceva, sa vad cum e la ei si-l trimit. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| mihaela75 wrote:fetelor, sa nu ziceti ca-s dusa cu sorcova dar eu de la o vreme ma simt cam ciudat si visez numai tampenii.Simt ca ceva nu e de bine dar nu stiu pana nu se intampla.spuneti si voi daca visele astea sunt normale: 1-mergem cu masina si Diana ne face din mana sa oprim iar noi trecem pe langa ea cu gandul sa gasim loc de parcare.Numai ca locul de parcare l-am gasit la vreo 2 km distanta si cand ma uit in urma fata nu mai era de gasit
MASINA descrie planul relational si comunicarea intre oameni; in cazul asta, masina mica reprezinta relatia cu partenerul sau cu familia apropiata (Diana) iar faptul ca ai vrut sa mergi sa o parchezi mai intai, arata ca esti intr-un mare impas, intre Kaze si Diana. Tu parca tragi totusi sa ramai cu Kaze si sa o astepti pe Diana sa vina, dar ti-e teama sa nu o pierzi (sau mai bine zis sa nu pierzi inca ceva timp pretios). Sa stii ca interpretarea asta e pe baza unor interpretari de vise de pe net, nu din ce stiu eu ca se intampla cu voi, si chiar si eu m-am mirat cat poate sa se potriveasca
mihaela75 wrote: 2-intr-o magazie imensa, ca o hala ,sta Kaze gol golut intr-o cutie.Eu il mangai pe cap si-l asigur ca totul va fi bine si sa nu-i fie frica.
Barbat matur ce ti se arata in vis inseamna ca stii foarte bine ce ai de facut, esti pe drumul cel bun. Faptul ca l-ai visat dezbracat inseamna ca e sincer, vulnerabil si ca are nevoie de protectie, protectie pe care o gaseste numai la tine.
mihaela75 wrote: 3-Apare maica-mea ( care-i moarta de 7 ani)si-mi spune sa am mare grija, sa fiu f.f. atenta ca altfel voi muri.Asta a fost visul care nu m-a lasat sa merg ieri la Niagara.Mi-a fost frica de traficul pe autostrada.
Daca ai visat-o pe mama ta, care e moarta, inseamna ca trebuie sa ai grija la un eveniment din trecut de care depinde intr-un fel viata ta, ai nevoie de afectiune, ai insatisfactii emotionale, ti-e dor si simti ca nu esti protejata.
mihaela75 wrote: 4-azinoapte,ca sa nu stau si eu linistita, iar:Afara pe o masa ii fac Dariei o injectie letala si apoi intru in casa si ma uit la ea cum plange de durere.Parca toti muschii erau contorsionati si-i provocau suferinta in loc de moarte.Eu plangeam in casa ca de ce injectia asta nu aduce moartea mai repede si copilul sufera
Daca ai visat ca Daria era bolnavioara inseamna stres puternic, zbucium sufletesc si o perioada foarte dificila pentru tine. Daca ai visat-o si ca plangea, atunci inseamna ca intampini piedici, ai proiecte blocate. Daca tu plangeai, inseamna ca o sa ai si un necaz, dar o sa treci peste el.
mihaela75 wrote:Simt ca inebunesc, nu-mi mai vine sa ma duc seara la culcare de frica sa nu visez iar cine stie ce.Ma rog de dimineata pana seara daca am destin potrivnic sa se schimbe si sa fie bine.Nu stiu ce sa mai fac ,mai ales asta din urma cu Daria m-a dat peste cat de tot
Mihaela, daca tu crezi ca un preot te-ar ajuta, poti merge la un preot. Eu una nu sunt prea bisericoasa din fire si sunt genul mai pragmatic. Oricum, un lucru e sigur, subconstientul e ceva foarte vast si nedescoperit inca. Orice traire, emotie, intrebare, suparare, bucurie, gand, se transpune cumva in subconstient si prin intermediul viselor o parte din aceste trairi ies cumva la suprafata.
Tu esti prinsa acum in foarte multe chestiuni, care mai de care mai solicitante: Diana, Daria, Kaze, casa, viza, plus ca nu mai spun ca esti si dupa o sarcina si poti avea chiar si depresii postnatale. Se explica toate aceste vise ale tale. Poti sa incerci sa te rogi inainte de culcare ca Dumnezeu sa iti arate calea cea mai buna pe care trebuie sa o urmezi (eu asa fac atunci cand sunt intr-o dilema, si de cele mai multe ori reusesc sa iau astfel o decizie).
Somn usor si vise placute ! |
|

| Foarte interesant si adevarat,mersi mult Sunt intr-un zbucium permanent...poate asta e cauza |
|
| Si inca ceva, ce am mai gasit pe net:
Se pare ca psihologii au emis o serie de explicatii cu privire la motivul pentru care visam si semnificatia viselor. Una dintre explicatii sustine ca ele sunt legate de evenimente importante petrecute in ultimele doua zile. In timpul somnului, mintea aflata in stare de incostienta revede aceste evenimente, incearca sa exprime ganduri si dorinte pe care le reprima atunci cand e treaza.
O alta explicatie a viselor a fost indepartarea tensiunii si a dezordinii din creier, permitandu-i acestuia sa sorteze si sa stocheze informatiile importante adunate in timpul zilei. De-a lungul zilei creierul primeste atat de multe informatii, incat are nevoie de timp si liniste pentru a le sorta si a decide care dintre ele trebuie pastrate in memorie.
Ai avut ceva chestiuni mai stresante in ultimele zile? |
|

| Da,taica-meu e cam delasator,trebuie sa-l sun in fiecare zi sa-l imping de la spate sa se duca la ambasada.Cica "in limita timpului" Pai timpul meu se duce si copilul sufera |
|
| Ufff ! Asta trebuie sa fie, esti foarte, foarte stresata si de aceea visezi toate uraciunile astea. Hai ca o sa se rezolve totul in final, o sa vezi, o sa fie bine. Iti tin pumnii si ma rog pentru voi (desi, la cat sunt eu de bisericoasa nu stiu daca se pune, dar daca ma rog din tot sufletul atunci cred ca are efect ) |
|

| mersi inca o data.mai da' eu tot uimita sunt ce bine se potriveste interpretarea asta |
|
| mihaela75 wrote:mersi inca o data.mai da' eu tot uimita sunt ce bine se potriveste interpretarea asta
Hai ca iti dau linkul pe PM sa nu zici ca le-am potrivit eu ca stiam ce si cum |
|

| Stie cineva ce inseamna cand visezi paianjeni? De tot felul. Multi, mari si mici, atarnand pe fire. |
|
|