Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu am visat la gemenii!Visul nu mi s-a inplinit acuma visez ca macar la unul dintre copii mei sa aiba gemenii! Senila rau de tot ,nu? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| t-mihaela wrote:...când ma gândesc cât de destep?i sunt unii de inventeaza a?a ceva îmi dau seama cât sunt eu de mic ?i prost. ..
Pe bune ca si eu ma gandesc uneori la asta... Sa o stapanesti sanatoasa!!
Shirel, esti dulce rau de tot! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Multumesc |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Unul din marele mele vise neimplinte este sa castig la loto.Si nu o suma mica |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| bereea wrote:Unul din marele mele vise neimplinte este sa castig la loto.Si nu o suma mica
Ai vise marete. |
|
| Mda...dar sunt numai vise |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| carla wrote:Delfinasa,mi se pare mie sau tu cauti fericirea ca un concept,o definitie,in loc s-o simti.Spune-i cum vrei dar nu uita s-o traiesti de cate ori ai ocazia. Eu am un vis neimplinit pe deplin si anume am vrut sa fac design vestimentar ,artizanat,ceva oricum legat de creatie,si acum imi exercit talentele doar alaturi de voi ,meseria mea de baza fiind alaturi de copii la scoala.Dar cine stie,in timp,ce va deveni mai important pentru mine.
Carla poate ca nu e chiar un vis neimplinit, nu? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/18/2013 Mesaje: 5
| Eu visez sa fiu sanatoasa si sa am o familie cu adevarat nu doar vise de sarte asa cum mi sa intamplat .Visez sa calatoresc cu cine imi este mie drag dar se pare ca nu am avut noroc intr-un cuvant visez sa fiu fericita si sanatoasa |
|
| Cred ca visul meu de a-i trage un picior in dos sefului se va implini in curand |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Ma asteptam la cu totul altceva legat de vise neimplinite Bereea, nu se merita...inspira, expira,inspira, expira...ca vine concediul |
|
| He, he, nu neaparat trebuie sa i-l trag acum, ci cand ma intorc (desi cred ca trebuie sa stau la rand).Metaforic vorbind, bineinteles, adica am de gand sa-mi caut alta munca pentru ca aici atmosfera este "irespirabila" |
|
|