Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Foarte frumos,Delfinasa Fericirea o gasesti doar in sufletul tau,ea nu depinde de nimic din exterior,doar ca trebuie s-o cauti bine,sa nu treci pe langa ea |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Delfineasa ...ce bine e cand ti se implinesc visele.Daca stii sa speri...intr-o zi va fi asa cum speri |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Perceptia mea despre fericire este ca o inlantuire de momente de bucurie marunte, momente in care simti ca esti implinit, multumit, puternic, impacat cu tine, clipe in care sufletul tau pluteste intr-o stare de bine, de apropiere de divinitate, momente pe care le aduni toata viata si care-ti ofera in final fericirea- bucuria deplina .
De acord, fericirea o gasesti numai in sufletul tau...dar nu cumva o mai confundam cu bucuria? Sunt ele unul si acelasi lucru? Atunci cand esti bucuros, esti si fericit? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| neimpliniri? nu cred ca am asa ceva. Privind inapoi n-as schimba absolut nimic din ce am facut sau ce am avut. Din tot am avut de invatat si asa m-am format eu ca om, traind anumite lucruri si cu anumiti oameni. Visele pe care le-am avut de mica s-au referit in totalitate la familie. Niciodata n-am visat la cariera in nici un sens si nici acum nu sunt curioasa de acest "domeniu". In schimb, visele despre familie s-au "modelat" in timp si adevarul e ca nu ar fi avut cum sa fie realizabile in aceste conditii de trai in Romania (am visat mereu la 7 copii...intr-un final am negociat cu sotul sa ne limitam la maxim 3 ) |
|
| Diana, 7 copii? E drept ca e frumos sa ai o familie mare, sa ii strangi pe toti sub acoperisul casei de sarbatori, sa te joci cu multi nepoti, sa primesti 20 de telefoane de la ei de ziua ta...din pacate sau din fericire, visele se mai schimba pe parcurs dupa cum ne bate vantul, la unele renuntam in favoarea altora, se nasc altele noi, important este ca aspiram la ele, ca incercam sa le realizam. Chiar acum 2 seri vorbeam cu Dan despre copii si mi-a spus ca a intalnit o familie cu 11 copii ...cel mai mic- bebe, cel mai mare-vreo 20 de ani...mama pe la 4o de ani, tinerica, arata bine...oare cum reusesc femeile astea sa traiasca si pentru ele? Ca ele duc greul cu copiii, cu casa...serviciu nici macar nu pot visa sa aiba; sotii lor muncesc pe branci si abia au timp sa stea cu totii la masa in weekend...visul lor o fi fost sa aiba atatia copii? |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Eu le-am schimbat denumirea in experimente nereusite si vad ca e mai bine. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Delfinasa,mi se pare mie sau tu cauti fericirea ca un concept,o definitie,in loc s-o simti.Spune-i cum vrei dar nu uita s-o traiesti de cate ori ai ocazia. Eu am un vis neimplinit pe deplin si anume am vrut sa fac design vestimentar ,artizanat,ceva oricum legat de creatie,si acum imi exercit talentele doar alaturi de voi ,meseria mea de baza fiind alaturi de copii la scoala.Dar cine stie,in timp,ce va deveni mai important pentru mine. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Acum, cand am vazut postarea Carlei, m-am dezmeticit si eu. Vise neimplinite? Nici nu le mai tin minte si unele mi se par ca nu s-ar fi potrivit cu contextul actual. Dupa '90 am crezut ca totul va fi posibil si inca mai cred. Pana la revolutie si visele erau cam limitate, dupa aceea n-am mai avut vise neimplinite, cum am mai scris, doar experimente esuate. Ce visam eu cel mai mult: sa stau acasa si sa-mi vina banii si vad ca mi s-a indeplinit, numai ca acum nu mai imi doresc asa ceva. |
|
| carla wrote:Delfinasa,mi se pare mie sau tu cauti fericirea ca un concept,o definitie,in loc s-o simti.Spune-i cum vrei dar nu uita s-o traiesti de cate ori ai ocazia.
Sa trag concluzia ca tu esti fericita la orice realizare, implinire?...eu nu pot spune ca la orice realizare sau implinire sunt fericita intr-adevar...cand m-am casatorit cu omul iubit, cand am nascut-o pe Karina am simtit niste bucurii imense in suflet, canalizate pe evenimentele care mi le-au provocat...folosesc termenul de fericire, insa pentru a-mi exprima de fapt o bucurie mai mica sau mai mare, nu una deplina, adica pe toate planurile...la asta ma refer cand spun fericire...eu simt si traiesc bucurii, pe care multa lume le percepe si le numeste fericire...pentru mine sunt diferite pana la un punct, pentru altii sunt contopite din start.
Teo, da, inainte de revolutie, erau multe vise in aer, multe ramaneau neimplinite...cand ma gandesc ca multi oameni visau sa aiba buletin de Bucuresti, nu-mi vine sa cred ca asta putea fi un vis....la fel cum strainilor le vine greu sa creada ca am visat sa nu mai stau la cozi pentru alimente, sa pot sa mananc cate ciocolate vreau fara sa am portie, sa pot vedea si alta lume, alte tari, alte civilizatii...vai, cand imi aduc aminte cat au suferit parintii si bunicii nostrii din cauza comunismului, cat am suferit si noi, copii fiind, ma bucur din suflet ca s-a terminat epoca aia de chin. |
|
| Oooups, am postat de 2 ori |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/27/2009 Mesaje: 56
| Eu visez sa infiintez o fundatie pentru mamici cu bebei carora viata nu le-a suras prea mult. Nu il consider neimplinit dar regret sa nu am reusit pana acum. Cine stie poate in curand voi apela si la ajutorul vostru pentru a pune proiectul pe picioare. |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Uite visul meu de cand eram in fasa...inca aspir la el. O rectificare insa...vreau bancnote mai mari de 1$, macar 10$ sau 50$ Gandesc pozitiv si ma rog sa inot in bani ca apoi sa pot ferici si pe altii cu fericirea mea :bowing:
mikaela attached the following image(s):
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Si eu care credam ca fata din imagine esti tu! Pacat |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Nuuuu, ca nu-mi place sa inot intr-o singura cifra Plus ca-mi lipsesc ochelarii si zulufii aurii Vezi avataru'! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mi-am împlinit și eu visul cu un IPad 4 ,o tabletă super performantă dupa cum vedeți îmi da caractere românești si chiar cuvinte întregi automat Câte aplicații are mama mia...când ma gândesc cât de destepți sunt unii de inventeaza așa ceva îmi dau seama cât sunt eu de mic și prost. De fapt cred că sunt offtopic.. |
|
|