Vise neimplinite
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carla
Scris: Thursday, December 11, 2008 10:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Se intampla sa-mi amintesc cu nostalgie de ce vroiam sa fac in tinerete si n-am reusit.Oare voi reusi vreodata?Aveti astfel de vise puse la "pastrare"?Mai sperati sa le impliniti?
Mela
Scris: Thursday, December 11, 2008 11:08 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
am vise si sperante,ce ar fi viata fara ele? angel

unul important are legatura cu scoala,intr-un fel as vrea sa fi mers la profilul pe care mi-l doream,poate o sa reusesc totusi,odata...inca am timp...
ingerash
Scris: Thursday, December 11, 2008 11:49 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Un vis neinplinit este faptul ca nu am mers la balet.Mi sa interzis in copilarie de catre parintiuff
katy_lumika
Scris: Thursday, December 11, 2008 11:56 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Ca am renuntat la medicina, acum as fi cranpotit cu placere cateva cadavresic
t-mihaela
Scris: Friday, December 12, 2008 12:10 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Da, am renuntat la niste vise dar nu-mi pare rau ,am construit alte vise si vorba mamei "traindo ,sperando murindo cacando" :018:
kali
Scris: Friday, December 12, 2008 6:56 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
t-mihaela wrote:
... vorba mamei "traindo ,sperando murindo cacando" :018:

hohot hohot hohot iloveyou

Ca sa fiu on-topic... eu nu am vise neimplinite, doar planuri pe care inca nu le-am realizat dar care inca nu au "expirat". Mai am sperante, doar suntem tineri si in putere. Tot ce-mi doresc e sanatate, altfel se duce totul de rapa.
cristinaflorina
Scris: Friday, December 12, 2008 10:20 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Eu visez inca la o casa numai a nostra in care sastam toti 3 fara sa stim ca ne da cineva afara si ca depindem de cineva.ceee
Cristy
Scris: Friday, December 12, 2008 3:18 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
sami wrote:
am vise si sperante,ce ar fi viata fara ele? angel

Si eu la fel ... angel
petro
Scris: Friday, December 12, 2008 5:00 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Ce curios, stau si ma gandesc la ce am visat si nu mi s-a implinit... si nu gasesc nimic... Mai avem cateva planuri intr-adevar de realizat, dar am siguranta ca se vor concretiza la un moment dat. Nu le vad ca pe niste vise insa.
bereea
Scris: Friday, December 12, 2008 6:31 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Cum sa n-am vise?Ces mai mare speranta a mea este sa fiu sanatoasa in continuare, sa pot fi mama copilului meu.

Si vreau si o casa a mea...dar incetul cu incetul.

si visez sa am intr-o zi destui bani ca sa pot vizita pamantul acesta pe care traim...sunt atatea de vazut.
ninetem
Scris: Friday, December 12, 2008 6:39 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Eu inca visez la multe si sper sa mi se implineasca, dar cel mai mult visez sa fim toti sanatosi si sa ajung bunica. Si ma visez cum imi ajut nurorile atat cat vor si cum voi fi prietena cu ele, adica visez sa fiu o soacra buna . hohot Visele neimplinite le-am uitat!
S.ELENA
Scris: Saturday, December 13, 2008 12:22 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
ninetem wrote:
......sa ajung bunica. Si ma visez cum imi ajut nurorile atat cat vor si cum voi fi prietena cu ele, adica visez sa fiu o soacra buna . ....

Si eu "ma trezesc" de multe ori gandindu-ma la aceste lucruri......si ma rog sa imi ajute Dumnezeu sa le si indeplinesc!!!angel
biskita
Scris: Saturday, January 3, 2009 5:47 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/25/2008
eu as vrea sa am o casa doar a mea si sa fim sanatosi ...
atat ...:):):)dance
Ana
Scris: Sunday, January 4, 2009 3:22 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
biskita wrote:
eu as vrea sa am o casa doar a mea si sa fim sanatosi ...
atat ...:):):)dance

sa te ajute Dumnezeu ...angel angel pupici

delfinasa
Scris: Wednesday, October 21, 2009 9:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Se spune ca oamenii mici au vise mici, pe care daca le realizeaza, nu-si mai imagineaza alte vise, raman la stadiul asta limitat de propria persoana...eu spun ca oamenii mari au mai multe vise mici inlantuite pana se contureaza in visul cel mare...logic, mai multi pasi mici fac un pas mare...
...visul meu cel mai arzator a fost sa fiu fericita, sa am o familie frumoasa, sa calatoresc in toata lumea...am visat saa vizitez America; mi s-a implinit, dar nu din senin, am contribuit la indeplinirea lui si chiar vizita temporara s-a transformat in definitiva..am visat sa am casa mea, asa cum mi-am inchipuit-o si cum am vazut-o in filme; ne-a ajutat Domnul si o avem...am visat sa ma casatoresc cu un baiat care sa ma iubeasca nebuneste si pe care sa-l iubesc pana mor; sunt convinsa ca sotul meu este acela...am visat sa am 2 copii: un baietel si o fetita; o fetita blonda si creata, cu ochii albastrii; avem fetita, blonda si creata e, culoarea ochilor n-a iesit cum am visat, dar are niste ochi deosebiti...baietelul inca nu s-a indeplinit, dar nu am incetat sa visez la el, ba chiar mi-as dori un al treilea copil...am visat sa pot sa-mi cumpar ceea ce doresc fara sa dramuiesc fiecare banut; nu pot spune ca ma dau banii afara din casa, dar nu am grija zilei de maine...am visat sa calatoresc; da, calatoresc des, vad locuri noi...incet-incet visele mele s-au pus cap la cap...elementele necesare realizarii lor s-au derulat si se deruleaza...catre marele vis...de a fi fericitacoeur.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.